Spring til indhold
boligstylist indretningskonsulent

Boligstylist Charlotte Karlsson

Jeg arbejder som professionel boligstylist, indretningskonsulent, indretningsstylist og indretningsekspert. Ja, det kære job har mange navne… Jeg selv bruger primært titlerne boligstylist og indretningskonsulent.

Grunden til min egen brug af de forskellige titler, er fordi jeg selv synes der er stor forskel på indretning og styling. Styling er mere kunstigt og ja, stylet. Så rum på foto og ved besigtigelse er smukke og har det nødvendige blikfang. Her er det ikke nødvendigvis det der ville fungere, hvis man selv skal bo i huset eller sommerhuset. Derfor bruger jeg f.eks. titlen indretningsstylist på siden om boligstyling før salg.  

På andre ydelser og når det drejer sig om indretning til eget brug, bruger jeg oftest titlen indretningskonsulent.

Ovenstående er i øvrigt helt min egen definition på forskellen ved de forskellige titler. 

Det er mig, der står bag firmaet KARLSSON Indretning & Design, som har kontor i Odense M på Fyn og i Fredericia i Jylland. Vi kører på både Fyn, Jylland og Sjælland, og tilbyder disse ydelser:

Boligstylist

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Gode referencer & landsdækkende service

Stort branchekendskab & høj kundetilfredshed

Mange års erfaring som boligstylist og indretningskonsulent

Vores kunder kommer bla. fra:

Odense, Svendborg, Silkeborg, Aarhus, Fredericia, Kolding, Vejle, Herning, Ringe, Nordfyn, Esbjerg, Middelfart, Assens, Faaborg, Roskilde, Holbæk, København, Amager, Ålsgårde, Årslev, Mols, Horsens, Ry, Vejen, Gråsten, Varde, Egå, Maribo, Ribe, Haderslev, Skanderborg, Århus, Rudkøbing, Kerteminde, Holstebro, Køge, Strib, Billund, Ikast mf.

Fra min tid i flere ejendomsmæglerrelaterede virksomheder ved jeg, hvor meget det betyder, at de foto vi ser online og på markedsføringsmateriale, er flotte og indbydende. For det er disse foto, som skal få køberne til at booke en fremvisning af netop din bolig.

Det kan jeg som professionel boligstylist og indretningskonsulent hjælpe med. Ring til mig på tel. 3013 5005. Eller udfyld formularen her

Med komplet indretning i en projektbolig, sørger jeg for hele processen. Lige fra opstillinger i de aftale rum til afhentning af det hele, når boligen er solgt eller udlejet. På den måde sikrer jeg, at den tomme projektbolig får liv og sjæl, og dermed også flere visninger online, flere fremvisninger og et hurtigere salg. Eller en hurtigere udlejning.

At hjælpe i en alm. boligindretning er så meget anderledes end boligstyling før salg. Hvor boligstyling før salg ofte er upersonligt og indrettet for at foto bliver perfekte, så er boligindretning i din eksisterende bolig alene ud fra dine ønsker og drømme. 

Under boligindretning ligger disse rum:

Med boligindretning tager jeg udgangspunkt i dig og dine ønsker, og hjælper med at skabe det hjem du ønsker. Eller måske den perfekte soveværelsesindretning du har drømt om længe. Måske noget helt andet. Ring gerne uforpligtende på tlf. 3013 5005 og få en snak.  

Måske kender du det? Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, eller forsøgt at få integreret møbler hjemmefra eller arvestykker og loppefund, men alligevel føles din sommerhusindretning ikke helt rigtigt. Vi hjælper med den indbydende og optimale sommerhusindretning. Både i forbindelse med alm. brug, boligstyling før salg eller optimering ift. udlejning.

Omtale af boligstylist Charlotte Karlsson

Læs artikel i Fyens Stiftstidende omkring boligstyling før salg

(da firmaet hed StyleB4sale): 

Boligstylist Charlotte bringer det bedste frem i folks hjem