Spring til indhold

Indretning af køkkenalrum og køkken

indretning-køkkenalrum
kopreol
indretning-køkkenalrum-køkkenindretning

Indretning af boligens køkkenalrum og køkken

Indretningen af dit køkkenalrum er uhyre vigtig. For køkkenalrummet er ofte familiens favorit. Det bruges nærmest fra morgen til sen aften og til mange forskellige formål. Vi laver mad, dyrker nærværet, arbejder, laver lektier og lever virkelig mange timer i vores køkkenalrum.

Med mukkert eller pensel?

Inden du går i gang med de helt store køkkenprojekter, så hold lige igen med mukkerten. Hvad er det i virkeligheden, der ikke fungerer for dig? Er køkkenet ufunktionelt og dårligt indrettet, eller er det bare stilen, du er ked af? Er der problemer med lyset? Eller sidder I dårligt? 

Hvis svaret er i småtingsafdelingen – det være sig belysning, stil og farver, er det voldsomt dyrt at gå i gang med en større renovering af dit køkkenalrum. 

Er dit køkkenalrum grundlæggende i orden og funktionelt, er der flere småting, du kan igangsætte. Små hurtige ændringer, der ikke koster en formue, kan gøre en stor forskel. Og de fleste behøver du ikke hjælp fra professionel indretningskonsulent til.

Priser - Indretning af køkkenalrum og køkken

Timepris indretning af køkkenalrum og køkken:

Ønsker du råd, vejledning eller fysisk hjælp til indretning af dit køkkenalrum eller køkken?

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring ved jeg, hvad der skal til for, at vi sammen får fundet den rigtige løsning til dig i dit køkkenalrum.

Indretning og rådgivning med indretningskonsulent afregnet pr. time 

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

indretning-køkkenalrum

Online indretning af køkkenalrum og køkken:

Pr. telefon og ud fra foto kan jeg, som professionel indretningskonsulent, hjælpe dig med optimering af indretningen i dit køkkenalrum og køkken. 

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv kan udføre arbejdet?

Så er en online indretning din hurtige vej til en bedre og mere optimal indretning af dit køkkenalrum.

Pris kr. 1.200,- pr. køkkenalrum

indretning-køkkenalrum

Alle ovennævnte priser på hjælp til indretning af køkkenalrum er inkl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din indretning af køkkenalrum. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Kan det reddes med nye stole?

Hvis det er siddepladserne, der ikke fungerer, er det et kærkomment sted at starte.

Igen gør du dig selv en stor tjeneste ved at finde ud af, om det enten er bordet, stolene eller begge dele, der ikke fungerer. 

Tænk også på hvor mange timer du bruger i dit køkkenalrum. Hvis stolene er der, du primært sidder, kunne det måske være behageligt med armlæn eller armstøtter, så du dermed kan sidde komfortabelt ved bordet i længere tid af gangen.

Vidste du, at stole og borde er blevet højere de seneste år? Nye spiseborde er i dag helt op til 78 cm i højden. Vær opmærksom på dette, når du kombinerer nye borde med gamle danske designerstole og undgå en voldsom højdeforskel.

Er siddepladserne i dit køkkenalrum barstole, så vælg en model der har god støtte i ryggen og/eller lænden. Jeg er personlig fan af polstrede barstole, da jeg simpelthen bare har en følelse af, at jeg sidder bedre, mere fast og ikke glider ned.

Indretning køkken alrum

Rigtig belysning er velvære når vi taler indretning af boligens køkkenalrum

Den helt rigtige belysning er både vigtig for velvære og for at kunne bruge dit køkkenalrum som et arbejdsrum. Gode loftlamper er vigtige for den generelle belysning og stemning i rummet, men sørg for særligt godt lys der, hvor du arbejder. Giv den bare gas med flotte skulptutelle væglamper eller pendler.

Igen er det uhyre vigtigt, at I tænker alle køkkenalrummets tænkelige funktioner ind i planlægningen af lyssætningen. Der skal selvfølgelig være godt lys til arbejdet og madlavningen, men tænk også i lamper eller pærer, der kan skrues ned i lysstyrke, når der skal spises og hygges.

Pas på med at hænge for små lamper over spisebordet. De kan hurtigt drukne, hvis det er et større bord med 6-8 stole. Gå efter mere volume på lampen og vælg 2-3 stk. i stedet.

kopreol

Drømmer du også om en kopreol?

Hvis du har læst et par boligmagasiner og scrollet på Instagram en gang i mellem, så er du helt sikkert stødt på billeder af en kopreol. Og de er stadig yderst populære. Så har du en større eller mindre samling af smukke krus og kopper, så er en kopreol det smukke sted at få dem udstillet til dig selv og dine gæster.

Pssst… Skulle du blive træt af din kopreol i køkkenet, så er den også flot på badeværelset til display af smukke parfumer, makeup og cremer. 

Indretning af køkkenalrum - inspiration

KARLSSON Indretning & Design

Hvis du følger KARLSSON Indretning & Design på Instagram, har du for længst opdaget, at vi ikke kan få nok af naturens egne farver og materialer. Vi er dog også eminente til sammensætning af andre farver. 

Vi har gennem de seneste seks år ydet indretningshjælp til adskillige kunder med alt fra bøvlede rum, der før vores besøg var for smalle, for kvadratiske eller for trælse. Fælles for alle vores kunder er, at vi med boligstyling har kunnet hjælpe dem med at komme i mål med deres køkkenalrum.   

Kontakt indretningskonsulent Charlotte Karlsson og hør nærmere om hjælp til netop dine udfordringer.