Spring til indhold

Klar til sommerhussalg

60 GRATIS tips & tricks til et bedre sommerhussalg!

Klar til sommerhussalg!

Velkommen til 60 tips og tricks til et bedre sommerhussalg – et sted, hvor du kan lære, hvordan du indretter din feriebolig, så den er mest attraktiv og klar til salg.At sælge et sommerhus kan være en skræmmende proces, især hvis du ikke har meget erfaring med boligindretning. I dette afsnit vil du lære, hvordan du indretter dit sommerhus, så det ser så godt ud som muligt for en potentiel køber.

Vi har skabt en trin-for-trin guide, der vil hjælpe dig med at komme igennem processen så effektivt som muligt. Den er opdelt i udendørs, generelt og den indendørs indretning.Med dette håber jeg at give dig en forståelse af vigtigheden af at indrette din feriebolig med henblik på salg. Det er vigtigt at forstå, at en velindrettet feriebolig er meget mere attraktiv for potentielle købere.

God arbejdslyst, og husk at vi naturligvis altid står klar til at hjælpe dig, hvis du ikke har tid eller lyst til selv at klargøre dit sommerhus til salg.

Klar til sommerhussalg - Udendørs

Græs

Græsset skal ALTID være nyklippet. Køberne kører ofte lige forbi dit sommerhus, efter de har set det annonceret på nettet eller i vinduesudstillingen hos din ejendomsmægler, for at fornemme området og beliggenheden. Sørg derfor for, at ALT, hvad man ser fra vejen, altid står knivskarpt.

Små områder

Sørg for små områder i haven, hvor der er indbydende og dejligt og hvor man automatisk får lyst til at slå sig ned. Og husk, at du ikke kan få for mange puder, tæpper, plaider og lanterner til udeområderne. Det gælder også om vinteren, hvor du med fordel kan skifte de småblomstrede vattæpper ud med flotte skind over havestole og bænke. Det giver lidt mere arbejde ved boligfotograferingen og ved fremvisningerne (hvor det er muligt alt efter vejret). Men det er hele besværet værd.

Anneks

Annekset skal ligeledes stå knivskarpt, hvis du har et sådant. Glem aldrig at få ALLE de vigtige kvadratmeter i spil. Så red pænt op på sengen, bordet, hylderne, og hvor der ellers er overflader i annekset.

Havebede

Har du bede, hvor der pibler for meget ukrudt frem du ikke kan nå at fjerne, så køb masser af flis til at lægge ud over. Det ser både fantastisk flot og enkelt ud,
og så fjerner du indtrykket af, at her skal de nye ejere være over haven hele tiden.

Borddækning

Lav flot rustik borddækning på et eller flere borde. Det skaber enormt meget liv og man får lyst til at slå sig ned med gæster. Find bla. sten med hul som lysestager på udebordene. Er det vinter kan du evt. lægge skind/pels i den ene havestol og derefter sætte en kop, termokande, en bog og et par briller på bordet.

indretning af have
indretning have ideer

Ødelagte haveartikler

Fjern alle gamle krukker der er gået i stykker, ødelagte og flossede havemøbler og få det kort væk. Det ser sjusket ud og køberne vil med det samme
spekulere over, hvad der så også er sjusket med i resten af huset. Spraymal grimme krukker så de får et ensartet udtryk. Sort eller grå er altid en god farve.

Drivhus, pavillon eller shelter

Er du så heldig at have en pavillon, et shelter eller et drivhus i haven? Så få det indrettet, da du dermed får “lavet” flere kvadratmeter og opholdsrum. Det skaber så meget liv og stemning. Omdan derfor dit drivhus til orangeri, hvis du skal sælge. Det betaler sig. Så må du til købmanden efter tomater og agurker den ene sæson. Fyld i stedet drivhuset med forskellige havemøbler (gerne brugte) og invitér til Slowliving. Mon ikke der alligevel er plads til lidt tomatplanter…

Hængekøje og hængestole

Hængekøjer og hængestole er også med til skabe en dejlig stemning af slowliving. Og hvem vil ikke gerne leve det liv? Vis dem, at det kan de her i din have. Så læg puder og tæpper frem til boligfotograferingen. Ligeledes også til fremvisningerne, hvis vejret tillader.

Store træer

Har du et eller flere træer der efterhånden er blevet alt for store til haven, så få dem fældet. Det giver dels lys til dine egne rum men samtidig undgår du også, at der er nogen der tænker, at det da er en kæmpe mundfuld at få fældet, før de kan se sig selv bo der. Og træfældning af professionel er faktisk ikke så dyrt som mange tror. Kan du gøre det selv med hjælp fra familie eller venner er det sikkert helt gratis. Og lader du en relativt høj stub være tilbage, så har du samtidig et sted at placere endnu en hængestol.

Bålsted

Har du et bålsted i haven, så gå all-in og skab/vis det friluftsliv mange drømmer om. Invester i lidt udstyr så du viser tydeligt, at her er plads til børn og andre
barnlige sjæle der bare elsker bål i haven. Her samles man og hygger. Også selvom det er vinter.

Aktiv fritid

Vis gerne aktiv fritid og livsstil. Så har du en oppustelig SUP (stand up paddle), kajak, basketballstander eller lign., så sæt det gerne op og frem, så du signalerer, at her er der plads og overskud til en aktiv livsstil.

Flotte krukker på alle årstider

Sørg for at udeplanter (især i krukker) står flot. Er det vinter, så plant derefter og er det hedebølge, hvor alt visner (hvem husker ikke sommeren 2018) og brænder af, så overvej om det er strandsten suppleret med sommerlyskæder der skal være i krukkerne i stedet for. Smukt, enkelt, billigt og holdbart.

Indgangsparti

Vores indgangsparti er noget af det første der møder en potentiel køber. Forsøg af skabe et indgangsparti der virkelig byder velkommen, og med det samme får køberne til at føle sig velkomne. Det kan være med krukker med planter, kogler eller andet dekoration eller en bænk hvis der er plads. Eller gerne begge dele.

Pallemøbler

Byg pallemøbler til haven og terrassen, hvis du mangler møbler eller kun har gamle plastikmøbler. Paller kan du få gratis mange steder og en del byggemarkeder sælger færdige hynder i de nøjagtige mål.

Udebruser

Går du all-in, så få installeret en udebruser. Det behøver ikke koste en formue, hvis du kan lave lidt af det selv.

Lanterner

Lanterner, lanterner og flere lanterner. Du kan (næsten) ikke få for mange lanterner. Både inde og ude skaber de en fantastisk stemning, og de findes i butikker i alle prisklasser.

Klar til sommerhussalg - Indendørs

Udestue

Har du udestue, havestue eller vinterstue, så er det vigtigt at få den gjort indbydende, brugbar og lækker. Den må IKKE bare vises frem som det sted, hvor du opmagasinerer hynder og aflagte ting. Hvis du gør det, vil dine ellers brugbare kvadratmeter ikke blive set som brugbare, og det er det modsatte vi går efter.
Så få ALLE kvadratmeter i spil på den mest indbydende måde.

Stråhatte

Brug løs af stråhatte, som du både hænger op på væggene eller lægger på senge mm. Også i stuen pynter det enormt og skaber en øjeblikkelig stemning af sol, ferie og fritid.

Funktioner

ALLE rum skal have en funktion. Vis tydeligt, hvad alle rum i netop dit sommerhus kan bruges til. Det er en af de ting der kan rykke mest på det samlede indtryk.

Umoderne køkken

Har du et gammelt eller gulnet sommerhuskøkken som du ved med sikkerhed vil blive skiftet når huset er solgt, så mal lågerne, hvis du har mod på det. For det kan næsten aldrig betale sig at skifte til et nyt køkken. De nye ejere vil sikkert have noget andet alligevel. Men med en gang maling opnår du, at der ikke bliver rynket på næsen, men blot konstateret, at det køkken jo skal skiftes alligevel. Hvorimod der vil være købere der går fra fremvisningen med en fornemmelse af, at huset bare ikke var noget for dem. Nye køkkengreb eller knopper kan gøre en stor forskel, hvis du synes at maling af låger er for voldsomt. Lågerne kan med nye greb gå fra et ældre udtryk til mere acceptabelt udtryk. Der er derfor en både hurtig og relativ billig måde at shine køkkenlågerne op på.

Klædeskabe

Ryd op og tynd ud i alle klædeskabe der følger med sommerhuset. Farvekoordinér kjoler, skjorter mm. Nogle købere kigger i dine skabe når de går alene på fremvisningerne. Det er ikke for at snage i dine ting, men for at få fornemmelsen af, om dé kan have alt deres tøj der. Er dine skabe overfyldte og roder, så giver du helt automatisk indtryk af, at der ikke er plads nok.

Blomster

Brug gerne markblomster i vaser rundt omkring i sommerhuset. Buketter af markblomster er så meget finere og passer bedre til indretningen i et sommerhus i naturlige omgivelser.

Alkove

Lad være med blot at bruge alkoven til opbevaring af hynder. Få købt en flot hyndeboks og red så op i alkoven, så du dermed får skabt både plads til afslapning og samvær, men også får vist den eller de ekstra sovepladser som alkoven rummer. Børn er i øvrigt vilde med alkover. Det er jo den perfekte “hule”.

Krydderurter

Frem med de pæneste urtepotter du kan finde og fyld dem med krydderurter. Både til boligfotograferingen, men også til fremvisningerne. Det både pynter og dufter. Især basilikum er pæne og dufter fantastisk. Og så er de flotte på foto.

Neutralt vægpynt

En drømmefanger af strandsten og skaller skaber enormt meget stemning i soveværelset. Igen kan du lave en selv, men de kan også købes og koster ikke en
formue.

Duge

Har du dug på spisebordet, så få den fjernet ved boligfotograferingen og ved fremvisningerne. Næsten med sikkerhed er bordet pænere end en dug, som sjældent fungerer ret godt på foto. Der er selvfølgelig også her undtagelser. En smuk hørdug er både in og signalerer bæredygtighed og omtanke for vores miljø. Dette gælder også på sofabordet.

Luk lyset ind

Fjern gardiner hvor det er muligt (og hvor det giver mening), hvis de tager for meget sollys. Det lukker med det samme mere lys ind, og dagslyset er noget af det der bliver bemærket mest. Dette gælder ikke for rullegardiner der jo blot kan rulles helt op ved boligfotografering og ved fremvisningerne.

Konsolbord

Brug konsolbord som “display” for dine natur- og strandfund som muslingeskaller, flotte sten, vættelys mm. Du kan købe et eller du kan lave et selv af gammelt spisebord med flotte ben, som du blot saver af i passende dybde, og skruer pa væg. Konsolborde giver et noget lettere udtryk end tunge lukkede chatoller og lign.

Naturlig farvepalette

En naturlig farvepalette er vigtig, når man skal sælge sit sommerhus, fordi det kan appellere til en bred vifte af potentielle købere. Naturlige farver som hvid, beige og grå skaber en neutral baggrund, der kan hjælpe køberne med at forestille sig, hvordan de kan tilpasse feriehuset til deres egen stil og smag. Farver, der er for mørke eller skarpe, kan skabe en stemning, der ikke passer til alle køberes præferencer. En naturlig farvepalette kan også give en følelse af ro i rummet, hvilket kan hjælpe med at skabe en mere afslappet atmosfære for potentielle købere. Og husk så at al indbo og interiør som udgangspunkt følger med til de nye ejere. Eneste undtagelse er personlige ejendele. Derfor er det en god idé at gå i gang med malerpenslen, hvor det giver mening. Et hvidt og sort bord ér bare mere sælgeligt end et rødt. Så i gang med sliberen og malerpenslen. Det betaler sig.

Slidte møbler

Læg skind eller hørduge over ødelagte eller nussede sofaer og stole. I et sommerhus får køberne typisk møblerne med, og der går det samlede udtryk
pludselig fra sjusket til pænt. Hør er perfekt materiale til vores sommerhuse, og samtidig et enormt smukt og miljørigtigt materiale.

Hems

En hems er en klassisk indretning i mange sommerhuse. Herfra kan man ligge og skue ud over verden, og så er det bare børnenes yndlingssted at sove og
hygge sig. Vis derfor de vigtige ekstra kvadratmeter frem som det kæmpe plus det er, at have en hems. Udnyt hemsen med smuk og indbydende opredning og styling. 

Pejs og brændeovn

Sørg for, at brændeovnen eller pejsen er rengjort for aske, og lågerne er uden sod. Find derefter 3-4 flotte stykker brænde, som du arrangerer pænt i enten
brændeovnen eller pejsen. Husk hele tiden dig selv på, at det er alle de mange små ting og opstillinger der tilsammen søger for den rette stemning.

