Spring til indhold

Kontorindretning

Med kontorindretning hos KARLSSON Indretning & Design stræber vi efter at imødekomme ønskerne hos de små og mindre virksomheder. Med vores erfaring indenfor indretningsløsninger har vi tidligere hjulpet kunder med at skabe inspirerende og funktionelle arbejds- og opholdsrum. Vores indretninger dækker kontorer, kontorfællesskaber, klinikker, loungeområder, receptioner, kantiner og venteværelser. Se nogle af billederne fra vores tidligere indretningsprojekter længere nede på denne side.

Lad professionel indretningskonsulent hjælpe med kontorindretningen

Der er flere fordele ved at købe professionel hjælp til indretning af kontoret, loungerådet eller andre steder i virksomheden, da velindrettede miljøer ofte vil forbedre arbejdseffektiviteten og produktiviteten. 

Samtidig gør smukke og behagelige omgivelser arbejdsdagen mere positiv og inspirerende. Jeg kan som indretningskonsulent hjælpe med at vælge farver, møbler og interiør, der skaber et positiv og motiverende arbejdsmiljø.

Ved at købe professionel hjælp kan du spare tid og undgå frustration ved at skulle træffe alle beslutningerne selv. Vores indretnings- og rådgivningsservice med indretningskonsulent afregnes pr. time.

Book indretningskonsulent til indretning af dit venteværelse

Professionel hjælp til indretning af f.eks. venteværelset kan gøre en stor forskel for dine kunder, patienter eller klienter.

Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende venteværelse eller flytter i andre lokaler. 

Hjælp til indretningen kan være inspiration til farvevalg, møbelvalg, omrokering, vægdekoration, generel indretning og meget mere.

Indretning i mindre virksomheder og rådgivning med professionel indretningskonsulent kan ske både fysisk og online.

Boligstyling

Opgradering af eksisterende kontorindretning

Har I overset eller ignoreret indretningen i virksomheden længe?

Måske fordi hverdagen bare kører og det faktisk går rigtig godt? Det er jo dejligt, men medarbejderne ser det, og det gør virksomhedens gæster også. 

Det er sjældent nødvendigt at skifte alle møbler og interiør. Typisk kan jeg genbruge en hel del, og dermed blot tilføje enkelte nye elementer, plakater, malerier, grønne planter, loungestole og lign. 

Jeg sørger for at skabe den røde tråd gennem hele virksomheden. 

Jeg rådgiver og indretter ud fra virksomhedens koncept, image og logofarver. Jeg har fokus på det smukke og imødekommende udtryk, men samtidig lægger jeg stor vægt på det funktionelle. 

Jeg sætter mig ind i historien om din virksomhed så jeg er sikker på, at indretningen bliver personlig.

boligstyling-før-salg

Kontorindretning - Priser

Timepris kontorindretning:

Har du brug for rådgivning eller praktisk assistance til at optimere kontorets, venteværelsets, loungens, kantinens eller receptionens indretning? 

Vores ydelser omfatter kontorindretning og konsulentrådgivning fra landsdækkende indretningskonsulent, og vi fakturerer pr. time for vores tjenester.

Lad os hjælpe dig med at skabe et mere funktionelt og indbydende arbejdsmiljø, der passer til dine og/eller dine medarbejderes behov og ønsker.

Pris kr. 656,- ekskl. moms (min. 3 timer)

kontorindretning

Alle priser på hjælp til kontorindretning mm. er ekskl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din kontorindretning. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

kontorindretning

Er du også vild med disse unikke plakater?

De flotte plakater fra loungeområdet på kontorfællesskabet, er designet og leveret af Nyborg Grafik & Web.

Se dem og mange flere på deres hjemmeside her.

Ekspertudtalelse om korrekt kontorindretning

“Et rum har betydning for, hvordan vi har det. Det vil sige, at rummet kan være med til at skabe en stemning inde i os.

På en arbejdsplads har rummet en vigtig betydning for vores arbejdsmiljø. Er der nok plads til de ting vi bruger? Roder der? Og hvordan er lyset? Det er alt sammen noget der spiller ind. Rod kan f.eks. være med til at skabe en stemning, hvor vi bliver lidt stressede eller oplever en indre uro.

Hvordan vi bevæger os i rummet har også en betydning for indretningen. Står skrivebordene for tæt sammen, kan det skabe irritationer, som igen kan mindske trivslen.

Den rette kombination af farve, lys og praktiske løsninger, vil have en betydning for arbejdsmiljøet og trivslen hos en medarbejder.

Op til flere studier viser, at bla. det rigtige lys har en stor indvirkning på vores produktivitet. Har du derimod den forkerte belysning, kan det manifestere sig i træthed og hovedpine”.  

Rikke Hecker-Kristensen
Beskæftigelsesrettet Coach

Bedre arbejdspladsindretning med hjælp fra en indretningskonsulent

Jeg har i tidligere job, beskæftiget mig med arbejdspladsindretning, og det fylder stadig hos mig, da jeg oplever, at mange virksomheder husker at opdatere systemer og udstyr, men glemmer at opdatere indretningen og udsmykningen, så den afspejler nutiden.

Det siger kunderne om vores kontorindretning

“Vi, Erhverv & Vækst Nyborg Kommune, valgte indretningskonsulent Charlotte Karlsson til at indrette vores nye Iværksættermiljø på Nyborg Havn da det betød meget for os at miljøet skulle fremstå brugervenligt, imødekommende og især som et moderne kontormiljø af tiden.

Vi er meget tilfredse med dialogen i processen og især med resultatet af vores nye 200 m2 Iværksættermiljø i Nyborg”

Indretning af kontorfællesskab

“NYCO stod for at skulle indrette os med yderligere et kontorum, således der skulle være plads til et konferencebord. Vi kendte til indretningskonsulent Charlotte, Karlsson Indretning & design, så vi bad hende om at finde en løsning.

Skulle være således vi bibeholdt den ”gode stemning” med et tema omkring investerings- og klassiske biler, som vi synes gav os noget godt at se på, men også åbning på dialog med kunderne. Det lyttede hun til og fandt en god måde at få kontoret til at rumme dette, samtidigt med det forblev som et forretningsmæssigt stærkt udtryk.

Charlotte Karlsson fandt gode alternativer til et ”normalt” mødebord, hvor vi fik gode alternativer, således vi beholdt vores eget aftryk. Priserne for dette var ganske fornuftige og vi fik en super god helhed mellem de møbler vi havde samt alt det nye. Bestemt ikke sidste gang vi inviterer Charlotte ind, hvis vi skal have nyt udtryk, der virker for os i dagligdagen”

Kontorindretning

Kontakt os fordi du får:

  • Flottere omgivelser i virksomheden og i kontorerne.
  • Inspiration til brug af farver og interiør.
  • Hjælp til optimering af rum og kontorindretning.
  • Gladere medarbejdere.
  • Bedre arbejdsmiljø.

Kunst med skattefordele

Virksomheder kan nu afskrive skattemæssigt på originale kunstværker.

Årsagen til, at kunst nu kan afskrives er, at politikerne ønsker at give kunstnere en hjælpende hånd. 

Og i mellemtiden kan du glæde dig over smukke originale kunstværker i virksomheden.

Lige et par hurtige omkring reglerne:

* Hvis købesummen i 2024 er på kr. 31.100,- eller mindre pr. værk, kan virksomheden trække hele beløbet fra.
* Udgifter til køb af kunstværker, der hænges op eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan afskrives efter den såkaldte saldometode med op til 25% om året. Altså efter samme regler som inventar.
* De særlige regler gælder kun for originale billedkunstneriske værker. Dvs. malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lign. 
* Kunstværket skal være et førstegangskøb, og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission.

Jeg har kontakt til flere spændende gallerier. Kontakt mig på tlf. 3013 5005 og tag med til en uforpligtende gennemgang på galleriet.

kunst-med-skattefordele

Kontorindretning for små og mindre virksomheder

Er der brug for nye øjne på din kontorindretning? 

På kontor, i kantinen, loungeområdet, receptionen, i det store kontorfællesskab eller på venteværelset? Så kontakt professionel indretningskonsulent Charlotte Karlsson allerede i dag, for den bedste kontorindretning handler ikke kun om smukt design. Det handler om at skabe netop de miljøer, kontorer og områder, der gør dine medarbejdere gladere og dermed også mest effektive.

indretningskonsulent og boligindretter

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Indretning af hjemmekontoret

Drejer det sige om indretning af hjemmekontoret, så kan du læse mere og se foto af indretninger her.

Indretning af tom projektbolig

Er du bygherre eller ejendomsadministrator, og ønsker at læse mere om og se priser på indretning af din tomme projektbolig, så tryk her for at gå til siden Projektbolig, hvor du finder priser og mere information.