Spring til indhold
indretningsstylist

Indretningsstylist for et bedre boligsalg!

En indretningsstylist kan gøre din bolig salgsklar, og hjælpe dig til det bedste boligsalg.

For det handler ikke bare om at få solgt din bolig. 
Det handler om at få solgt din bolig bedst muligt!

Og det kan jeg som indretningsstylist med mange års erfaring hjælpe dig med. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at boligstyling før salg, gør en forskel for boligsalget!

Book indretningsstylist, hvis du skal sælge din bolig!

indretningsstylist

Priser | Boligstyling før salg

Bronzepakke:

Bronzepakken er for dig der gerne vil gøre en indsats selv, men mangler viden om og inspiration til, hvordan I selv kan optimere den nuværende indretning, og dermed tiltrække potentielle købere..

Der er mange huse og lejligheder til salg, og det er derfor afgørende, at din bolig bliver præsentere smukt og indbydende, så du får de rigtige fremvisninger.

Bronzepakken indeholder 2 timers gennemgang i dit hus eller lejlighed og afsluttende mail med forslag til forbedringer i netop din bolig.

Prisen er desuden inkl. mine 100 Tips & Tricks til et bedre boligsalg, som er lige til at printe og gå til rum for rum.

Pris kr. 2.400,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 720,- pr. time

indretningsstylist

Sølvpakke:

Besøget hos jer, hvor vi sammen gennemgår boligen, og jeg derefter når at style og omrokere i boligens vigtigste rum. 

Bronzepakken indeholder 3,5 timers gennemgang i dit hus eller lejlighed. 

Efter besøget hos jer, sender jeg liste med de punkter til forbedringer vi har gennemgået, hvis der er mere end vi kan nå på de 3,5 timer.

Lige til at printe ud og gå til i resten af boligen.

Der er mange huse og lejligheder til salg, og det er derfor afgørende, at din bolig bliver præsentere smukt og indbydende, så du får de rigtige fremvisninger.

Pris kr. 3.200,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 720,- pr. time

Boligstyling før salg

Guldpakke:

Vi kommer først på dagen, og fremhæver boligens bedste sider, og hjælper med at nedtone de værste.

Dette er besøget hos jer, hvor vi sidst på dagen, deltager aktivt med din boligfotograf som oftest er booket gennem ejendomsmægler.

Dette besøg indeholder boliginteriør som puder, tæpper, plaider, puf og lign. til boligfotograferingen, så din bolig præsenteres fra sin flotteste side. 

Efter boligfotograferingen tager vi vores stylingeffekter med, så din bolig fremtræder som før.

Pris kr. 4.750,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 720,- pr. time

indretningsstylist

Stadig-ikke-solgtpakke:

Så lad mig gå boligen igennem. I får mine forslag til, hvad der bør optimeres på i hele boligen. Både indendørs og udendørs.

Dette besøg er aktuelt, hvis du har bolig der er ramt af liggepest, og ikke længere får så mange visninger og ikke mindst fremvisninger.

For der er mange boliger til salg, og det er afgørende, at de potetielle købere vælger netop din bolig.

Jeg gennemgår desuden boligbeskrivelsen, og kommer med punkter såfremt der er ord eller sætninger der kan forbedres.

Pris kr. 2.750,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 720,- pr. time

indretningskonsulent

Alle nævnte priser på siden er inkl. moms. Kørsel afregnes med kr. 3,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

NYHED! Vil du selv gøre din bolig salgsklar? Bliv din egen indretningsstylist!

Denne pakke ville jeg ønske fandtes, da jeg første gang skulle sælge hus. Havde jeg haft den (og den koster kun kr. 349,-), havde den sparet mig for både tid og frustrationer. OG jeg havde helt sikkert også fået en bedre pris for mit hus…

Men nu har du mulighed for at købe vores 100 Tips & Tricks, der forklarer, hvad du bør have fokus på i forbindelse med dit boligsalg.

Med disse taler jeg ikke om de gratis fif, du får fra din ejendomsmægler og de indlysende som at pudse vinduer, fixe dryppende vandhaner, udskifte defekte dørhåndtag, slå toiletbrættet ned osv. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere, at der ikke vil være enkelte som overlapper. Ligesom jeg heller ikke kan garantere, at du kan bruge alle 100 Tips & Tricks

Koster kun kr. 349,-. Udfyld formularen her og overfør kr. 349,- på MobilePay nr. 580800. Så sender vi faktura og PDF med de 100 Tips til et bedre boligsalg. Opdelt pr. rum, lige til at printe og gå i gang med.

salgsstyling

Hjælp til indretning af professionel indretningsstylist:

Gode referencer &  mange års erfaring med salgsstyling

Høj kundetilfredshed & stort branchekendskab

Landsdækkende indretningsstylist

Hjælp fra professionel indretningsstylist. Koster det en formue?

Sådan kan det synes, når man skal klargøre bolig til salg, og har set blot få af de utallige programmer om boligstyling, der vises på TV. 

Ind kommer værten, og med sig har hun en hær af håndværkere. På få dage river de et helt hus fra hinanden, flytter vægge og installationer. Som seer kan man undre sig over, om det overhovedet var nødvendigt at hive alt fra hinanden, og sætte nye møbler ind overalt?

Programmerne har intet med virkelighedens boligstyling før salg at gøre. Der er ingen grund til at bruge en formue på at klargøre boligen til salg. Boligstyling før salg betyder nemlig ikke, at der skal bruges formuer på at investere i dyre møbler og fuldstændig istandsættelse. Det handler om at vise din bolig frem fra sin bedste side. 

Fra min tid i flere ejendomsmægler-relaterede brancher ved jeg, som indretningsstylist nøjagtig, hvad der skal til for at skabe det blikfang, der er så vigtigt for at fange interessen fra de potentielle købere.

indretningsstylist

Kundeudtalelser:

salgsstyling
boligstyling
indretningsstylist-kundereference

En indretningsstylist kan hjælpe med nye øjne på dit hjem, når du starter dit boligsalg...

indretningsstylist

Man kan gøre rigtig meget selv. Det kan dog være svært selv at vurdere sin egen bolig og se den med en potentiel købers øjne. Derfor skal der af og til et sæt fremmede øjne til at se mulighederne.

Jeg kan som indretningsstylist med speciale i boligstyling før salg, hjælpe med det sidste og afgørende touch. Jeg kan hjælpe med at fremhæve boligens bedste sider, og hjælpe med at nedtone de værste.

Mit mål er at få det bedste ud af det, der allerede er der og med så få midler som muligt gøre dit hjem endnu mere attraktivt til salg.

Det holder både omkostningerne for dig på et minimum, og hjælper dig til at undgå liggepest.

Ønsker du også hjælp til et bedre og hurtigere boligsalg, så ring 3013 5005 eller send en formular her. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Før & Efter boligstyling før salg: