Spring til indhold
boligstylist indretningskonsulent

Boligstylist Charlotte Karlsson

Hej, jeg er boligstylist Charlotte Karlsson

Jeg arbejder som professionel boligstylist / indretningskonsulent / indretningsstylist / interiørstylist. Ja, det kære job har mange navne…

Det er mig, der står bag firmaet KARLSSON Indretning & Design, som har kontor i Odense M på Fyn og i Fredericia i Jylland. Vi kører på både Fyn, Jylland og Sjælland, og tilbyder disse ydelser:

Boligstylist

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Gode referencer & landsdækkende service

Stort branchekendskab & mange års erfaring

Høj kundetilfredshed

Vores kunder kommer bla. fra:

Odense, Svendborg, Silkeborg, Aarhus, Fredericia, Kolding, Vejle, Herning, Ringe, Nordfyn, Esbjerg, Middelfart, Assens, Faaborg, Roskilde, Holbæk, København, Amager, Ålsgårde, Årslev, Mols, Horsens, Ry, Vejen, Gråsten, Varde, Egå, Maribo, Ribe, Haderslev, Skanderborg, Århus, Rudkøbing, Kerteminde, Køge, Billund, mf.

Fra min tid i flere ejendomsmæglerrelaterede virksomheder ved jeg, hvor meget det betyder, at de foto vi ser online og på markedsføringsmateriale, er flotte og indbydende. For det er disse foto, som skal få køberne til at booke en fremvisning af netop din bolig.

Det kan jeg som professionel boligstylist og indretningskonsulent hjælpe med. Ring til mig på tel. 3013 5005. Eller udfyld formularen her

Med de komplette indretninger i projektboliger, sørger jeg for hele processen. Lige fra opstillinger i de aftale rum til afhentning af det hele, når boligen er solgt eller udlejet. På den måde sikrer jeg, at de tomme projektboliger får liv og sjæl, og dermed også flere visninger online, flere fremvisninger og et hurtigere salg. Eller en hurtigere udlejning.

At hjælpe i en alm. boligindretning er så meget anderledes end boligstyling før salg. Hvor boligstyling før salg ofte er upersonligt og indrettet for at foto bliver perfekte, så er boligindretning i din eksisterende bolig alene ud fra dine ønsker og drømme. 

Med boligindretning tager jeg udgangspunkt i dig og dine ønsker, og hjælper med at skabe det hjem du ønsker.

Måske kender du det? Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, eller forsøgt at få integreret møbler hjemmefra eller arvestykker og loppefund, men alligevel føles din sommerhusindretning ikke helt rigtigt. Vi hjælper med den indbydende og optimale sommerhusindretning. Både i forbindelse med alm. brug, styling før salg eller optimering ift. udlejning.

Omtale af boligstylist Charlotte Karlsson

Læs artikel i Fyens Stiftstidende omkring boligstyling før salg

(da firmaet hed StyleB4sale): 

Charlotte bringer det bedste frem i folks hjem