Spring til indhold

Styleb4sale

Kunderne siger...

Jeg er så stolt og taknemmelig over hver eneste fine udtalelse jeg får retur fra mine kunder.

Læs herunder, hvad kunderne siger om mig, indretningskonsulent Charlotte Karlsson og KARLSSON Indretning & Design.

………………….

Online indretning af sommerhus

“Charlotte er simpelthen så dygtig. Hun har hjulpet med komplet online pakke og indretning af vores sommerhus, da vi bor i udlandet. Hun har øje for mindste detalje og forstod alle vores ønsker i indledende samtale. Vi havde faktisk troet at det ville blive besværligt når vi ikke var tilstede før sidst i forløbet, men intet problem når Charlotte er med på teamet. Resultatet er over alt forventning og vi kommer til at bruge hendes service igen. Fra en meget glad & tilfreds kunde”

Monna, online sommerhusindretning

………………….

Hus solgt på bare 5 dage - kæmpe tak til KARLSSON Indretning & Design

“I forbindelse med at vores hus skulle sælges, valgte vi at få besøg af boligstylist Charlotte Karlsson. Hun gennemgik huset, og gav råd til boligstyling, der ikke kostede en formue. Huset blev solgt på kun 5 dage og endda til mere end den udbudte pris – Charlottes gode råd har helt sikkert gjort en forskel. Vi vil ikke tøve med at bruge KARLSSON Indretning & Design en anden gang. Charlotte er super dygtig, og ser lynhurtigt, hvad der kan gøre en forskel. Kan varmt anbefales”

Anne Jørgensen, boligsælger

………………….

Jeg har haft besøg af Charlotte...

”Jeg har haft besøg af indretningskonsulent Charlotte Karlsson.
Det var en super god oplevelse med professionel hjælp, samt gode råd og tips, til styling af min stue. Det er jeg meget glad for. Det kan varmt anbefales”

Ulla Søgaard, boligindretning

………………….

Respektfuld, men yderst effektiv

”Charlotte er yderst kompetent, og hun er meget dygtig til at udfordre, hvordan ting altid har været, samtidig med at hun er respektfuld over for præcis det samme.
Hun er velforberedt og havde stor betydning for familiens hussalg.
For meget få midler og med udgangspunkt i, hvad der var i huset, skabte hun en forvandling, der gav den nye dynamik og det nye udtryk, der sammen med andre tiltag resulterede i et hurtigt salg efter ellers meget lang liggetid.
Vi kan varmt anbefale Charlotte – og hyr hende endelig til at følge hele salgsprocessen til dørs, hvilket bl.a. inkluderer bistand, når nye billeder til salgsopstilling skal tages”

Jens Hveisel Hansen, boligsælger

………………….

Vi er meget tilfredse

“Charlotte fra KARLSSON Indretning & Design har indrettet 2 lejligheder i naturskønne Dyrup for os – og det gik fantastisk. Alle fremmødte til vores åbent hus var meget begejstrede for både boligerne og for indretningen.
Vi er især glad for, at Charlotte´s indretninger understøttede lejlighedernes detaljer på smukkeste vis, og i det hele taget meget tilfredse med det endelige resultat”

Odense Bolig A/S, Bygherre, projektboliger

………………….

Charlotte er virkelig dygtig

”Charlotte er virkelig dygtig, og har øje for selv den mindste lille detalje, når det gælder indretning, Det med at bruge ens egne ting på en ny og kreativ måde, syntes vi specielt godt om. Vi føler vi har fået meget for pengene, og kan varmt anbefale Charlotte til andre”

Allan Madsen, boligindretning

………………….

“Vi, Erhverv & Vækst Nyborg Kommune, valgte indretningskonsulent Charlotte Karlsson til at indrette vores nye Iværksættermiljø på Nyborg Havn da det betød meget for os at miljøet skulle fremstå brugervenligt, imødekommende og især som et moderne kontormiljø af tiden.

Vi er meget tilfredse med dialogen i processen og især med resultatet af vores nye 200 m2 Iværksættermiljø i Nyborg”

Chefkonsulent Stig Bøgh, Nyborg Kommune Erhverv & Vækst

………………….

Boligstyling før salg

“Det er en ganske lille brøkdel af udgifterne ved et hussalg som meget vel kan gøre udslaget; Den ekstra finish som indretningskonsulent Charlotte Karlsson med stor opmærksomhed og et skarpt øje for farver og linjer og design kommer med. Hun magter den svære balance at være sikker i sin s(m)ag, og dog åben for andres idéer. Kompetent, engageret og behagelig” 

Jens Højersholt, boligsælger

………………….

Højere indtjening med boligstyling

“Charlotte har hjulpet mig med indretning af mit sommerhus, da jeg ønskede at udleje, og gerne ville sørge for, at jeg fik mest muligt ud af udlejningerne. Det var virkelig gode råd, og der er ingen tvivl om, at det var med til at jeg kunne hæve lejen”

Frank Olesen, sommerhusudlejer

………………….

Komplet indretning

“Da jeg skulle sælge min nybyggede arkitekttegnede villa i attraktive Egå, besluttede jeg hurtigt, at der skulle være komplet indretning med i fremvisningen for at skabe en helhed. Jeg kontaktede indretningskonsulent Charlotte fra KARLSSON Indretning & Design, der nu har leveret og indrettet med møbler og interiør. Og det har hun gjort med blik for det nye hus, så der nu er en smuk sammenhæng mellem det arkitektoniske og møblementet. Jeg har selv stået for fremvisningerne, og det var en stor hjælp for køber, at de kunne se sig selv i det, når de blev inspireret mht. indretningen”

Jens Hansen, Bygherre Egå 

………………….

Det sælger

“Indretningskonsulent Charlotte Karlsson ved, hvad der sælger. Det gjorde, at billederne til salgsopstillingen blev perfekte. Og lige fra starten af, var der en god søgning og mange fremvisninger.

Derfor varede det også kun 3½ måned før huset var solgt. KARLSSON Indretning & Design kan virkelig anbefales til at give det ekstra pift”

Per Knudsen, boligsælger

………………….

Ny kontorindretning

“NYCO stod for at skulle indrette os med yderligere et kontorum, således der skulle være plads til et konferencebord. Vi kendte til indretningskonsulent Charlotte, Karlsson Indretning & design, så vi bad hende om at finde en løsning.

Skulle være således vi bibeholdt den ”gode stemning” med et tema omkring investerings- og klassiske biler, som vi synes gav os noget godt at se på, men også åbning på dialog med kunderne. Det lyttede hun til og fandt en god måde at få kontoret til at rumme dette, samtidigt med det forblev som et forretningsmæssigt stærkt udtryk.

Charlotte Karlsson fandt gode alternativer til et ”normalt” mødebord, hvor vi fik gode alternativer, således vi beholdt vores eget aftryk. Priserne for dette var ganske fornuftige og vi fik en super god helhed mellem de møbler vi havde samt alt det nye.

Bestemt ikke sidste gang vi inviterer Charlotte ind, hvis vi skal have nyt udtryk, der virker for os i dagligdagen”

Mikael Tipsmark, NYCO Virksomhedsformidling

………………….

Vi var selv fastlåst

“Vi har brugt indretningskonsulent Charlotte Karlsson, da vi var fastlåst på indretningen i stuen. Hun så muligheder i stedet for begrænsninger, og resultatet blev rigtig godt. Så godt, at hun også blev bedt om, at kigge på sønnens teenageværelse og en ikke så hyggelig havestue. Sønnen fik et sejt teenageværelse og vi fik en hyggelig havestue.

Vi kan varmt anbefale KARLSSON Indretning & Design. Charlotte er dygtig, og det koster ikke en formue, da hun genbruger mange af de ting man har i forvejen”

Anne, boligindretning

………………….

Hurtigere udlejning af projektboliger

“KARLSSON Indretning & Design har hjulpet med komplet indretning af 2 nybyggede lejemål i Bolbro, da vi oplevede, at udlejningerne i Odense ikke gik så hurtigt som vi havde oplevet med alle vores tidligere lejemål.

Og det gik over al forventning. De 8 nybyggede rækkehuse/lejligheder blev, efter Charlotte´s indretning, udlejet på ca. 3 uger. Det er ikke sidste gang Rolf Krake Ejendomme benytter KARLSSON Indretning & Design”

Thomas Christensen, Rolf Krake Ejendomme, projektboliger

………………….

Det var rart med friske øjne på vores...

“Det var rart med friske øjne på vores stue/spisestue, hvor vi selv var kørt fast i indretningen. Charlotte kom med rigtig gode brugbare fif og tricks til hvordan vi kunne skrue op for den ønskede hygge i rummene så det både blev flot men også brugbart som familie”

Camilla Kristensson, boligindretning

………………….

Fra ungkarlehybel til solgt...

“Charlotte har hjulpet mig med salg af mit rækkehus (en typisk ungkarlehybel) og det i en sådan grad at det blev solgt hurtigt og endda til et par der kun havde set billeder fra huset online. Charlotte forvandlede mit anonyme hus til et hus fyldt med kunst. Det gjorde hun ved at købe en masse forskellig plakater, malerier og tryk, og tyndede desuden ud i det typiske mande-single-hjem. Resultatet blev så fantastisk, at jeg ærgrede mig over ikke at have gjort det for længe siden, så jeg selv kunne få glæde af det. Kan varmt anbefale indretningskonsulent Charlotte Karlsson fra KARLSSON Indretning & Design”

Frank Sørensen, boligsælger

………………….

Projektboliger

“Jeg har benyttet mig af Charlottes ekspertise til at indrette en lejlighed til fremvisning i et mere eksklusivt boligprojekt på Julsøvej i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg.

Her har Charlotte møbleret og indrettet lejligheden med en enkel og super lækker stil, der virkelig er faldet i god smag hos både bygherre og potentielle lejere. Benytter meget gerne Charlotte til fremtidige projekter”

Suncore Ejendomme, Bygherre Søren Mirzai, projektbolig

………………….

Kontakt

Hvis du udfylder kontaktformularen her, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt og helt uforpligtende. Har du andre spørgsmål eller bare nysgerrig på, hvad jeg kan hjælpe dig med, så er du altid meget velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende snak på tlf. 3013 5005.

KARLSSON Indretning og Design beskæftiger sig udelukkende med indretning.
Vi indretter for private, for bygherrer i projektboliger og for mindre erhverv og til konkurrencedygtige priser.
Priser på det hele finder du under de enkelte ydelser i toppen.
Vi er 100% uafhængige af producenter og leverandører af møbler og interiør, da vi ønsker at leverer den mest optimale løsning for dig som kunde.
Vi har samarbejde med håndværkere i en del af Danmark, og vil derfor kunne henvise til dem som vi selv kan stå inde for.
Vi kører på Fyn, Jylland og Sjælland.