Spring til indhold

Køkken inspiration

Køkken inspiration er jo et noget vidt begreb. Siden her giver dig inspiration til tilbehør, stile, makeover og meget mere, for vores køkken er ikke bare et sted, hvor familiens mad tilberedes; det er simpelthen hjertet i vores hjem.

Måske behøver man ikke stræbe efter det perfekte køkken. Med tiden ændrer vi os. Og vores familie og familiesammensætning ændrer sig, og vores behov og præferencer kan ændre sig i takt med det. Der vil altid være mulighed for forbedring eller ændring. Fokusér i stedet på at finde den balancen mellem stil, funktionalitet og personlighed, der passer til netop din unikke livsstil og behov.

boligstyling
køkken-inspiration

Køkken inspiration - sidder du godt?

køkken-inspiration

Vi sidder alle forskelligt i en stol af flere årsager, herunder individuelle præferencer, kropstype, ergonomiske hensyn og vaner.

Vi har nemlig alle forskellige kropstyper og størrelser, og det betyder, at nogle personer foretrækker en mere rummelig stol, mens andre foretrækker en mere stram pasform. En person med brede skuldre foretrækker ofte en stol med bredere armlæn, mens en person med kortere ben måske foretrækker en stol med en justerbar eller generelt bare lavere sædehøjde.

Ergonomi spiller også en vigtig rolle i, hvordan vi sidder i en stol for at undgå belastningsskader og forbedre komforten. Vores personlige præferencer og vaner spiller her en stor rolle.

Nogle foretrækker at sidde oprejst og aktivt, mens andre måske foretrækker at læne sig tilbage og slappe af. Nogle foretrækker en stol med blød polstring, mens andre foretrækker en mere fast støtte.

Men de fleste kan vist godt blive enige om, at støtte til lænd og ryg er afgørende for, om vi sidder godt.

Samlet set er vores måde at sidde på i en stol et resultat af en kombination af disse faktorer, og det er vigtigt at finde en stol, der passer til vores individuelle behov og præferencer for at opnå optimal komfort og støtte.

Men når familien består af både ham, hende og børn, så er mit bedste råd, at tage i forskellige større møbeludstillinger, og prøve at sidde i så mange forskellige stole som muligt.

Køkken inspiration - alt det du holder af

At omgive os med ting, vi holder af, såsom arvestykker, det kan være musselmalede krus og andet i køkkenet har en dybtfølt betydning, der strækker sig ud over blot æstetik og funktion. Arvestykker og samleobjekter har nemlig ofte en historie bag sig. De kan være vidnesbyrd om vores families arv, traditioner eller specielle minder om farmors køkken.

At omgive os med disse genstande i køkkenet giver os mulighed for at føle os forbundet med vores fortid og giver os en følelse af kontinuitet og identitet, samt minde os om vores rødder og hvor vi kommer fra.

Arvestykker og samleobjekter kan være unikke og interessante brugsgenstande, der tilføjer personlighed og karakter til køkkenet. De kan være samtalestartere, der får gæster til at stille spørgsmål og lære mere om vores liv og interesser. Ved at indarbejde disse genstande i køkkenindretningen kan vi skabe et rum, der er unikt og personligt. 

Samlet set er det vigtigt at omgive os med ting, vi holder af, såsom arvestykker og hvad vi finder smukt og brugbart i køkkenet, fordi de bidrager til at skabe en følelse af forbindelse, hjem og personlig identitet. De tilføjer også karakter og glæde til rummet, og minder os om værdien af de ting, der virkelig betyder.

køkken-inspiration-tilbehør

Nye tendenser 2024

Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at se mere og mere til køkkenøer. Flere ofrer gerne deres spiseplads i køkkenet til fordel for montering af en køkkenø.

Og har du et ældre køkken der måske ikke findes mere, eller hvor det blot er tydeligt, at det ikke er spritnyt mere, så fortvivl ikke, for det er faktisk også virkelig flot, hvis I bygger en køkkenø i andet materiale, farve og tekstur end resten af elementerne.

Priser - Indretning af køkkenalrum og køkken

Timepris indretning af køkkenalrum og køkken:

Ønsker du råd, vejledning eller fysisk hjælp til indretning af dit køkkenalrum eller køkken?

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring ved jeg, hvad der skal til for, at vi sammen får fundet den rigtige løsning til dig i dit køkkenalrum.

Indretning og rådgivning med indretningskonsulent afregnet pr. time 

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

indretning-køkkenalrum

Online indretning af køkkenalrum og køkken:

Pr. telefon og ud fra foto kan jeg, som professionel indretningskonsulent, hjælpe dig med optimering af indretningen i dit køkkenalrum og køkken. 

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv kan udføre arbejdet?

Så er en online indretning din hurtige vej til en bedre og mere optimal indretning af dit køkkenalrum.

Pris kr. 1.200,- pr. køkkenalrum

indretning-køkkenalrum

Alle ovennævnte priser på hjælp til indretning af køkkenalrum er inkl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din indretning af køkkenalrum. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Køkken inspiration - find din bordplade

Bordpladen spiller en afgørende rolle i ethvert køkken, og markedet tilbyder i dag et væld af forskellige muligheder. Hver type bordplade har sine egne fordele og ulemper, og hvad der passer perfekt til én familie, passer måske ikke til en anden. Derfor er det bedste råd at undersøge de forskellige typer grundigt, besøge køkkenudstillinger, og mærke materialerne, inden du træffer din endelige beslutning. Ved at gøre det, kan du finde den bordplade, der bedst imødekommer dine behov og passer til dit eksisterende køkken, især hvis du planlægger en køkken-makeover. Nedenfor vil jeg kort liste de forskellige typer bordplader, så du kan blive inspireret og måske opdage en type, du ikke havde overvejet…

boligstyling-køkkenalrum
køkkenindretning

Billigere vej til nyt køkken!

Hvis du føler, at det er tid til forandring i dit køkken, behøver du måske ikke nødvendigvis at udskifte hele køkkenet. Du kan overveje at udskifte enkelte låger med materiale, der matcher, men alligevel tilføjer en ny dimension. Du kan også overveje at male en væg, skifte grebene ud eller finde inspiration i de mange smukke køkkenudstillinger, der findes i større byer. Selvom du ikke nødvendigvis behøver at købe deres produkter, kan du udforske deres mix-and-match-tilgang, som er meget populær i øjeblikket, og lade dig inspirere af det.

KARLSSON Indretning & Design

Hvis du følger KARLSSON Indretning & Design på Instagram, har du for længst opdaget, at vi ikke kan få nok af naturens egne farver og materialer. Vi er dog også eminente til sammensætning af andre farver. 

Vi har gennem de seneste seks år ydet indretningshjælp til adskillige kunder med alt fra bøvlede rum, der før vores besøg var for smalle, for kvadratiske eller for trælse. Fælles for alle vores kunder er, at vi med boligstyling har kunnet hjælpe dem med at komme i mål med deres køkkenalrum.   

Kontakt indretningskonsulent Charlotte Karlsson og hør nærmere om hjælp til netop dine udfordringer.

Kontakt boligstylist