Spring til indhold

Sommerhusindretning

Indretning af sommerhuset - med plads til samværet, hyggen og udelivet

Din indretning af sommerhuset er lige så vigtig som indretningen i din bolig. Sommerhuset er det fristed, hvor vi kommer for at lade op, enten alene eller med venner og familie. Det er her, vi lever det simple og stille liv, vi ikke har mulighed for i vores hverdag. 

Det drejer sig om, at indrette sommerhuset, så det afspejler netop det liv, I ønsker. 

Jeg oplever, at mange ønsker at være sammen på en anden måde, og der er sommerhuset en oplagt mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen, og være det sted vi kan rykke tættere sammen.

Desværre hører jeg ofte, at fritidshuset ikke føles rigtigt, når man overtager sælgers møbler og interiør. Som professionel indretningskonsulent kan jeg hjælpe dig i mål med at gøre dit sommerhus til dit. 

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Tættere på naturen

I en travl hverdag, kniber det måske med at komme så meget ud som vi gerne vil. Men har man sommerhus, oplever jeg at der nu stilles krav til udeområderne, så man dermed er tættere på naturen.

Vi ønsker at indrette os på en stor eller flere større terrasser, så vi kan være der med familien og venner. Gerne med overdækning, sejl eller store kvalitetsparasoller, så udesæsonen forlænges. 

Sommerhusindretning | Priser

Sommerhusindretning pr. time:

Ønsker du råd, vejledning eller fysisk hjælp til indretning, så du får skabt dit drømmesommerhus? 

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring, ved jeg hvad der skal til, for at få det største potentiale frem i netop dit sommerhus.

# Indretning til eget brug
# Indtjeningsoptimering ved udlejning
# Salgstyling ved salg af sommerhuset

Pris kr. 720,- pr. time

bæredygtig-indretning-sommerhus

Online sommerhusindretning:

Pr. telefon og ud fra foto, kan jeg hjælpe dig med optimering af din nuværende indretning af sommerhuset. Både til eget brug, udlejning eller før salg.

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv udfører arbejdet, så er en online indretning din hurtige vej til en bedre indretning.

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring, ved jeg hvad der skal til, for at få det største potentiale frem i netop dit sommerhus.

Pris kr. 700,- pr. rum / kr. 1.900,- pr. sommerhus

sommerhusindretning

Alle priser er inkl. moms.

Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer med indretning af sommerhus. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Bæredygtig indretning af sommerhuset

Arvestykker og loppefund er blandt de ting, som fungerer godt i sommerhusindretningen. Selvom det ikke dengang var et bevidst valg, har sommerhuset været det sted, hvor vi har indrettet os mest bæredygtigt gennem de seneste årtier.

Vores bedsteforældre brugte ikke ordet bæredygtig eller tænkte i de baner, men ikke desto mindre var deres indretning bæredygtig, fordi de genbrugte og genplacerede arvestykker og andet i sommerhuset. Alt det, man ikke længere brugte i hjemmet.

I dag er det mere aktuelt end nogensinde at omgive sig med genbrug, lopper og arvestykker i sommerhuset. Det er ikke bare fornuftigt, det er også en måde at skabe en personlig og hyggelig sommerhusstemning på.

Boligstyling i forbindelse med salg

Også i forbindelse med salg af sommerhus bør du tænke i salgsstyling. Sommerhussalget går stadig stærkt, men med stigende renter og høje energiafgifter, er det vigtigt, at det er dit sommerhus, som de potentielle købere booker fremvisning på, så huset bliver solgt.

Og her er de foto der præsenterer huset, så utrolig vigtige.

Indretning af sommerhuset så det fremstår indbydende og lækkert kan være dét der gør, at de potentielle købere vælger dit sommerhus fremfor naboens.

Professionel hjælp fra en indretningskonsulent sikrer en mere optimal udnyttelse af rummene. Og ofte er det hver en kvadratmeter i et sommerhus der tæller.

Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter dit sommerhus´s potentiale. 

Salgsstyling og rådgivning i forbindelse med salg, kan ske både fysisk og online.

sommerhuskøkken

Kundeudtalelse:

“Indretningskonsulent Charlotte Karlsson har hjulpet mig med indretning af mit sommerhus, da jeg ønskede at udleje, og gerne ville sørge for, at jeg fik mest muligt ud af udlejningerne.

Det var virkelig gode råd, og der er ingen tvivl om, at det var med til at jeg kunne hæve lejen”

Frank Olesen, sommerhusudlejer

Større indtægt ved udlejning af fritidshuset?

Lyder det som en god idé? Hvis du ønsker at udleje dit fritidshus, giver det rigtig god mening at få huset indrettet derefter.

Den korrekte indretning i forhold til rum, indhold og lejere kan have meget stor indflydelse på din økonomiske gevinst. Og med et større slidtage på fritidsboligen, når man udlejer, giver det rigtig god mening at få størst mulig indtjening hjem.

Vi har stor erfaring med hjælp til indretning af fritidshuse netop med henblik på optimal udlejning.

Vi kan hjælpe med rådgivningen, stå for det hele eller en delvise indretning, så du får en større økonomisk gevinst, når du vælger at udleje.

Kundeudtalelse Online indretning med komplet shoppingliste

“Charlotte er simpelthen så dygtig. Hun har hjulpet med komplet online pakke og indretning af vores sommerhus, da vi bor i udlandet.

Hun har øje for mindste detalje og forstod alle vores ønsker i indledende samtale.

Vi havde faktisk troet at det ville blive besværligt når vi ikke var tilstede før sidst i forløbet, men intet problem når Charlotte er med på teamet.

Resultatet er over alt forventning og vi kommer til at bruge hendes service igen.

Fra en meget glad & tilfreds kunde”

sommerhusindretning shoppingliste

Artikel Jysk Fynske Medier:

Læs hele artiklen om sommerhusindretning som blev bragt af Jysk Fynske Medier i tillægget BOLIG.

Du finder artiklen her.

Artiklen omtaler både den almindelige indretning i sommerhus, hvis du står for at skulle sælge sommerhus og samtidig også lidt om indretning, hvis du ønsker at optimere i forhold til udlejning.