Spring til indhold

Bedre boligindretning med en indretningskonsulent

Måske kender du det? Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, men alligevel føles din boligindretning flad og ikke helt rigtigt. Det er derfor en god idé at få hjælp til indretningen af en professionel indretningskonsulent, som kan udfordre og inspirere til nye måder at arrangere og style dit interiør i boligens rum.

De sidste par år har vi alle været ekstra meget hjemme, og det stiller store krav til vores boligindretning. Vi har brug for, at boligens rum, er både hyggelige og funktionelle. Jeg er professionel indretningskonsulent, og kan hjælpe dig med alle de forskellige rum i boligen og i dit uderum. Du kan læse mere om de enkelte rum ved at vælge herunder:

¤ Indretning af stue
¤ Indretning af soveværelse
¤ Indretning af badeværelse
¤ Indretning af børneværelse og babyværelse
¤ Indretning af køkken og køkken-alrum
¤ Indretning af hjemmekontoret (herunder også indretning af kontor for små og mindre virksomheder)
¤ Indretning af haven

Boligindretning - Priser

Timepris Boligindretning:

Ønsker du professionel rådgivning, vejledning eller praktisk hjælp til at skabe din helt egen drømmeindretning i et eller flere af boligens rum?

Som erfaren indretningskonsulent, kender jeg nøjagtigt de skridt, der kræves for at realisere dit boligpotentiale.

Få individuel boligindretning og rådgivning fra en landsdækkende professionel indretningskonsulent, med fakturering baseret på timepriser.

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

boligindretning-dagligstue

Online Boligindretning:

Som erfaren indretningskonsulent tilbyder jeg fjernrådgivning pr. telefon og baseret på fotos, der hjælper dig med at optimere din boligindretning i et eller flere af boligens rum.

Ønsker du professionel rådgivning, så du selv kan udføre arbejdet, er online boligindretning din hurtige og bekvemme vej til en bedre boligindretning. Her kan du vælge blot et enkelt rum, hvis du ikke vil gå i gang i hele bolig med det samme.

Pris kr. 1.200,- pr. rum

Pris kr. 2.650,- pr. bolig

boligindretning-spisestue

Alle priser er inkl. moms. Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din boligindretning. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

indretningskonsulent

Hjælp fra professionel indretningskonsulent betyder:

Book professionel indretningskonsulent allerede i dag!

Du behøver ikke nødvendigvis købe nyt til hjemmet for, at der skal “ske noget”. Hjælp til indretning af stue, med maling af en eller flere vægge, maling af et møbel eller omrokering af møbler for at sikre en mere optimal udnyttelse af rummet, kan gøre rigtig meget. Jeg arbejder som professionel indretningskonsulent, og kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende møbler og interiør i boligens rum. Vi kan eventuelt krydre med nye elementer og interiør.

Hjælp til indretning kan være inspiration til farvevalg, møbelvalg, omrokering, indretning af de forskellige rum i boligen og meget mere. Boligindretning og rådgivning med professionel indretningskonsulent kan ske både fysisk og online.

indretningskonsulent

Det siger kunderne

”Charlotte er virkelig dygtig, og har øje for selv den mindste lille detalje, når det gælder indretning.

Det med at bruge ens egne ting på en ny og kreativ måde, syntes vi specielt godt om. Vi føler vi har fået meget for pengene, og kan varmt anbefale Charlotte til andre”

Allan Madsen

Boligindretning

”Jeg har haft besøg af indretningskonsulent Charlotte Karlsson. 

Det var en super god oplevelse med professionel hjælp, samt gode råd og tips, til styling af min stue. Det er jeg meget glad for. 

Det kan varmt anbefales”

Ulla Søgaard

Boligindretning

“Det var rart med friske øjne på vores stue/spisestue, hvor vi selv var kørt fast i indretningen.

Charlotte kom med rigtig gode brugbare fif og tricks til hvordan vi kunne skrue op for den ønskede hygge i rummene så det både blev flot men også brugbart som familie”

Camilla Kristensson

Boligindretning