Personlige billeder

Det er vigtigt at fjerne de mest personlige billeder, når du ønsker at sælge dit sommerhus, fordi potentielle købere kan have svært ved at forestille sig sig selv bo i sommerhuset, hvis det er fyldt med billeder af den nuværende ejer og dennes familie. Ved at fjerne personlige billeder og andre genstande, der er unikt tilknyttet den nuværende ejer, kan man gøre det lettere for potentielle købere at forestille sig at skabe deres eget drømme sommerhus. Det kan også hjælpe med at beskytte privatlivets fred for den nuværende ejer og deres familie. Hæng neutrale billeder og plakater op i stedet for. Og gerne plakater med fugle, fisk eller naturen. Det passer perfekt ind i de fleste sommerhuse. Eller find billeder i passende størrelser på de lokale loppemarkeder. Få dem evt. givet en makeover med nye trærammer.

Den hurtige makeover

Læg ensfarvede tæpper over umoderne lænestole og sofaer, og se hvor hurtigt en grim stribet sofa kan gå fra uappetitlig til hyggelig med de rigtige puder dertil. IKEA har billige tæpper, og får du samtidig tyndet ud og ryddet op, så har du pludselig et rum køberne kan se sig selv være i. Men gem endelig rattanmøbler og bambusmøbler. De er stadig et hit i enhver sommerhusindretning.

Børns håndarbejde

Hvor meget det end smerter dig, så få pakket børnenes og børnebørnenes håndarbejdsgaver, sløjdarbejde mm. væk. De har kun værdi for dig, og er desværre sjældent pæne for andre at kigge på. Igen er der også her undtagelser. Flotte hvide gipsafstøbninger af hænder og fødder kan sagtens pynte og indgå naturligt i sommerhusindretningen. Men røde hæklede grydelapper med grønne blomster og 23 børnetegninger i skifterammer pynter ikke i noget sommerhus. Sorry!

Naturlig udsmykning

Lav din egen udsmykning af hulsten på snor, drivtømmer som lysestager og stenpyramider af strandsten. Smukt, gratis og yderst relevant i en sommerhusindretning.

Trægulve eller gamle gulvtæpper?

Gulvtæpper kan skjule et flot gulv nedenunder, og det kan være af afgørende betydning for den potentielle køber, når de er i markedet for at købe nyt sommerhus. Ved at fjerne gulvtæpperne (væg-til-væg tæpper) viser du det fine gulv frem og giver køberen mulighed for at se, hvad de får. Gulvtæpperne kan også tænkes at skjule eventuelle skader, der er på sket på gulvet nedenunder, så ved at fjerne gulvtæpperne giver du køberen mulighed for at se, hvordan de faktiske gulve ser ud, og hvilken stand de er i. Køberne går stadig efter trægulve. Det har ikke ændret sig de sidste mange år, og vil heller ikke ændre sig lige foreløbig. Trægulve er i høj kurs hos de potentielle sommerhuskøbere.

Overskydende spisestuestole

Har du et spisebord med 8 eller 10 tilhørende stole, men altid kun de 6 stående om bordet, så få de andre kørt væk i stedet for, at de står forskellige steder langs væggene og for sig selv. Ellers giver du nemt indtryk af, at der ikke er plads nok til at have gæster i dit sommerhus. Du skal selvfølgelig ikke smide dem ud, men få dem opbevaret et andet sted i salgsprocessen. Og lad så mægler om at fortælle de potentielle købere, at der følger ekstra stole med.

Lamper

Skift grimme, defekte og kedelige lamper til smukke lamper i flet eller rattan. De er billige og yderst egnede i sommerhusindretningen.

Kæledyr

Fjern alle kæledyrenes vand- og madskåle, hundekurve og kradsetræer. Både ved boligfotograferingen og ved fremvisningerne. Uanset om køberne selv har
kæledyr, så pynter det ingen steder, og de potentielle køberne der kommer for at se og opleve dit sommerhus, har ikke lyst til at skulle forholde sig til dine kæledyr.

Sengetøj vs. sengetæppe

Med mindre du har meget flot sengetøj og er god til at rede seng, så invester i et sengetæppe og nogle tilhørende flotte puder. Det betyder en verden til forskel i en soveværelsesindretning. 

