Spring til indhold

Sommerhusindretning

Indretning af sommerhuset - med plads til samværet, hyggen og udelivet

Din indretning af sommerhuset er lige så vigtig som indretningen i din bolig. Sommerhuset er det fristed, hvor vi kommer for at lade op, enten alene eller med venner og familie. Det er her, vi lever det simple og stille liv, vi ikke har mulighed for i vores hverdag. 

Det drejer sig om, at indrette sommerhuset, så det afspejler netop det liv, I ønsker. 

Jeg oplever, at mange ønsker at være sammen på en anden måde, og der er sommerhuset en oplagt mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen, og være det sted vi kan rykke tættere sammen.

Desværre hører jeg ofte, at fritidshuset ikke føles rigtigt, når man overtager sælgers møbler og interiør. Som professionel indretningskonsulent kan jeg hjælpe dig i mål med at gøre dit sommerhus til dit. 

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Tættere på naturen

I en travl hverdag, kniber det måske med at komme så meget ud som vi gerne vil. Men har man sommerhus, oplever jeg at der nu stilles krav til udeområderne, så man dermed er tættere på naturen.

Vi ønsker at indrette os på en stor eller flere større terrasser, så vi kan være der med familien og venner. Gerne med overdækning, sejl eller store kvalitetsparasoller, så udesæsonen forlænges. 

Sommerhusindretning | Priser

Sommerhusindretning pr. time:

Ønsker du råd, vejledning eller fysisk hjælp til indretning, så du får skabt dit drømmesommerhus? 

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring, ved jeg hvad der skal til, for at få det største potentiale frem i netop dit sommerhus.

# Indretning til eget brug
# Indtjeningsoptimering ved udlejning
# Salgstyling ved salg af sommerhuset (se priser på leje af møbler og interiør længere nede på siden)

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

pris-sommerhusindretning

Online sommerhusindretning:

Pr. telefon og ud fra foto, kan jeg hjælpe dig med optimering af din nuværende indretning af sommerhuset. Både til eget brug, udlejning eller før salg.

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv udfører arbejdet, så er en online indretning din hurtige vej til en bedre indretning.

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring, ved jeg hvad der skal til, for at få det største potentiale frem i netop dit sommerhus.

Pris kr. 900,- pr. rum / kr. 2.400,- pr. sommerhus

online-rådgivning-sommerhusindretning

Alle priser på sommerhusindretning er inkl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Du kan uforpligtende udfylde og sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt, hvis vi skal tage en snak. Hvis du ønsker at læse udtalelser fra vores tidligere kunder, kan du finde dem her.

Bæredygtig indretning af sommerhuset

Arvestykker og loppefund er blandt de ting, som fungerer godt i sommerhusindretningen. Selvom det ikke dengang var et bevidst valg, har sommerhuset været det sted, hvor vi har indrettet os mest bæredygtigt gennem de seneste årtier.

Vores bedsteforældre brugte ikke ordet bæredygtig eller tænkte i de baner, men ikke desto mindre var deres indretning bæredygtig, fordi de genbrugte og genplacerede arvestykker og andet i sommerhuset. Alt det, man ikke længere brugte i hjemmet.

I dag er det mere aktuelt end nogensinde at omgive sig med genbrug, lopper og arvestykker i sommerhuset. Det er ikke bare fornuftigt, det er også en måde at skabe en personlig og hyggelig sommerhusstemning på.

Boligstyling i forbindelse med salg

Også i forbindelse med salg af sommerhus bør du tænke i salgsstyling. Sommerhussalget går stadig stærkt, men med stigende renter og høje energiafgifter, er det vigtigt, at det er dit sommerhus, som de potentielle købere booker fremvisning på, så huset bliver solgt.

Og her er de foto der præsenterer huset, så utrolig vigtige.

Indretning af sommerhuset så det fremstår indbydende og lækkert kan være dét der gør, at de potentielle købere vælger dit sommerhus fremfor naboens.

Professionel hjælp fra en indretningskonsulent sikrer en mere optimal udnyttelse af rummene. Og ofte er det hver en kvadratmeter i et sommerhus der tæller.

Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter dit sommerhus´s potentiale. Salgsstyling og rådgivning i forbindelse med salg, kan ske både fysisk og online.

sommerhuskøkken

60 gratis tips og tricks til et bedre sommerhussalg

Ønsker du selv at klargøre dit sommerhus til salg?

Vi har dig dækket med vores samling af 60 gratis indretningstips og tricks til at gøre dit sommerhussalg til en succes.

Vi forstår vigtigheden af at skabe den perfekte præsentation af dit sommerhus, både indendørs og udendørs. Derfor har vi lavet en guide, der spænder over alt fra generelle forberedelser til detaljerede indretningsråd og havefornyelsestips. Dem finder du ved at trykke her.

Kundeudtalelse:

“Indretningskonsulent Charlotte Karlsson har hjulpet mig med indretning af mit sommerhus, da jeg ønskede at udleje, og gerne ville sørge for, at jeg fik mest muligt ud af udlejningerne.

Det var virkelig gode råd, og der er ingen tvivl om, at det var med til at jeg kunne hæve lejen”

Frank Olesen, sommerhusudlejer

Større indtægt ved udlejning af fritidshuset?

Lyder det som en god idé? Hvis du ønsker at udleje dit fritidshus, giver det rigtig god mening at få huset indrettet derefter.

Den korrekte indretning i forhold til rum, indhold og lejere kan have meget stor indflydelse på din økonomiske gevinst. Og med et større slidtage på fritidsboligen, når man udlejer, giver det rigtig god mening at få størst mulig indtjening hjem.

Vi har stor erfaring med hjælp til indretning af fritidshuse netop med henblik på optimal udlejning.

Vi kan hjælpe med rådgivningen, stå for det hele eller en delvise indretning, så du får en større økonomisk gevinst, når du vælger at udleje.

Kundeudtalelse Online indretning med komplet shoppingliste

“Charlotte er simpelthen så dygtig.
Hun har hjulpet med komplet online pakke og indretning af vores sommerhus, da vi bor i udlandet.
Hun har øje for mindste detalje og forstod alle vores ønsker i indledende samtale.

Vi havde faktisk troet at det ville blive besværligt når vi ikke var tilstede før sidst i forløbet, men intet problem når Charlotte er med på teamet. Resultatet er over alt forventning og vi kommer til at bruge hendes service igen.

Fra en meget glad & tilfreds kunde”

sommerhusindretning shoppingliste

Lej møbler og interiør som i en projektbolig

Modsat et permanent hjem, så sælges et sommerhus normalt med alle møbler og alt interiør (dog undtaget personlige ejendele). Men står du med et sommerhus, hvor du ved, at du tager alt med dig eller måske et dødsbo, hvor indretningen er tung og mørk, så har du mulighed for at indrette med lejede møbler og interiør. Det vil være i samarbejde med din ejendomsmægler, da det selvfølgelig skal fremgå, at de lejede møbler og interiør ikke medfølger ved et salg.

At fremvise et sommerhus til salg med flotte møbler i stedet for et helt tomt eller mørkt og trængt sommerhus kan have flere fordele, der ligner fordelene ved at fremvise ny projektbolig og et permanent hjem.

Flotte møbler gør sommerhuset mere visuelt tiltalende. De tilføjer farver, teksturer og designelementer, der gør rummene mere indbydende og attraktive for de potentielle købere, og møblerne viser potentielle købere, hvordan de kan indrette sommerhuset. Dette er især vigtigt i et sommerhus, hvor folk ofte ønsker at opnå en afslappet og behagelig atmosfære. Indretningen hjælper med at fremhæve rummets potentielle funktioner og muligheder.

Sommerhuse varierer i størrelse og rumstørrelse, og møbler kan hjælpe med at vise skalaen og dimensionerne af rummene. Det vil hjælpe køberne med at forstå, hvor meget plads de har at arbejde med og hvordan de kan udnytte det. Og så skaber møbler en hjemlig og hyggelig atmosfære, der appellerer til følelser. Alt dette kan gøre det lettere for potentielle købere at forestille sig at tilbringe tid i sommerhuset.

Som med ethvert hjem til salg er det vigtigt at finde den rigtige balance mellem møbler og rum. Sommerhuse er ofte mindre end permanente boliger, så det er afgørende at vælge passende møbler, der passer til sommerhusets stil og størrelse, og som fremhæver de bedste træk ved huset og er tilpasset gruppen af potentielle købere.

Priser på leje af møbler og interiør til sommerhuset før salg

1 rum:

Indretning af sommerhus med møbler, interiør og styling-effekter til det aftalte rum.

Opstartspris 1 rum kr. 15.000,-

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

1 rum vil typisk være stue/alrum.

indretning-køkken-alrum-sommerhus

2 rum:

Indretning af sommerhus med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris 2 rum kr. 17.500,-

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

2 rum vil typisk være stue/alrum og soveværelset.

soveværelse-indretning-sommerhus

3 rum:

Indretning af sommerhus med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris 3 rum kr. 20.000,-

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

3 rum vil typisk være stue/alrum, soveværelse og børneværelse eller gæsteværelse.

gæsteværelse-sommerhus

Alle priser på leje af møbler og interiør til sommerhuset er inkl. moms. Det er ligeledes inklusiv interiør og detaljer i køkken og bad.
Kørsel afregnes med kr. 3,75 pr/km. inkl. moms beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Men denne leje er det vigtigt at informere din ejendomsmægler om, at det lejede møblement og interiør IKKE følger med sommerhuset ved et salg.

Artikel Jysk Fynske Medier:

Læs hele artiklen om sommerhusindretning som blev bragt af Jysk Fynske Medier i tillægget BOLIG.

Du finder artiklen her.

Artiklen omtaler både den almindelige indretning i sommerhus, hvis du står for at skulle sælge sommerhus og samtidig også lidt om indretning, hvis du ønsker at optimere i forhold til udlejning.

 

Se flere sommerhusindretninger på Instagram

indretningskonsulent

Personen bag

Mit navn er Charlotte Karlsson, og det er mig, der er indretningskonsulent og står bag dette firma. Med knap 6 års professionel erfaring inden for indretning har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af projekter, der spænder fra at give liv til den tomme projektbolig til at skabe den perfekte atmosfære for boligstyling før salg og skræddersyede løsninger til sommerhusindretning og generel boligindretning.

Min passion for indretning startede som en kærlighed til at skabe rum, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også afspejler mine kunders personlighed og livsstil.

Mit mål er at forvandle hvert projekt til en personlig rejse, hvor dit hjem bliver et sandt udtryk for dig og din familie. Uanset om du står over for at indrette en helt ny bolig, ønsker at optimere salgschancerne gennem salgsstyling eller bare vil forfriske dit eksisterende rum, er jeg her for at guide dig på vejen til et smukt og funktionelt hjem. Tag et kig rundt på min hjemmeside og opdag, hvordan den rigtige indretning kan gøre en forskel for dig.