Spring til indhold

Indretningsstylist for et bedre boligsalg!

En indretningsstylist kan gøre din bolig salgsklar, og hjælpe dig til det bedste boligsalg.

For det handler ikke bare om at få solgt din bolig. 

Det handler om at få solgt din bolig bedst muligt!

Ring allerede i dag, hvis du også synes det er sjovere at sælge, end bare at have til salg. Og gerne vil undgå liggepest.

salgsstyling

Priser | Boligstyling før salg

Bronzepakke:

Bronzepakken er for dig der gerne vil gøre en indsats selv, men mangler viden om og inspiration til, hvordan I selv kan optimere den nuværende indretning, og dermed tiltrække potentielle købere.

Der er mange huse og lejligheder til salg, og det er derfor afgørende, at din bolig bliver præsenteret smukt og indbydende, så du får de rigtige fremvisninger.

Bronzepakken indeholder 2 timers gennemgang i dit hus eller lejlighed og afsluttende mail med forslag til forbedringer i netop din bolig.

Lige til at printe og gå til rum for rum.

Pris kr. 1.999,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 720,- pr. time

indretningsstylist

Sølvpakke:

Besøget hos jer, hvor vi sammen gennemgår boligen, og jeg derefter når at style og omrokere i boligens vigtigste rum. 

Bronzepakken indeholder 3,5 timers gennemgang i dit hus eller lejlighed. 

Efter besøget hos jer, sender jeg liste med de punkter til forbedringer vi har gennemgået, hvis der er mere end vi kan nå på de 3,5 timer.

Lige til at printe ud og gå til i resten af boligen.

Der er mange huse og lejligheder til salg, og det er derfor uhyre vigtigt, at din bolig bliver præsenteret smukt og indbydende, så du får de rigtige fremvisninger.

Pris kr. 2.999,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 720,- pr. time

Boligstyling før salg

Guldpakke:

Vi kommer først på dagen, og fremhæver boligens bedste sider, og hjælper med at nedtone de værste.

Dette er besøget hos jer, hvor vi sidst på dagen, deltager aktivt med din boligfotograf som oftest er booket gennem ejendomsmægler.

Dette besøg indeholder boliginteriør som puder, tæpper, plaider, puf og lign. til boligfotograferingen, så din bolig præsenteres fra sin flotteste side. 

Efter boligfotograferingen tager vi vores stylingeffekter med, så din bolig fremtræder som før.

Pris kr. 4.999,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 720,- pr. time

indretningsstylist

Stadig-ikke-solgtpakke:

Så lad mig gå boligen igennem. I får mine forslag til, hvad der bør optimeres på i hele boligen. Både indendørs og udendørs.

Dette besøg er aktuelt, hvis du har bolig der er ramt af liggepest, og ikke længere får så mange visninger og ikke mindst fremvisninger.

For der er mange boliger til salg, og det er afgørende, at de potetielle købere vælger netop din bolig.

Jeg gennemgår desuden boligbeskrivelsen, og kommer med punkter såfremt der er ord eller sætninger der kan forbedres.

Pris kr. 2.000,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 720,- pr. time

indretningskonsulent

Alle nævnte priser på siden er inkl. moms. Kørsel afregnes med kr. 3,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Hjælp til salgsstyling af professionel indretningsstylist:

Gode referencer &  mange års erfaring med salgsstyling

Høj kundetilfredshed & stort branchekendskab

Landsdækkende boligstyling

Hjælp fra professionel indretningsstylist. Koster det en formue?

Sådan kan det synes, når man skal klargøre bolig til salg, og har set blot få af de utallige programmer om boligstyling, der vises på TV. 

Ind kommer værten, og med sig har hun en hær af håndværkere. På få dage river de et helt hus fra hinanden, flytter vægge og installationer. Som seer kan man undre sig over, om det overhovedet var nødvendigt at hive alt fra hinanden, og sætte nye møbler ind overalt?

Programmerne har intet med virkelighedens boligstyling før salg at gøre. Der er ingen grund til at bruge en formue på at klargøre boligen til salg. Boligstyling før salg betyder nemlig ikke, at der skal bruges formuer på at investere i dyre møbler og fuldstændig istandsættelse. Det handler om at vise din bolig frem fra sin bedste side. 

Fra min tid i flere ejendomsmægler-relaterede brancher ved jeg, som indretningsstylist nøjagtig, hvad der skal til for at skabe det blikfang, der er så vigtigt for at fange interessen fra de potentielle købere.

indretningsstylist

Kundeudtalelser:

Hus solgt på bare 5 dage - kæmpe tak

“I forbindelse med at vores hus skulle sælges, valgte vi at få besøg af boligstylist Charlotte Karlsson. Hun gennemgik huset, og gav råd til boligstyling, der ikke kostede en formue. Huset blev solgt på kun 5 dage og endda til mere end den udbudte pris – Charlottes gode råd har helt sikkert gjort en forskel. Vi vil ikke tøve med at bruge KARLSSON Indretning & Design en anden gang. Charlotte er super dygtig, og ser lynhurtigt, hvad der kan gøre en forskel. Kan varmt anbefales”

Anne Jørgensen, boligsælger

Respektfuld, men yderst effektiv

”Charlotte er yderst kompetent, og hun er meget dygtig til udfordre, hvordan ting altid har været, samtidig med at hun er respektfuld over for præcis det samme.
Hun er velforberedt og havde stor betydning for familiens hussalg.
For meget få midler og med udgangspunkt i, hvad der var i huset, skabte hun en forvandling, der gav den nye dynamik og det nye udtryk, der sammen med andre tiltag resulterede i et hurtigt salg efter ellers meget lang liggetid.
Vi kan varmt anbefale Charlotte – og hyr hende endelig til at følge hele salgsprocessen til dørs, hvilket bl.a. inkluderer bistand, når nye billeder til salgsopstilling skal tages”

Jens Hveisel Hansen, boligsælger

Boligstyling før salg

“Det er en ganske lille brøkdel af udgifterne ved et hussalg som meget vel kan gøre udslaget; Den ekstra finish som indretningskonsulent Charlotte Karlsson med stor opmærksomhed og et skarpt øje for farver og linjer og design kommer med.

Hun magter den svære balance at være sikker i sin s(m)ag, og dog åben for andres idéer.

Kompetent, engageret og behagelig” 

Jens Højersholt, boligsælger

Det sælger...

“Indretningskonsulent Charlotte Karlsson ved, hvad der sælger.

Det gjorde, at billederne til salgsopstillingen blev perfekte. Og lige fra starten af, var der en god søgning og mange fremvisninger.

Derfor varede det også kun 3½ måned før huset var solgt.

KARLSSON Indretning & Design kan virkelig anbefales til at give det ekstra pift”

Per Knudsen, boligsælger

En indretningsstylist kan hjælpe med nye øjne på dit hjem, når du starter dit boligsalg...

indretningsstylist

Man kan gøre rigtig meget selv. Det kan dog være svært selv at vurdere sin egen bolig og se den med en potentiel købers øjne. Derfor skal der af og til et sæt fremmede øjne til at se mulighederne.

Jeg kan som indretningsstylist med speciale i boligstyling før salg, hjælpe med det sidste og afgørende touch. Jeg kan hjælpe med at fremhæve boligens bedste sider, og hjælpe med at nedtone de værste.

Mit mål er at få det bedste ud af det, der allerede er der og med så få midler som muligt gøre dit hjem endnu mere attraktivt til salg.

Det holder både omkostningerne for dig på et minimum, og hjælper dig til at undgå liggepest.

Ønsker du også hjælp til et bedre og hurtigere boligsalg, så ring 3013 5005 eller send en formular her. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Ønsker du hjælp til komplet indretning af tom projektbolig, så denne udlejes eller sælges hurtigere, så se mere under menupunktet Projektbolig eller tryk her.

Før & Efter boligstyling før salg: