Spring til indhold

Indretning af soveværelse

Indretning af soveværelse og søvn

Indretning af soveværelset har indvirkning på søvnen, og ingen er vist længere i tvivl om, at vi mennesker fungerer bedre, når vi får en god nats søvn… Ja faktisk er god søvn lige så afgørende for vores trivsel som motion og sund kost.

Vi bør dermed alle tage søvnen alvorligt, og vi kan jo starte med indretning af soveværelset. For din soveværelsesindretning spiller også ind her. Er der f.eks. rodet, så stresser du ubevist, når du lægger dig.

soveværelse-indretning
soveværelsesindretning
soveværelse-indretning

Planlæg indretning af soveværelset

Glæd dig til at skulle i gang med din soveværelsesindretning. Det er et helt fantastisk vigtigt rum, hvor du med ganske få midler, kan gøre en kæmpe forskel, og ikke nødvendigvis behøver ringe efter hjælp fra professionel indretningskonsulent. Start med at finde ud af, hvor “grundigt” du ønsker at gå til værks. Sæt da samtidig et budget af til boligens nye soveværelsesindretning. 

# Tapet på en eller flere vægge eller maling af vægge?

# Er du modig og maler loft i samme farve som væggen (hvis du altså har valgt anden farve end hvid)?

# Hvor gammel er din seng? Vi tilbringer så mange timer i sengen, så det er vigtigt, at den også bliver udskiftet. Tommelfingerreglen siger hvert 10. år.

# Skal der ordnes gulve, nu du er i gang med soveværelsesindretningen?

# Har du den korrekte belysning i dit soveværelse? Husk at tænke i både arbejdsbelysning, dæmpet hyggebelysning og læselys.

# Lange flotte gardiner eller rullegardiner med mørklægning? En vigtig del af din soveværelsesindretning.

# Natborde. Har du opbevaring nok omkring din seng? Og lige så vigtig; har du aflægningsplads til briller, telefon, bog mm.?

Lad en indretningskonsulent hjælpe, hvis du er i tvivl...

Det er billigere end du tror, at købe hjælp fra professionel indretningskonsulent til din soveværelsesindretning.

Du kan selv have forberedt meget, og sparer dermed på de timer jeg er hos dig. Jeg ser din soveværelsesindretning med nye øjne, og kan give dig de sidste gode råd ud fra min årelange erfaring. 

Som professionel indretningskonsulent rådgiver og hjælper jeg dig med din soveværelsesindretning, uanset om du bor på Fyn, Sjælland eller i Jylland

boligindretning

Den hurtige indretning af soveværelse (kan klares på en weekend)

Har du kun en weekend til projekt ny soveværelsesindretning, så er der flere ting du sagtens kan nå, inden du lægger dig glad og tilfreds i din seng søndag aften:

Ryd op og TYND UD! Sov i ro er ikke lig med rod.

Sørg for, at der er plads omkring sengen.

Mal en væg i en rolig farve.

Læg et sengetæppe over sengen.

Investér i nogle store smukke puder som ikke kun er til pynt, men også fungerer som ryghynder, når der skal læses.

Skab hotelstemning med en sengegavl. COOP har flere smukke Peacock sengegavle. Eller find et tæppe og hæng det på væggen (se foto herunder).

Tynd ud i klædeskabet, og mærk, at der også samtidig bliver tyndet ud i den dårlige samvittighed over alt det tøj du ikke længere bruger.

Hold din vindueskarm enkel, og placér kun få lækre ting som du hver morgen glæder dig over, når du åbner øjnene.

Hold igen med duftlys og duftdispensere i soveværelset. Jeg er personligt ikke fan af tilsatte dufte i soveværelset.

Læg mindre gulvtæppe, hvis du har trægulv i soveværelset, så du træder ud på et dejlig blødt tæppe om morgenen.

Pynt gerne lidt op natbordet. Lille vase, lysestage og lille rejsesouvenir bidrager til en bedre følelse af rummet, både når du skal sove og når du vågner. 

Priser - Indretning af soveværelse

Timepris soveværelsesindretning:

Ønsker du råd, vejledning eller fysisk hjælp til indretning af soveværelset? 
Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring ved jeg, hvad der skal til for, at vi sammen får fundet den rigtige løsning til dig i dit hjem.

Indretning og rådgivning med indretningskonsulent afregnet pr. time

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

indretning soveværelse

Online soveværelsesindretning:

Pr. telefon og ud fra foto kan jeg, som professionel indretningskonsulent, hjælpe dig med optimering af boligens soveværelsesindretning.

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv udfører arbejdet, så er en online indretning din hurtige vej til en bedre soveværelsesindretning.

Pris kr. 1.200,- pr. rum

soveværelsesindretning

Alle priser på soveværelsesindretning er inkl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om din personlige soveværelsesindretning. Du kan også starte med at sende formularen her. 

Inspiration - soveværelsesindretning

indretning-soveværelse
soveværelse
soveværelsesindretning
Indretning-soveværelse

Soveværelsesindretning med skråvæg

Har du skråvægge i soveværelset, så gå efter en lavere seng. Evt. lavere ben, hvis du har boxmadras. Du kan også vælge at save lidt af de eksisterende ben (hvis de er af træ). Der er måske heller ikke plads til den smukke sengegavl du ellers går og drømmer om, men så køb flotte store gavlpuder, som kan gøre det ud for sengegavlen. 

Indretning af det smalle soveværelse

Er dit soveværelse meget smalt, og tænker du, at der ikke er plads til sengeborde? 

Så tager du heldigvis fejl. For der er flere muligheder, selvom dit soveværelse er meget smalt. Find bogkasser som er høje og smalle. Så er der både bund til bøger og top til at lægge mobil og briller. Og her vil det være optimalt at hænge læselamperne på vægge.

Eller vend blot sengebordet med dens bagside til modsatte væg. Så kan du stadig nå både lampe, briller og bøger. Og du er ikke længere begrænset af bredden på sengebordet. Men husk selvfølgelig at måle, hvad der er plads til i dybden. 

Og er der kun plads til sengebord eller natbord på den ene side af sengen, så placer en gulvlampe på den modsatte.

soveværelsesindretning
smalt soveværelse
skråvæg i soveværelse

KARLSSON Indretning & Design

Hvis du følger KARLSSON Indretning & Design på Instagram, har du for længst opdaget, at vi ikke kan få nok af naturens egne farver og materialer. Vi er dog også eminente til sammensætning af andre farver. 

Vi har gennem de seneste seks år ydet indretningshjælp til adskillige kunder med alt fra bøvlede rum, der før vores besøg var for smalle, for kvadratiske eller for trælse. Fælles for alle vores kunder er, at vi med boligstyling har kunnet hjælpe dem med at få netop deres drømmesoveværelse.   

Kontakt indretningskonsulent Charlotte Karlsson, og hør nærmere om hjælp til netop dine udfordringer eller ønsker til en smukkere soveværelsesindretning.