Erhvervsindretning

Erhvervsindretning

Har du brug for hjælp til ny erhvervsindretning?

Er der brug for nye øjne på erhvervsindretning i kantinen, på kontorerne, loungeområdet eller i det vigtige venteværelset? 

Så kontakt en professionel indretningskonsulent allerede i dag, for den bedste kontorindretning handler ikke kun om smukt design. Det handler om at skabe netop de miljøer, kontorer og områder, der gør dine medarbejdere gladere og dermed også mere effektive.

Opgradering af eksisterende erhvervsindretning?

Det er sjældent nødvendigt at skifte alle møbler, dekoration og interiør. Typisk kan jeg genbruge en del af de eksisterende møbler og interiør, og så blot tilføje enkelte nye elementer. F.eks. plakater, malerier, grønne planter, loungestole og lign. 

Erhvervsindretning | Priser

PLAN - PRICE

text

text

text

text

text

text

text

Indretning af kontorer, kantiner, loungeområder,

kontorfællesskaber og venteværelser

Kr. 860,-
Pr. time

Kørsel afregnes med kr. 3,- pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Nyborg eller Fredericia). 
Hertil lægges evt. udgifter til bro eller færge.
Nævnte priser på siden er ekskl. moms.

NYHED! Lej kunstplakater

Beskæftigelsesrettet coach, Rikke Hecker-Kristensen har udtalt følgende:

“Et rum har betydning for, hvordan vi har det.  

På en arbejdsplads har rummet en vigtig betydning for vores arbejdsmiljø. Er der nok plads til de ting vi bruger? Roder der? Og hvordan er lyset? Det er alt sammen noget der spiller ind. Rod er f.eks. med til at skabe en stemning, hvor vi bliver stressede eller oplever indre uro. 

Hvordan vi bevæger os i rummet har også en betydning for indretningen. Står skrivebordene for tæt sammen, kan det skabe irritationer, som igen kan mindske trivslen. Den rette kombination af farve, lys og praktiske løsninger, vil have en betydning for arbejdsmiljøet og trivslen hos en medarbejder.

Kundeudtalelse:

Erhvervsindretning

Arbejdspladsindretning

Jeg har i tidligere job beskæftiget mig med arbejdspladsindretning, og det fylder stadig en del hos mig, da jeg oplever, at mange virksomheder husker at opdatere systemer og udstyr, men glemmer at opdatere indretningen og udsmykningen, så den afspejler nutiden.

Før/efter foto: