Spring til indhold
boligstylist indretningskonsulent

Boligstylist Charlotte Karlsson

Jeg arbejder som professionel boligstylist og indretningskonsulent. Ja, det kære job har mange navne. Jeg er også blevet kaldt indretnings-tutte-lut… Jeg selv bruger både titlerne boligstylist og indretningskonsulent.

Grunden til min egen brug af de forskellige titler, er fordi jeg selv synes der er stor forskel på indretning og styling. Styling er mere kunstigt og ja, stylet. Så rum på foto og ved besigtigelse er smukke og har det nødvendige blikfang. Her er det ikke nødvendigvis det der ville fungere, hvis man selv skal bo i huset eller sommerhuset

På andre ydelser og når det drejer sig om indretning til eget brug, bruger jeg oftest titlen indretningskonsulent.

Ovenstående er i øvrigt helt min egen definition på forskellen ved de to forskellige titler. 

Det er mig, der står bag firmaet KARLSSON Indretning & Design, som har kontor i Odense M på Fyn og i Fredericia i Jylland. Vi kører på både Fyn, Jylland og Sjælland, og tilbyder disse ydelser:

Boligstylist

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Boligstylist med gode referencer & landsdækkende service

Stort branchekendskab & høj kundetilfredshed

Mange års erfaring som boligstylist og indretningskonsulent

Vores kunder kommer bla. fra:

Odense, Svendborg, Silkeborg, Aarhus, Fredericia, Kolding, Vejle, Herning, Ringe, Nordfyn, Esbjerg, Middelfart, Assens, Faaborg, Roskilde, Holbæk, København, Amager, Ålsgårde, Årslev, Mols, Horsens, Ry, Vejen, Gråsten, Varde, Egå, Maribo, Ribe, Haderslev, Skanderborg, Århus, Rudkøbing, Kerteminde, Holstebro, Køge, Strib, Billund, Ikast, Hedensted mf.

Og du kan finde kundeudtalelser ved at trykke her.

Fra min tid i flere ejendomsmæglerrelaterede virksomheder ved jeg, hvor meget det betyder, at de foto vi ser online og på markedsføringsmateriale, er flotte og indbydende. For det er disse foto, som skal få køberne til at booke en fremvisning af netop din bolig. Det kan jeg som professionel boligstylist og indretningskonsulent hjælpe med. Ring til mig på tel. 3013 5005. Eller udfyld formularen her.

Vil du hellere selv gøre klar til boligsalg, så finder du 100 gratis tips og tricks til selv at style din bolig før salg her.

Med komplet indretning i en projektbolig eller anden tom bolig, sørger jeg for hele processen. Lige fra opstillinger i de aftale rum til afhentning af det hele, når boligen er solgt eller udlejet. På den måde sikrer jeg, at den tomme projektbolig får liv og sjæl, og dermed også flere visninger online, flere fremvisninger og et hurtigere salg. Eller en hurtigere udlejning af netop din projektbolig.

At hjælpe i en alm. boligindretning er så meget anderledes end boligstyling før salg. Hvor boligstyling før salg ofte er upersonligt og indrettet for at foto bliver perfekte, så er boligindretning i din eksisterende bolig alene ud fra dine ønsker og drømme. 

Under boligindretning ligger indretning af disse rum:

Med boligindretning tager jeg udgangspunkt i dig og dine ønsker, og hjælper med at skabe det hjem du ønsker. Eller måske den perfekte soveværelsesindretning du har drømt om længe. Måske noget helt andet. Ring uforpligtende på tlf. 3013 5005 og få en snak med boligstylist Charlotte Karlsson.  

Måske kender du det? Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, eller forsøgt at få integreret møbler hjemmefra eller arvestykker og loppefund, men alligevel føles din sommerhusindretning ikke helt rigtigt. Vi hjælper med den indbydende og optimale sommerhusindretning. Både i forbindelse med alm. brug, boligstyling før salg eller optimering ift. udlejning. Derudover har jeg skrevet 60 tips og tricks til en bedre sommerhusindretning, hvis du foretrækker selv at klargøre din feriebolig før et salg. De 60 gratis tips og tricks finder du her. 

Omtale af boligstylist Charlotte Karlsson

Læs artikel i Fyens Stiftstidende omkring salgsstyling

(da firmaet hed StyleB4sale): 

Boligstylist Charlotte bringer det bedste frem i folks hjem