Spring til indhold

Bedre boligindretning med professionel indretningskonsulent

Måske kender du det? Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, men alligevel føles din boligindretning flad og ikke helt rigtigt. Det er derfor en god idé at få hjælp til indretningen af en professionel indretningskonsulent, som kan udfordre og inspirere til nye måder at arrangere og style dit interiør i boligens rum.

De seneste år har vi alle været ekstra meget hjemme, og det stiller store krav til vores boligindretning. Vi har brug for, at boligens rum, er både hyggelige og funktionelle. Jeg er professionel indretningskonsulent, og kan hjælpe dig med alle de forskellige rum i boligen og i dit uderum. Du kan læse mere om de enkelte rum herunder:

indretningskonsulent-sofa-stueindretning
indretningskonsulent-rattan-puf-sika-design

Indretningskonsulent - Priser

Timepris Boligindretning:

Ønsker du professionel rådgivning, vejledning eller praktisk hjælp til at skabe din helt egen drømmeindretning i et eller flere af boligens rum?

Som erfaren indretningskonsulent, kender jeg nøjagtigt de skridt, der kræves for at realisere dit boligpotentiale. 

Få individuel boligindretning og rådgivning fra en landsdækkende professionel indretningskonsulent, med fakturering baseret på timepriser. 

Så kender du altid den nøjagtige pris.

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

boligindretning-dagligstue

Online Boligindretning:

Som erfaren indretningskonsulent tilbyder jeg fjernrådgivning pr. telefon og baseret på fotos, der hjælper dig med at optimere din boligindretning i et eller flere af boligens rum.

Ønsker du professionel rådgivning, så du selv kan udføre arbejdet, er online boligindretning din hurtige og bekvemme vej til en bedre boligindretning.

Her kan du vælge blot et enkelt rum, hvis du ikke vil gå i gang i hele bolig med det samme.

Pris kr. 1.200,- pr. rum

Pris kr. 2.650,- pr. bolig

boligindretning-spisestue

Alle priser er inkl. moms. Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge. Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din boligindretning. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

indretningskonsulent og boligindretter

Vil du høre mere om dine muligheder?

Så kontakt indretningskonsulent og indehaver Charlotte Karlsson.

Det er helt uforpligtende.

Telefon: 3013 5005

Mail: ck@karlsson-id.dk

Eller udfyld formularen her.

indretningskonsulent

Hjælp fra professionel indretningskonsulent betyder:

Book professionel indretningskonsulent allerede i dag!

Du behøver ikke nødvendigvis købe en masse nyt til hjemmet for, at der skal ske noget nyt.

Hjælp til indretning af stue, med maling af en eller flere vægge, maling af et møbel eller omrokering af møbler for at sikre en mere optimal udnyttelse af rummet, kan gøre rigtig meget. Jeg arbejder som professionel indretningskonsulent, og kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende møbler og interiør i boligens rum. Vi kan eventuelt krydre med nye elementer og interiør.

Hjælp til indretning kan være inspiration til farvevalg, møbelvalg, omrokering, indretning af de forskellige rum i boligen og meget mere.

Boligindretning og rådgivning med professionel indretningskonsulent kan ske både fysisk og online.

Boligstyling

Det siger kunderne selv:

”Charlotte er virkelig dygtig, og har øje for selv den mindste lille detalje, når det gælder indretning.

Det med at bruge ens egne ting på en ny og kreativ måde, syntes vi specielt godt om. Vi føler vi har fået meget for pengene, og kan varmt anbefale Charlotte til andre”

Allan Madsen

”Jeg har haft besøg af indretningskonsulent Charlotte Karlsson. 

Det var en super god oplevelse med professionel hjælp, samt gode råd og tips, til styling af min stue. Det er jeg meget glad for. 

Det kan varmt anbefales”

Ulla Søgaard

“Det var rart med friske øjne på vores stue/spisestue, hvor vi selv var kørt fast i indretningen.

Charlotte kom med rigtig gode brugbare fif og tricks til hvordan vi kunne skrue op for den ønskede hygge i rummene så det både blev flot men også brugbart som familie”

Camilla Kristensson

Læs disse og flere andre udtalelser fra vores andre kunder her.

Indretningskonsulent-charlotte-karlsson

Personen bag

Mit navn er Charlotte Karlsson, og det er mig, der er indretningskonsulent og står bag dette firma. Med mere end 6 års professionel erfaring inden for indretning har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af projekter, der spænder fra at give liv til den tomme projektbolig til at skabe den perfekte atmosfære for salgsstyling og skræddersyede løsninger til sommerhusindretning og generel boligindretning.

Min passion for indretning startede som en kærlighed til at skabe rum, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også afspejler mine kunders personlighed og livsstil.

Mit mål er at forvandle hvert projekt til en personlig rejse, hvor dit hjem bliver et sandt udtryk for dig og din familie. Uanset om du står over for at indrette en helt ny bolig, ønsker at optimere salgschancerne gennem boligstyling eller bare vil forfriske dit eksisterende rum, er jeg her for at guide dig på vejen til et smukt og funktionelt hjem. Tag et kig rundt på min hjemmeside og opdag, hvordan den rigtige indretning kan gøre en forskel for dig. Også i den tomme projektbolig.