Boligstyling komplet indretning

Landsdækkende komplet indretning af projektbyggeri

Hurtigere udlejning/salg med komplet indretning af dit projektbyggeri

KARLSSON Indretning & Design gør dine projektbyggerier til levende inspirationsboliger med komplet indretning! 

Har du et tomt hus eller lejlighed, fordi du enten er fraflyttet eller har bygget nyt, som skal sælges eller udlejes? Så er det altid en god idé med en komplet indretning fra KARLSSON Indretning & Design. Vi sørger nemlig for hele processen med opstilling af møbler og interiør. Og vi fjerner det hele igen, når boligen er solgt eller udlejet. Det har vi gjort i snart 4 år nu.

Hos os får du:

 • Gode referencer 
 • Mange års erfaring
 • Landsdækkende virksomhed
 • Stort branchekendskab
 • Høj kundetilfredshed

Flere købere og lejere vil finde boligen interessant, når de kan se sig selv bo der og er blevet inspireret af den smukke indretning. Rum syner mindre, når de er tomme, og der vil være mange, som ikke kan se sig selv bo i den tomme bolig. Jeg er altid meget omhyggelig med at finde de korrekt dimensionerede møbler, som får alle rum til at syne størst.

På før/efter foto nederst på denne side kan du se et lille udpluk af de komplette indretninger.

Du betaler pr. antal rum, du ønsker møbleret og indrettet. Vi kan derudover også hjælpe dig med fotografering og boligtekst til boligportalerne.

Komplet indretning | Priser

Antal rum

1 rum

2 rum

3 rum

4 rum

5 rum

Terrasse

Interiørpakke *

Komplet indretning

Inkl. 4 ugers leje

Kr. 12.400,-

Kr. 14.240,-

Kr. 15.200,-

Kr. 17.760,-

Kr. 19.920,-

Kr. 6.400,-

Kr. 3.000,-

Efterfølgende månedlig leje

Pr. påbegyndt måned

Kr. 2.080,-

Kr. 2.320,-

Kr. 2.560,-

Kr. 2.800,-

Kr. 3.040,-

Kr. 720,-

Kr. 500,-

* Interiørpakken er tilpasset den enkelte sag, men kan typisk bestå af puder, plaider, konsolborde, krukker, pampas, spejl, puf, interiør til borde og meget andet til en værdi af kr. 15.000-20.000,-

NYHED !!!

Skal du kun bruge møbler og interiør for at få taget smukke foto, kan du fratrække 30% af ovennævnte priser. Dvs. at vi ankommer om morgenen med møbler og interiør til de aftalte rum. Stiller op og styler. Over middag kommer din boligfotograf eller vi kan hjælpe med fotopakke, og derefter fjerner vi det hele igen. Rabat er på betingelse af, at det hele klares på samme dag.

Alle priser er ekskl. moms og gældende i 2021.

Kørsel afregnes med kr. 3,- pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Nyborg eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge. Priserne er gældende for levering i stueetage. Der kan forekomme tillæg for 1. sal og derover, hvis der ikke er adgang til elevator. Spørg for pris.

Kundeudtalelser:

Boligstyling komplet indretning
SunCore Ejendomme Søren Mirzai

Jeg har benyttet mig af Charlottes ekspertise til at indrette en lejlighed til fremvisning i et mere eksklusivt boligprojekt på Julsøvej i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg. Her har Charlotte møbleret og indrettet lejligheden med en enkel og super lækker stil, der virkelig er faldet i god smag hos både bygherre og potentielle lejere. Benytter meget gerne Charlotte til fremtidige projekter

Boligstyling komplet indretning
OdenseBolig ApS Jimmy Nyland Andersen

Charlotte fra KARLSSON Indretning & Design har indrettet 2 lejligheder i naturskønne Dyrup for os. Og det gik fantastisk – alle fremmødte til vores åbent hus, var meget begejstrede for både boligerne og for indretningen. Vi er især glade for, at Charlotte´s indretninger understøttede lejlighedernes detaljer på smukkeste vis, og i det hele taget meget tilfredse med det endelige resultat.

Boligstyling komplet indretning
Bygherre Jens Hansen

Da jeg skulle sælge min nybyggede arkitekttegnede villa i attraktive Egå, besluttede jeg hurtigt, at der skulle være komplet indretning med i fremvisningen for at skabe en helhed. Jeg kontaktede Charlotte fra KARLSSON Indretning & Design, der nu har leveret og indrettet med møbler og interiør. Og det har hun gjort med blik for det nye hus, så der nu er en smuk sammenhæng mellem det arkitektoniske og møblementet. Jeg har selv stået for fremvisningerne, og det var en stor hjælp for køber, at de kunne se sig selv i det, når de blev inspireret mht. indretningen

Boligstyling komplet indretning
Rolf Krake Ejendomme Thomas Lindahl Christensen

KARLSSON Indretning & Design har hjulpet med komplet indretning af 2 nybyggede lejemål i Bolbro, da vi oplevede, at udlejningerne i Odense ikke gik så hurtigt som vi havde oplevet med alle vores tidligere lejemål. Og det gik over al forventning. De 8 nybyggede rækkehuse/lejligheder blev, efter Charlotte´s indretning, udlejet på ca. 3 uger. Det er ikke sidste gang Rolf Krake Ejendomme benytter KARLSSON Indretning & Design.

  Ring og lad os få en uforpligtende snak. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

  Læs vores flotte hel-side i Magasinet Licitationen.

  Type- og Rækkehuse.

  http://epaper.nordiskemedier.dk/nordiskemedier/661/

   

   

   

  Før/efter foto: