Spring til indhold

Indretning af badeværelse

Indretning af boligens badeværelse, uhhh den er svær, for nøjagtig som med indretning af køkken, hvor går så grænsen for, hvornår det er indretning og hvornår det er renovering?

Jeg forsøger at holde det til indretning. Men alle ser forskelligt på de forskellige arbejdsindsatser. Taler vi om udskiftning af fliser, installationer og lignende, så er det selvfølgelig en renovering.

indretning badeværelse
Badeværelsesindretning

Planlæg indretning af badeværelset før start!

Start med at klarlægge familiens behov. Find et stykke papir og skriv hele familiens ønsker til, hvad boligens badeværelse skal kunne, og prioritér derefter ønskerne.

Lav derefter en skitse, så alle familiemedlemmer bedre kan se det for sig. Vær ikke bange for at bede venner og resten af familien om hjælp og indspark, hvis I synes det er en svær øvelse.

Eller kontakt en professionel indretningskonsulent, som kan give det sidste skub og måske andre løsninger og idéer I ikke selv havde tænkt på.

Tænk langsigtet. Det er ikke et billigt rum at gå i gang med. Hverken selvfølgelig ift. renovering men heller ikke helt billigt, selvom det “kun” er nyt møblement, belysning, armaturer mm. Næsten alt der skal kunne tåle fugt og varme, er ofte dyrere møbler og interiør.

Der er kommet meget nyt og spændende til den hurtige makeover/indretning af badeværelset de seneste år. Vælg det der passer til netop jeres stil, behov og ønsker for de næste 5 år.

Indretning af boligens gæstetoilet kræver knap så meget forberedelse, men det er dog stadig værd at give lidt tanker, da det også her er vigtigt, at det er et hyggeligt og indbydende rum til jer selv og til jeres gæster. Læs mere om indretning af huset gæstetoilet her.

Indretning af badeværelse - Priser

Timepris indretning af badeværelse:

Ønsker du fysisk hjælp til indretning af dit badeværelse, så vi får skabt din helt egen personlige drømmeindretning i boligens badeværelse? 

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring, ved jeg hvad der skal til, for at få det  bedste frem i din bolig. Badeværelsesindretning og rådgivning af professionel indretningskonsulent afregnet pr. time.

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

badeværelsesindretning

Online badeværelsesindretning:

Pr. telefon og ud fra foto kan jeg, som professionel indretningskonsulent, hjælpe dig med optimering af din badeværelsesindretning.

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv udfører arbejdet, så er en online indretning din hurtige vej til en bedre badeværelsesindretning.

Pris kr. 1.200,- pr. rum

indretning-badeværelse

Alle priser på hjælp til indretning af badeværelse er inkl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme for dit badeværelse. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Indretning af badeværelse - 10 tips til den hurtige makeover

Herunder finder du 10 tips til den hurtige makeover i badeværelset, som du ikke behøver være professionel indretningskonsulent for at igangsætte.

Mal en væg eller loftet med smuk vådrumsmaling. Hurtigt, nemt og kan males over, den dag, du får lyst til anden farve igen. 

Sørg for, at pladsen er udnyttet optimalt på badeværelset.

Tænk i højden og brug højden, da vores badeværelser ofte ikke er de største. Højskabe til opbevaring er en god idé og fås i mange prisklasser.

Køb nyt spejl. Det behøver ikke være specielt badeværelsesspejl, med mindre der er lys i (=strøm). Et stort rundt spejl skaber ofte et smukt blikfang i et rum der typisk har en del fliser i langstrakte og rektangulære linjer.

Stil en rustik bænk til duftlys, tørbørste mm. Det pynter og skaber stemning af spa og velvære.

Hæng et billede op på din badeværelsesvæg. Ikke et dyrt maleri, men et du elsker og smiler til, hver gang du kigger på det. Kunst er ikke kun til stuen. De fleste gallerier har mange smukke kunstplakater til salg.

Skift et træt armatur til nyt i sort eller messing. Og skift samtidig greb eller knopper på badeværelsesmøblerne til samme sorte eller messing. 

Er det til gengæld dit badeværelsesmøblement der er blevet lidt træt efter mange år, så mal det i en ny lækker farve som enten matcher fliser og vægfarve eller vælg en modig kontrastfarve.

Hæng en hylde eller kopreol op, og udstil dine smukke parfumer.

Ind med grønne planter i badeværelset. Er der ikke meget sollys, så køb kunstige planter. De er faktisk efterhånden ret naturtro og smukke. 

indretning badeværelse

Se dit badeværelse som et rum til velvære, hvor der er hyggeligt, og hvor du har lyst til at tilbringe tid i, men som selvfølgelig også skal være praktisk og funktionelt. Fokusér mere på funktion og kvalitet end på nyeste trends og dyre mærker.

genbrug-arvestykker-badeværelsesindretning

Bæredygtig indretning af badeværelse med genbrug og arvestykker

Gamle møbler har sjæl! Har du et gammelt skab til overs fra arvestykkerne, så prøv at stille det på badeværelset, hvis der er plads. Ved at mikse det gamle med det nye, kan du tilføre varme, glød og en personlighed som intet nyt møbel kan hamle op med.

Og så er der igen de indlysende fordele ved at genbruge gamle møbler: De giver rummet karakter og meningsfuld historie. Det er bæredygtigt og klimavenligt at genbruge ressourcer, og så sparer du penge.

Lad en indretningskonsulent hjælpe, hvis du er i tvivl...

Er du stadig i tvivl om, hvordan du kommer i gang eller hvilke ting du bør fokusere på, kan du søge inspiration på Instagram.

Gem de opslag du synes bedst om, og find derigennem det du ønsker dig til dit badeværelse.

Jeg kan som professionel indretningskonsulent også rådgive og hjælpe dig, uanset om du bor på Fyn, Sjælland eller Jylland.

indretning badeværelse

KARLSSON Indretning & Design

indretningskonsulent

Hvis du følger KARLSSON Indretning & Design på Instagram, har du for længst opdaget, at vi ikke kan få nok af naturens egne farver og materialer. Vi er dog også eminente til sammensætning af vildere farver. 

Vi har gennem de seneste seks år ydet indretningshjælp til adskillige kunder med alt fra bøvlede rum, der før vores besøg var for smalle, for kvadratiske eller for trælse.

Fælles for alle vores kunder er, at vi med boligstyling har kunnet hjælpe dem med at få netop deres drømmebadeværelse.   

Kontakt indretningskonsulent Charlotte Karlsson og hør nærmere om hjælp til netop dine udfordringer.