indretningskonsulent

Indretningskonsulent for bedre boligindretning

Måske kender du det? Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, men alligevel føles din boligindretning ikke helt rigtigt. Det er derfor en god idé at få besøg af en professionel indretningskonsulent i din bolig, som kan udfordre og inspirere til nye måder at arrangere og style dit interiør.

De sidste par år har vi alle været ekstra meget hjemme, og det stiller store krav til vores boligindretning. Vi har brug for hjem, der er både hyggelige og funktionelle. Jeg er professionel indretningskonsulent, og hjælper med indretning af stue, soveværelsesindretning, værelser og meget mere.

indretningskonsulent

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

  • Gode referencer
  • Mange års erfaring
  • Stort branchekendskab
  • Høj kundetilfredshed
  • Landsdækkende service/rådgivning

Book professionel indretningskonsulent allerede i dag!

Du behøver ikke nødvendigvis købe nyt til hjemmet for, at der skal “ske noget”. Indretning af stue med maling af en eller flere vægge, maling af et møbel eller omrokering af møbler for at sikre en mere optimal udnyttelse af rummet, kan gøre rigtig meget. Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende møbler og interiør i din boligindretning. Vi kan eventuelt krydre med nye elementer og interiør.

Vi hjælper med inspiration til farvevalg, møbelvalg, omrokering, indretning af stue og meget mere. Boligindretning og rådgivning kan ske både fysisk og online.

Boligindretning

Boligindretning | Priser

Timepris:

Boligindretning og rådgivning.

Afregnet pr. time

Pris kr. 720,-

Indretningskonsulent

Online Boligindretning:

Pr. telefon og ud fra foto, kan jeg hjælpe dig med optimering af din boligindretning.

Pris kr. 1.500,- pr. rum

Pris kr. 2.650,- pr. bolig

Indretningskonsulent

Alle priser er inkl. moms.

Kørsel afregnes med kr. 3,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Nyborg eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din boligindretning. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Kundeudtalelse:

indretningskonsulent

Lad en indretningskonsulent hjælpe med hjemmekontoret

Det er de færreste, der synes, at det lyder som den bedste idè med hjemmearbejdspladsen lige midt i stuen. Ikke desto mindre er det den virkelighed, der ramte os sammen med Corona.

Ikke alle har et ekstra værelse stående, som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt at få hjemmearbejdspladsen integreret pænt og ordentligt i stuen, køkkenet eller soveværelset. Og er du i tvivl om, hvordan det bedst kan indrettes hos dig, så hjælper jeg dig gerne. Det bliver til stor glæde for resten af familien.

indretningskonsulent

Før & Efter: