Stueindretning

Om boligstylist Charlotte Karlsson

Hej, jeg er boligstylist Charlotte Karlsson

Jeg arbejder som professionel boligstylist og indretningskonsulent.

Jeg selv bruger både titlerne boligstylist og indretningskonsulent. Ofte bruger jeg boligstylist, når det drejer sig om boligindretning til private, og indretningskonsulent, når jeg taler med erhverv og bygherrer af projektbyggerier.

Det er mig, der står bag firmaet KARLSSON Indretning & Design, som har kontorer i Nyborg og Fredericia.

KARLSSON Indretning & Design tilbyder 4 ydelser:

Vores kunder kommer bla. fra:

Odense, Svendborg, Silkeborg, Aarhus, Fredericia, Kolding, Vejle, Nyborg, Ringe, Nordfyn, Esbjerg, Middelfart, Assens, Faaborg, Roskilde, Holbæk, København, Amager, Ålsgårde, Årslev, Mols, Horsens, Ry, Vejen, Egå mf.

Kort om Boligstyling før salg:

Fra min tid i flere ejendomsmæglerrelaterede virksomheder ved jeg, hvor meget det betyder, at de foto vi ser online og på markedsføringsmateriale, er flotte og indbydende. For det er disse foto, som skal få køberne til at booke en fremvisning.

Redigering af foto kan gøre en stor forskel. Men redigering gør ikke hele forskellen. Det giver blot det sidste touch. Inden da er det vigtigt, at der er ryddet op, tyndet ud, boligstylet og gjort lækkert og indbydende og ikke mindst, sørget for, at der er blikfang, og at alle rum har en funktion. Det kan jeg som professionel boligstylist og indretningskonsulent hjælpe med. 

Skal jeg også hjælpe dig til et vellykket boligsalg? Så ring til mig på tel. 3013 5005. Eller udfyld formularen her

Kort om Komplet indretning:

Med mine komplette indretninger sørger jeg for hele processen. Lige fra opstillinger i de aftale rum til afhentning af det hele, når boligen er solgt eller udlejet. På den måde sikrer jeg, at de tomme boliger får liv og sjæl, og dermed også flere visninger online, flere fremvisninger og et hurtigere salg. Eller en hurtigere udlejning, hvis det er projektboliger til udlejning.

Kort om Boligindretning:

At hjælpe i en alm. boligindretning er så meget anderledes end boligstyling før salg. Hvor boligstyling før salg ofte er upersonligt og indrettet for at foto bliver perfekte, så er boligindretning i din eksisterende bolig alene ud fra dine ønsker og drømme. 

Med boligindretning tager jeg udgangspunkt i dig og dine ønsker, og hjælper med at skabe det hjem du ønsker.

Kort om Erhvervsindretning:

KARLSSON Indretning & Design hjælper små og mellemstore virksomheder med erhvervsindretningen. Uanset om det er en opdatering af eksisterende indretning eller indretning af nye lokaler.

Omtale

 

Læs artikel i Fyens Stiftstidende omkring boligstyling før salg (da firmaet hed StyleB4sale): 

Charlotte bringer det bedste frem i folks hjem