Spring til indhold

Komplet indretning af projektbolig

Hurtigere udlejning eller salg med indretning af tom projektbolig

Vi skaber den bedste visuelle forståelse af rummenes størrelser, og gør din projektbolig levende med effekter som sko, tøj og opdækninger!

Har du en tom projektbolig der skal sælges eller udlejes? Så er det altid en god idé med en komplet indretning fra KARLSSON Indretning & Design. Vi sørger nemlig for hele processen med opstilling og styling af møbler og interiør. Og vi fjerner naturligvis det hele igen, når boligen er solgt eller udlejet.

Det har vi gjort i snart 5 år nu.

projektbolig

Med komplet indretning af projektbolig hos os får du:

Indretningskonsulent med gode referencer & mange års erfaring

Landsdækkende virksomhed & stort branchekendskab

Høj kundetilfredshed med indretning af projektboliger

projektbolig

Tomme rum er sjældent ret interessante!

Flere købere og lejere vil finde din projektbolig interessant, når de er blevet inspireret af den smukke indretning. Rum syner mindre, når de er tomme, og der vil være mange, som ikke kan se sig selv bo i den tomme bolig. Vi er altid meget omhyggelige med at finde de korrekt dimensionerede møbler og interiør, som er tilpasset boligens rum. Og lægger stor vægt på, at projektboligen bliver levendegjort med særlige effekter, da du som bygherre nemmere kan sælge eller udleje “et hjem” og ikke blot en tom skal. 

Jeg er professionel indretningskonsulent, og jeg gør mig umage med hver eneste projektbolig, og planlægger og leverer ikke bare smukke møbler, men det levende hjem.

På før og efter foto nederst på denne side kan du se et lille udpluk af de komplette indretninger i blot nogle af de projektboliger vi allerede har hjulpet til en hurtigere udlejning.

Vi kan derudover også hjælpe dig med boligfotografering og tekst til boligportalerne.

Du betaler efter antal rum, du ønsker møbleret og indrettet i projektboligen. Efter de første 6 ugers leje af møbler og interiør som er inkluderet i opstartsprisen, er vi fleksible, og du betaler derfor blot pr. påbegyndt efterfølgende uge. Ingen hele måneder, hvis du bare skal bruge en uge mere. Enkelt og ligetil.

Indretning af projektbolig | Priser

1 rum:

Indretning af projektbolig med møbler, interiør og styling-effekter til det aftalte rum.

Opstartspris kr. 11.000,- (13.750,- inkl. moms) inkl. 6 ugers leje.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 6% af opstartsprisen pr. uge.

Projektbolig

2 rum:

Indretning af projektbolig med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris kr. 13.000,- (16.250,- inkl. moms) inkl. 6 ugers leje.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 6% af opstartsprisen pr. uge.

projektlejlighed

3 rum:

Indretning af projektbolig med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris kr. 15.000,- (18.750,- inkl. moms) inkl. 6 ugers leje.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 6% af opstartsprisen pr. uge.

projektbolig

4 rum:

Indretning af projektbolig med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris kr. 17.000,- (21.250,- inkl. moms) inkl. 6 ugers leje.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 6% af opstartsprisen pr. uge.

projetkbolig

Terrasse/altan 16-20 kvm:

Indretning af uderum med møbler, interiør og styling-effekter til det aftalte område.

Opstartspris kr. 7.500,- (9.375,- inkl. moms) inkl. 6 ugers leje.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 6% af opstartsprisen pr. uge.

terrasse-projektbolig

Alle priser er nævnt i både ekskl. og inkl. moms. Det er ligeledes inklusiv lækre detaljer i køkken og bad.

Kørsel afregnes med kr. 3,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge. Priserne er gældende for levering og afhentning i stueetage og 1. sal. Der kan forekomme tillæg for 2. sal og derover, hvis der ikke er adgang til elevator.

Se før/efter foto på komplet indretning af projektboliger nederst på siden.

NYHED !!!

Skal du kun bruge møbler og interiør for at få lavet smukke foto af din projektbolig til hjemmeside, brochurer mm., kan du fratrække 20% af ovennævnte opstartspriser. 

Se boksene ovenover med priser på indretning af projektbolig.

Dvs. at vi ankommer om morgenen med møbler og interiør til de aftalte rum. Stiller op og styler. Over middag kommer din boligfotograf eller vi kan hjælpe med fotopakke, og derefter fjerner vi det hele igen. Rabat er på betingelse af, at det hele klares på samme dag.

projektbolig

Delvis styling

Har du selv de store møbler som sofa, senge og spisebord, så finder vi en anden og billigere aftalt pris. Vi leverer derefter resten af møblerne som er tilpasset eksisterende indretning. Derudover leverer vi tekstiler og interiør fra vores sortiment, for at skabe den endelige sammenhæng inden fotografering og fremvisninger. Den delvise styling omfatter planlægning, levering, styling og afhentning. 6 ugers leje er som altid med i prisen.

Kundeudtalelser:

Suncore Ejendomme

“Jeg har benyttet mig af Charlottes ekspertise til at indrette en lejlighed til fremvisning i et mere eksklusivt boligprojekt på Julsøvej i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg.

Her har Charlotte møbleret og indrettet lejligheden med en enkel og super lækker stil, der virkelig er faldet i god smag hos både bygherre og potentielle lejere. Benytter meget gerne Charlotte til fremtidige projekter”

Søren Mirzai, projektbolig

Jens Hansen Egå

“Da jeg skulle sælge min nybyggede arkitekttegnede villa i attraktive Egå, besluttede jeg hurtigt, at der skulle være komplet indretning med i fremvisningen for at skabe en helhed. Jeg kontaktede indretningskonsulent Charlotte fra KARLSSON Indretning & Design, der nu har leveret og indrettet med møbler og interiør. Og det har hun gjort med blik for det nye hus, så der nu er en smuk sammenhæng mellem det arkitektoniske og møblementet. Jeg har selv stået for fremvisningerne, og det var en stor hjælp for køber, at de kunne se sig selv i det, når de blev inspireret mht. indretningen”

Jens Hansen, Bygherre Egå

Odense Bolig A/S

“Charlotte fra KARLSSON Indretning & Design har indrettet 2 projektboliger i naturskønne Dyrup for os – og det gik fantastisk. Alle fremmødte til vores åbent hus var meget begejstrede for både boligerne og for indretningen.
Vi er især glad for, at Charlotte´s indretninger understøttede lejlighedernes detaljer på smukkeste vis, og i det hele taget meget tilfredse med det endelige resultat”

Jimmy Andersen, projektboliger

Rolf Krake Ejendomme

“KARLSSON Indretning & Design har hjulpet med komplet indretning af 2 nybyggede lejemål i Bolbro, da vi oplevede, at udlejningerne i Odense ikke gik så hurtigt som vi havde oplevet med alle vores tidligere lejemål.

Og det gik over al forventning. De 8 nybyggede projektboliger blev, efter Charlotte´s indretning, udlejet på ca. 3 uger. Det er ikke sidste gang Rolf Krake Ejendomme benytter KARLSSON Indretning & Design”

Thomas Christensen, projektboliger

Ring og få en uforpligtende snak om din projektbolig med indretningskonsulent Charlotte Karlsson. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Omtale - Indretning af projektbolig

Læs vores flotte hel-side om indretning af projektbolig i Magasinet Licitationen:

“Komplet indretning af projektbyggeri med KARLSSON Indretning & Design – Det virker”

Type- og Rækkehuse side 16.

http://epaper.nordiskemedier.dk/nordiskemedier/661/

Før & Efter indretning af projektbolig: