Spring til indhold

Salgsstyling for et bedre boligsalg!

Når du søger hjælp til salgsstyling, kan jeg som professionel boligindretter gøre din bolig salgsklar, og hjælpe dig til det bedste boligsalg.

For det handler ikke bare om at få solgt din bolig. 

Det handler om at få solgt din bolig bedst muligt! Og samtidig undgå liggepest.

boligstyling-køkkenalrum

Priser - Salgsstyling

Timepris salgsstyling:

Med afregning på timepris, ved du nøjagtig, hvad prisen bliver, og har mulighed for at købe hjælp for det beløb du kan afsætte til din boligstyling før salg.

Der er mange huse og lejligheder til salg, og det er derfor afgørende, at din bolig bliver præsenteret smukt og indbydende, så du får de rigtige fremvisninger.

Med timepris kan du købe hjælp til gennemgang i dit hus eller lejlighed og eventuelt afsluttende mail med forslag til forbedringer i netop din bolig, hvis du ønsker det.

Pris kr. 820,- pr. time

Minimum 2 timer

indretningsstylist-boligstyling-før-salg

Stylingpakke:

Besøget hos jer, hvor vi sammen gennemgår boligen, og jeg derefter når at omrokere og style i boligens vigtigste rum. Stylingpakken indeholder 3 timers gennemgang i dit hus eller lejlighed. 

Efter besøget hos jer, sender jeg liste med yderligere punkter til forbedringer, som ikke kan nås på de 3 timer. Lige til at printe ud og gå til i resten af boligen. 

Der er mange boliger til salg, og det er derfor uhyre vigtigt, at din bolig bliver præsenteret smukt og indbydende, så du får de rigtige fremvisninger. 

Pris kr. 3.000,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 820,- pr. time

indretningsstylist

Interiørpakke:

Vi kommer først på dagen, og fremhæver boligens bedste sider, og nedtoner de værste. Dette er besøget hos jer, hvor vi sidst på dagen, deltager aktivt med din boligfotograf som oftest er booket gennem din ejendomsmægler.

Dette besøg indeholder boliginteriør som puder, tæpper, plaider, puf og lign. til boligfotograferingen, så din bolig præsenteres fra sin flotteste side. 

Efter boligfotograferingen fjerner vi vores stylingeffekter så din bolig fremtræder som før. Eller du kan vælge at leje disse frem til et salg.

Pris kr. 5.000,-

Yderligere timer kan tilkøbes for kr. 820,- pr. time

indretningsstylist-køkkenalrum

Alle nævnte priser på salgsstyling er inkl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Professionel salgsstyling

Gode referencer & mange års erfaring med salgsstyling

Høj kundetilfredshed & stort branchekendskab

Landsdækkende salgsstyling

Hjælp til professionel salgsstyling. Koster det en formue?

Sådan kan det synes, når man skal klargøre bolig til salg, og har set blot få af de utallige programmer om boligstyling før salg, der vises på TV. 

Ind kommer værten, og med sig har hun en hær af håndværkere. På få dage river de et helt hus fra hinanden, flytter vægge og installationer. Som seer kan man undre sig over, om det overhovedet var nødvendigt at hive alt fra hinanden, og sætte nye møbler ind overalt?

Programmerne har intet med virkelighedens boligstyling før salg at gøre. Der er ingen grund til at bruge en formue på at klargøre boligen til salg. Boligstyling før salg betyder nemlig ikke, at der skal bruges formuer på at investere i dyre møbler og fuldstændig istandsættelse. Det handler om at vise din bolig frem fra sin bedste side. 

Fra min tid i flere ejendomsmægler-relaterede brancher ved jeg nøjagtig, hvad der skal til for at skabe det blikfang, der er så vigtigt for at fange interessen fra de potentielle købere.

indretningsstylist

Har du også set "I hus til halsen"?

Når vi ser TV-programmer som “I hus til halsen,” på DR kan det være fristende at tro, at salgsstyling koster en formue, og at det kun er noget for dem med store budgetter og som elsker umenneskeligt tidspres. Men virkeligheden er en helt anden.

Vi kan gøre din bolig salgsklar uden at sprænge budgettet. Vi ved, at ikke alle har et team af stylister og et ubegrænset budget, som man ser i “I hus til halsen.” Vores mål er at levere professionel salgsstyling, der er tilpasset dine behov og dit budget, uanset hvor stort eller lille det er.

Salgsstyling handler om at skabe en indbydende atmosfære og appellere til flest potentielle købere. I modsætning til det billede, der ofte males i “I hus til halsen,” behøver det ikke at være en dyr og tidskrævende proces. Med vores ekspertise inden for nordisk inspireret indretning, brug af træ og naturmaterialer samt farver fra naturens palette, skaber vi et harmonisk og attraktivt miljø, der gør dit hjem mere tiltalende.

Lad ikke TV-programmer som “I hus til halsen” afskrække dig fra at investere i salgsstyling. Hos os tilbyder vi overkommelige og effektive løsninger, der hjælper dig med at opnå den bedst mulige pris for din bolig. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre din bolig salgsklar uden at det koster en formue.

Det siger tidligere kunder om vores salgsstyling:

“I forbindelse med at vores hus skulle sælges, valgte vi at få besøg af boligstylist Charlotte Karlsson. Hun gennemgik huset, og gav råd til boligstyling, der ikke kostede en formue.

Huset blev solgt på kun 5 dage og endda til mere end den udbudte pris – Charlottes gode råd har helt sikkert gjort en forskel.

Vi vil ikke tøve med at bruge KARLSSON Indretning & Design en anden gang. Charlotte er super dygtig, og ser lynhurtigt, hvad der kan gøre en forskel. Kan varmt anbefales”

Anne Jørgensen

Boligstyling før salg

“Det er en ganske lille brøkdel af udgifterne ved et hussalg som meget vel kan gøre udslaget.

Den ekstra finish som indretningskonsulent Charlotte Karlsson med stor opmærksomhed og et skarpt øje for farver og linjer og design kommer med.

Hun magter den svære balance at være sikker i sin s(m)ag, og dog åben for andres idéer.

Kompetent, engageret og behagelig” 

Jens Højersholt

Boligstyling før salg

“Indretningskonsulent Charlotte Karlsson ved, hvad der sælger.

Det gjorde, at billederne til salgsopstillingen blev perfekte.

Og lige fra starten af, var der en god søgning og mange fremvisninger.

Derfor varede det også kun 3½ måned før huset var solgt.

KARLSSON Indretning & Design kan virkelig anbefales til at give det ekstra pift”

Per Knudsen

Boligstyling før salg

Du kan finde flere udtalelser fra vores andre kunder ved at trykke her.

Ønsker du selv at gøre klar til boligsalg?

Så finder du 100 gratis tips og tricks til et bedre boligsalg lige her.

Jeg har lavet en rum-for-rum guide, der hjælper dig med at komme igennem processen så effektivt som muligt. Den er opdelt i det udendørs, generelt og den indendørs indretning.

God arbejdslyst, og husk at jeg naturligvis altid står klar til at hjælpe dig, hvis du ikke har tid eller lyst til selv at gøre klar til boligsalg. Men alle indretningstips og tricks er beskrevet, så du ikke behøver købe hjælp fra en professionel boligindretter.

Er du allerede fraflyttet og har tømt dit hus for møbler eller står med ansvaret for et hus fyldt med tunge mørke møbler, så overvej om du bør gøre som i en ny projektbolig. Nemlig at tænke i retning af leje af møbler og interiør! 

De korrekte møbler og interiør kan hjælpe potentielle købere med at visualisere, hvordan de selv kan bruge rummene i huset. Det giver dem idéer til, hvordan de kan indrette og bruge rummene, hvilket øger deres interesse for din bolig. Derudover giver møbler og interiør skala og dimension; møbler hjælper dermed købere med at forstå, hvor store rummene er og hvordan de passer til netop deres behov og egne møbler.

Ved at indrette med vores møbler og interiør kan vi også fremhæve specifikke funktioner i huset, såsom en pejs, et vindue med en flot udsigt og flotte blikfang. Dette hjælper ofte med at fokusere købernes opmærksomhed på de positive aspekter af boligen. Se priser på leje af møbler og interiør herunder.

Priser på leje af møbler og interiør

1 rum:

Indretning af tomt hus eller tom lejlighed med møbler, interiør og styling-effekter til det aftalte rum.

Opstartspris 1 rum kr. 15.000,- 

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

1 rum vil typisk være stue/alrum.

stue-køkkenalrum-projektbolig

2 rum:

Indretning af tomt hus eller tom lejlighed med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris 2 rum kr. 17.500,-

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

2 rum vil typisk være stue/alrum og soveværelset.

projektbolig-soveværelse

3 rum:

Indretning af tomt hus eller tom lejlighed med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris 3 rum kr. 20.000,- 

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

3 rum vil typisk være stue/alrum, soveværelse og hjemmekontor eller børneværelse/gæsteværelse.

hjemmekontor-projektbolig

4 rum:

Indretning af tomt hus eller tom lejlighed med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris 4 rum kr. 22.500,- 

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

4 rum vil typisk være stue/alrum, soveværelse, kontor og børneværelse eller teenageværelse/gæsteværelse.

børneværelse-projektbolig

Alle ovennævnte priser på leje af møbler og interiør er nævnt inkl. moms. Det er ligeledes inklusiv interiør og detaljer i køkken og bad. Kørsel afregnes med kr. 3,75 pr/km. inkl. moms beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Professionel salgsstyling er "de nye øjne" på boligens rum, når du starter dit boligsalg...

indretningsstylist

Man kan gøre rigtig meget selv. Det kan dog være svært selv at vurdere sin egen bolig og se den med en potentiel købers øjne. Derfor skal der af og til et sæt fremmede øjne til at se mulighederne.

Jeg kan som boligindretter med speciale i salgsstyling, hjælpe med det sidste og afgørende touch. Jeg kan hjælpe med at fremhæve boligens bedste sider, og hjælpe med at nedtone de værste.

Mit mål er at få det bedste ud af det, der allerede er der og med så få midler som muligt gøre dit hjem endnu mere attraktivt til salg.

Det holder både omkostningerne for dig på et minimum, og hjælper dig til at undgå liggepest.

Ønsker du også hjælp til et bedre og hurtigere boligsalg, så ring 3013 5005 eller send en formular her. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Ønsker du hjælp til komplet indretning af tom projektbolig, så denne udlejes eller sælges hurtigere, så se mere under menupunktet Projektbolig eller tryk her.

salgsstyling

Mit navn er Charlotte Karlsson, og det er mig, der er indretningskonsulent og står bag dette firma. Med mere end 6 års professionel erfaring inden for indretning har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af projekter, der spænder fra at give liv til den tomme projektbolig til at skabe den perfekte atmosfære for boligstyling før salg og skræddersyede løsninger til sommerhusindretning og generel boligindretning.

Min passion for indretning startede som en kærlighed til at skabe rum, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også afspejler mine kunders personlighed og livsstil.

Mit mål er at forvandle hvert projekt til en personlig rejse, hvor dit hjem bliver et sandt udtryk for dig og din familie. Uanset om du står over for at indrette en helt ny bolig, ønsker at optimere salgschancerne gennem salgsstyling eller bare vil forfriske dit eksisterende rum, er jeg her for at guide dig på vejen til et smukt og funktionelt hjem. Tag et kig rundt på min hjemmeside og opdag, hvordan den rigtige indretning kan gøre en forskel for dig.