Boligstyling

indretningskonsulent med gode referencer!

Bedre boligsalg med en indretningskonsulent!

For det handler ikke bare om at få solgt din bolig. Det handler om at få solgt din bolig bedst muligt! Og her kan jeg som indretningskonsulent med stort branchekendskab hjælpe dig.

  • Flere fremvisninger
  • Hurtigere salg
  • Bedre pris

Hjælp fra professionel landsdækkende indretningskonsulent? Koster det en formue?

Sådan kan det synes, når man har set blot et par af de utallige programmer om boligstyling, der vises på TV. 

Ind kommer værten, og med sig har hun en hær af håndværkere og hjælpere. På få dage river de et helt hus fra hinanden, flytte vægge og installationer. Når ejerne kommer tilbage, ser alting helt anderledes ud og alle græder af glæde. 

Som seer kan man ofte undre sig over, om det overhovedet var nødvendigt at hive alt fra hinanden?

Programmerne har intet med virkelighedens boligstyling før salg at gøre. Der er ingen grund til at bruge en formue på at gøre din bolig klar til salg. 

Boligstyling før salg betyder nemlig ikke, at der skal bruges formuer på at investere i designermøbler og fuldstændig istandsættelse. Det handler om at vise din bolig frem fra sin bedste side. 

Fra min tid i flere ejendomsmægler-relaterede brancher ved jeg nøjagtig, hvad der skal til for at skabe det blikfang, der er så vigtigt for at fange interessen fra de potentielle købere. Og vores kundetilfredshed er høj!

Boligstyling før salg | Priser

PLAN - PRICE

text

text

text

text

text

text

text

Bronzepakke

Besøget hos dig,

hvor jeg går din

bolig igennem.

På dagen når vi

typisk at indrette

og style de

vigtigste rum

Kr. 2.000,-
Varighed 3½ time

Sølvpakke

Besøget hos dig,

hvor jeg går din

bolig igennem.

På dagen når vi

typisk at indrette

og style hele

boligen

Kr. 3.750,-
Varighed 7 timer

TILBUD

Guldpakke

Første dag gennemgår

vi boligen og laver de

indledende ændringer. Dag 2 medbringer

jeg udvalgt interiør

og deltager ved din boligfotografering

Kr. 7.000,-
Varighed 2 dage

Stadig-ikke-solgt?

Så lad os gå boligen igennem. Du får vores forslag til, hvad der bør optimeres på i hele boligen. Derefter modtager du mail med punkter til forbedringer

Kr. 2.000,-
Samlet varighed 3½ time 

Alle priser er inkl. moms og gældende i 2021.

Kørsel afregnes med kr. 3,- pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Nyborg eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Så hvis du drømmer om et bedre boligsalg så ring til indretningskonsulent Charlotte Karlsson allerede i dag. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

  • Gode referencer
  • Mange års erfaring
  • Høj kundetilfredshed
  • Stort branchekendskab
  • Landsdækkende service/rådgivning

En indretningskonsulent kan give dig de nye øjne på dit hjem...

Man kan gøre rigtig meget selv. Det kan dog være svært selv at vurdere sin bolig og se den med en potentiel købers øjne. Derfor skal der af og til et sæt fremmede øjne til at se mulighederne.

Jeg kan som boligstylist og indretningskonsulent med speciale i boligstyling før salg hjælpe med det sidste og afgørende touch. Jeg kan hjælpe med at fremhæve din boligs bedste sider – og hjælpe med at nedtone de værste.  

Mit mål er at få det bedste ud af det, der allerede er der og med så få midler som muligt gøre dit hjem endnu mere attraktivt til salg. Det holder også omkostningerne for dig på et minimum.

Kundeudtalelser:

Client Photo
Jens Hveisel Boligsælger

"Vi kan varmt anbefale Charlotte til alle, der har brug for nye øjne og ny dynamik i deres hussalg. Hun er dygtig og professionel, behagelig og samtidig meget skarp og ærlig - og hun har hos os vist, at hun med ganske få midler og omkostninger kan skabe store resultater"

Client Photo
Per Knudsen Boligsælger

"Charlotte ved hvad der sælger. Det gjorde at billederne til salgsopstillingen blev perfekte. Og lige fra starten af var der en god søgning og mange fremvisninger. Derfor varede det også kun 3½ måned før huset var solgt. KARLSSON Indretning & Design kan virkelig anbefales til at give det ekstra pift"

Client Photo
Jens Højersholt Boligsælger

"Det er en ganske lille brøkdel af udgifterne ved et hussalg, som meget vel kan gøre udslaget; Den ekstra finish, som Charlotte Karlsson med stor opmærksomhed og et skarpt øje for farver og linjer og design kommer med. Hun magter den svære balance at være sikker i sin s(m)ag og dog åben for andres ideer. Kompetent og engageret, behagelig og generøs med sin tid!

En i rækken af mange skønne kunder:

KARLSSON Indretning & Design har hjulpet en kunde med indretning før salg i en større villa i Odense SV.

Boligen blev solgt på kun 4 dage, og til knap kr. 90.000,- over udbudsprisen.

Hus solgt

Samarbejdspartnere ifm. boligsalget:

KARLSSON Indretning & Design har sørget for relevante samarbejdspartnere.

Så har du brug for flyttetransport, møbelopbevaring, slutrengøring eller måske brug for at få afmonteret hårde hvidevarer, så kontakt os endelig..

Før/efter foto: