Spring til indhold
indretningskonsulent

Indretningskonsulent for bedre boligindretning

Måske kender du det? Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, men alligevel føles din boligindretning flad og ikke helt rigtigt. Det er derfor en god idé at få hjælp til indretningen af en professionel indretningskonsulent i din bolig, som kan udfordre og inspirere til nye måder at arrangere og style dit interiør.

De sidste par år har vi alle været ekstra meget hjemme, og det stiller store krav til vores boligindretning. Vi har brug for hjem, der er både hyggelige og funktionelle. Jeg er professionel indretningskonsulent, og hjælper med:

Indretning af stue
Indretning af soveværelse
Indretning af badeværelse
Indretning af børneværelse og babyværelse
Indretning køkken og køkken-alrum
Indretning af have

indretningskonsulent

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Book professionel indretningskonsulent allerede i dag!

Du behøver ikke nødvendigvis købe nyt til hjemmet for, at der skal “ske noget”. Hjælp til indretning af stue, med maling af en eller flere vægge, maling af et møbel eller omrokering af møbler for at sikre en mere optimal udnyttelse af rummet, kan gøre rigtig meget. Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende møbler og interiør i din boligindretning. Vi kan eventuelt krydre med nye elementer og interiør.

Hjælp til indretning kan være inspiration til farvevalg, møbelvalg, omrokering, indretning af stue og meget mere. Boligindretning og rådgivning med professionel indretningskonsulent kan ske både fysisk og online.

Boligindretning

Boligindretning | Priser

Timepris:

Boligindretning og rådgivning af professionel og landsdækkende  indretningskonsulent. Stor erfaring og høj kundetilfredshed.

Afregnet pr. time

Pris kr. 720,-

Indretningskonsulent

Online Boligindretning:

Pr. telefon og ud fra foto, kan jeg, som professionel indretningskonsulent hjælpe dig med optimering af din boligindretning. 

Pris kr. 1.500,- pr. rum

Pris kr. 2.650,- pr. bolig

Indretningskonsulent

Alle priser er inkl. moms.

Kørsel afregnes med kr. 3,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din boligindretning. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Kundeudtalelse:

boligindretning

Lad en indretningskonsulent hjælpe med hjemmekontoret

Stuen er i de seneste år begyndt at skulle opfylde flere funktioner. Hjemmekontor eller generelt bare flere hjemmearbejdsdage, kræver løsninger som fungerer godt i rummet og i hverdagen.

Ikke alle har et ekstra værelse stående, som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt at få hjemmearbejdspladsen integreret pænt og ordentligt i stuen, køkkenet eller soveværelset.

Men har du et hjørne eller lidt vægplads til overs, så er det muligt at lave et afgrænset kontorhjørne, der samtidig ser pænt ud.

Afgrænsningen kan skabes på flere måder.

# Med maling i skrivebordets bredde
# Med et par baner flot tapet
# Med et maleri eller plakat der flugter med skrivebordet.

Og er du i tvivl om, hvordan det bedst kan indrettes i dit hjem, så hjælper jeg dig gerne. Det bliver til stor glæde for resten af familien.

hjemmekontor

Før & Efter boligindretning: