Spring til indhold

Indretningskonsulent for bedre boligindretning

Måske kender du det? Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, men alligevel føles din boligindretning flad og ikke helt rigtigt. Det er derfor en god idé at få hjælp til indretningen af en professionel indretningskonsulent i din bolig, som kan udfordre og inspirere til nye måder at arrangere og style dit interiør.

De sidste par år har vi alle været ekstra meget hjemme, og det stiller store krav til vores boligindretning. Vi har brug for hjem, der er både hyggelige og funktionelle. Jeg er professionel indretningskonsulent, og hjælper med:

¤ Indretning af stue
¤ Indretning af soveværelse
¤ Indretning af badeværelse
¤ Indretning af børneværelse og babyværelse
¤ Indretning af køkken og køkken-alrum
¤ Indretning af hjemmekontoret
¤ Indretning af haven

indretningskonsulent

Hjælp fra professionel indretningskonsulent betyder:

Book professionel indretningskonsulent allerede i dag!

Du behøver ikke nødvendigvis købe nyt til hjemmet for, at der skal “ske noget”. Hjælp til indretning af stue, med maling af en eller flere vægge, maling af et møbel eller omrokering af møbler for at sikre en mere optimal udnyttelse af rummet, kan gøre rigtig meget. Jeg arbejder som professionel indretningskonsulent, og kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende møbler og interiør i din boligindretning. Vi kan eventuelt krydre med nye elementer og interiør.

Hjælp til indretning kan være inspiration til farvevalg, møbelvalg, omrokering, indretning af stue og meget mere. Boligindretning og rådgivning med professionel indretningskonsulent kan ske både fysisk og online.

indretningskonsulent

Boligindretning | Priser

Timepris:

Boligindretning og rådgivning af professionel og landsdækkende indretningskonsulent. Stor erfaring og høj kundetilfredshed.

Afregnet pr. time

Pris kr. 720,-

Indretningskonsulent

Online Boligindretning:

Pr. telefon og ud fra foto kan jeg, som professionel indretningskonsulent, hjælpe dig med optimering af din boligindretning. 

Pris kr. 1.500,- pr. rum

Pris kr. 2.650,- pr. bolig

Indretningskonsulent

Alle priser er inkl. moms.

Kørsel afregnes med kr. 3,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din boligindretning. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Kundeudtalelser:

“Vi har brugt indretningskonsulent Charlotte Karlsson, da vi var fastlåst på indretningen i stuen. Hun så muligheder i stedet for begrænsninger, og resultatet blev rigtig godt. Så godt, at hun også blev bedt om, at kigge på sønnens teenageværelse og en ikke så hyggelig havestue. Sønnen fik et sejt teenageværelse og vi fik en hyggelig havestue.

Vi kan varmt anbefale KARLSSON Indretning & Design. Charlotte er dygtig, og det koster ikke en formue, da hun genbruger mange af de ting man har i forvejen”

Anne

Boligindretning

”Charlotte er virkelig dygtig, og har øje for selv den mindste lille detalje, når det gælder indretning, Det med at bruge ens egne ting på en ny og kreativ måde, syntes vi specielt godt om.

Vi føler vi har fået meget for pengene, og kan varmt anbefale Charlotte til andre”

Allan Madsen

”Jeg har haft besøg af indretningskonsulent Charlotte Karlsson.

Det var en super god oplevelse med professionel hjælp, samt gode råd og tips, til styling af min stue.

Det er jeg meget glad for.

Det kan varmt anbefales”

Ulla Søgaard