Sengegavl

Hvis du ikke allerede har en sengegavl, så køb eller lav en selv. Dit soveværelse kan med en sengegavl gå fra gennemsnitligt soveværelse til et soveværelse der emmer af relax-feeling. En sengegavl kan laves for meget små penge. Coop har lavet en Peacock sengegavl. Passer perfekt i de fleste sommerhusindretninger.

Overflader

Hold ALLE overflader enkle. Og her mener jeg alle hylder, vindueskarme, vitriner, overfladen på skabe, chatoller og borde. Sørg for at ALT spiller sammen. Har du f.eks. skabe med glas, så udstiller du dine pæneste glas eller figurer. Væk med ludospil, rejsefund i tusind farver og andet der ikke passer i den enkle sommerhusstil.

Løse tæpper

Brug løse tæpper under spisebord og sofabord. Det samler og skaber oaser. Men pas på, hvis du har store vinduespartier og dermed får meget lys ind. For der kan efter et stykke tid (alt efter trægulv og kvalitet) komme misfarvninger af gulvene, hvor tæpperne har ligget. Og det vil vi gerne undgå, hvis du lige nu har de smukkeste ensartede trægulve, du har passet og plejet igennem mange år, og derefter har en misfarvning der skal repareres.

Barvogn

Har du en eller flere lænestole der står alene, så tilsæt gerne en barvogn. Det skaber øjeblikkeligt en stemning af hygge. Og det kan vi danskere godt lide. Husk at det hele handler om boligstyling før salg eller homestaging som de kalder det i USA. Du kan også sagtens lave opstillingen på barvogn, selvom du ikke har lænestol i nærheden. En barvogn er meget naturlig i forbindelse med køkkenet.

Bøger

Brug bøger som interiør. Du har måske allerede flere, så du ikke behøver købe nye. Brug dem aktivt i indretningen. Lad dem ligge på sofabordet opslået eller lukket alt efter hvor pæn selve bogen er. Husk at alt handler om at skabe nøjagtig de stemninger der gør, at de potentielle købere får lyst til at købe dit
sommerhus i stedet for naboens.

Keramik

Har du de bagerste køkkenskabe fyldt med lækkert keramik, så frem med det på hylder og i glasvitriner. Det er stadig et hit i indretningen og det skaber en
stemning af æligt håndværk og bæredygtig livsstil. Og det behøver på ingen måde være i samme “serie”. Tværtimod faktisk.

Tynd ud

Ryd op og tynd ud i alle køkkenskabe. Ikke fordi køberne kigger i dine køkkenskabe (Nogle gør dog, men her er det mest for at tjekke om lågerne virker), men fordi det frigiver plads til at få sat elkedel, multifarvet minihakker, friturekoger og andet væk fra bordfladen. De pynter ikke, og ofte er det jo ikke sommerhuset vi har allermest bordplads.

Badeforhæng

Skift badeforhænget til din brusekabine, hvis det eksisterende har bare den mindste brune kalkrand forneden eller på anden måde set nusset ud. Vælg også gerne ensfarvet. Det kan alle forholde sig til. Og gør det inden boligfotograferingen, så det er rent og pænt der, men også til fremvisningerne. Vask det løbende efterhånden som I bruger det, så det altid er pænt, rent og velduftende.

Køkkenoverskabe

Hvis det er muligt, så ned med alle (eller de fleste) tunge overskabe, og op med åbne hylder til glas, krus, skåle mm. Sørg generelt for, at det samlede udtryk af dit sommerhus er lyst og luftigt.

Mørke borde

Har du ældre mørke borde, så find alle dine hvide og gennemsigtige vaser frem. De giver nemlig nøjagtig det moderne modspil der skal til, for at det samlede indtryk bliver optimalt, og der ikke går for meget “mormor’ i det.

Entré

Glem ikke, at entreen jo er det første de potentielle købere ser. Derfor skal du også give din entre kærlighed. Malerier, plakater, stråhatte mm.
pynter i en entre. Eller giv den gas med bæredygtige flotte indkøbsnet på kroge. Det er bæredygtig livsstil. Og suppler gerne med spejle. Vores entréer og gangarealer er sjældent de mest lyse rum. Hæng derfor spejle op der både virker naturlige i rummet (så kan vi spejle os på vej ud eller igennem) men
samtidig også reflekterer lyset.

Køleskabsmagneter

Fjern alle køleskabsmagneter. Det kan virke som en ligegyldig ting for dig, for de er jo “meget hyggelige”, men de potentielle køberne er ligeglade med dine
ofte meget personlige koleskabsmagneter og det de skal være magnet for. De har faktisk slet ikke lyst til at forholde sig til hjertet af perler med barnebarnet i
midten. Husk at det handler om, at få ALT til at fremstå fra sin bedste side.

Klar til sommerhussalg - Generelt

Tøm loftet

Få tømt loftet. Dels skal den byggesagkyndige kunne komme til (det er bestemt i din interesse) og dels skal du igennem øvelsen ved et salg alligevel. Så begynd at få tømt og kort væk. Og husk så dig selv på, at der er en grund til, at mange af tingene er landet på loftet. Det er primært fordi I ikke længere har brug for det.

Boligbeskrivelsen

Vær selv aktiv i forbindelse med boligteksten. Det er bestemt tilladt at komme med ændringer eller tilføjelser til den salgstekst der er så vigtig for at få de potentielle køberne til at booke en fremvisning. Ja, de fleste ser først foto, men kan de lide, hvad de ser, så læser de salgsteksten. Så vær kritisk, og ikke bange for at bede din mægler om at ændre, hvis der er sætninger du savner eller ønsker ændret. Husk at mange ejendomsmæglere bruger professionelle tekstforfattere, og de har ikke set og mærket dit hus med den skønne karnap eller skyggen under det perfekt klippede æbletræ i haven. Ergo kan de heller
ikke beskrive følelsen som du selv kan. De skriver nemlig teksten ud fra de foto som bliver taget.

Mørk beklædning

Har du meget mørk beklædning indendørs (lofter og vægge) så er det en voldsom omgang at gå i gang med selv at lysne. Har du ikke mod på at male det selv, så få et tilbud på det fra professionel. Giv så tilbuddet til din ejendomsmægler der ved fremvisningerne kan fortælle, hvad det koster at få malet eller lysnet beklædningen.

Designermøbler

Bor du med flere designermøbler, dyre malerier eller designerlamper, så tal med fotografen om, hvorvidt det er muligt at tage foto udenom disse,
og tal også med din ejendomsmægler om muligheden for, at de sløres eller fjernes i billedredigeringen før de bliver præsenteret online.

Religiøse genstande

Pak alt religiøst væk. Ingen kors, bibler eller figurer med religiøse personer. Dem vil ingen potentielle købere have lyst til at forholde sig til.

Farvede vægge

Mal gule, lilla og røde vægge hvide. Det kan alle forholde sig til, og det er en yderst gangbar farve, nar du skal sælge sommerhus. Der vil være mange som ikke kan forholde sig til dine rum, hvis vægfarven stikker helt af. De fleste vil automatisk ikke føle sig hjemme i huset, og det er faktisk det modsatte vi går
efter Vi skal skabe nøjagtig den stemning, hvor de potentielle købere kan se sig selv leve og bo i dit sommerhus.

Rygning indendørs

Hvis du er en af de efterhånden sjældne personer der ryger indenfor eller tillader gæster at ryge indenfor, så stop det så hurtigt som muligt. Også selvom der
“kun” ryges under emhætten. Ikke-rygere vil kunne lugte det med det samme, og der vil være mange der ikke har lyst til at købe et sommerhus der lugter af røg. Stop rygningen indendørs, luft ud, mal, vask gardiner mm. og lej evt. en lugtfjerner.

Boligstyling i forbindelse med salg

Også i forbindelse med salg af sommerhus bør du tænke i salgsstyling. Sommerhussalget går stadig stærkt, men med stigende renter og høje energiafgifter, er det vigtigt, at det er dit sommerhus, som de potentielle købere booker fremvisning på, så huset bliver solgt.

Og her er de foto der præsenterer huset, så utrolig vigtige.

Indretning af sommerhuset så det fremstår indbydende og lækkert kan være dét der gør, at de potentielle købere vælger dit sommerhus fremfor naboens.

Professionel hjælp fra en indretningskonsulent sikrer en mere optimal udnyttelse af rummene. Og ofte er det hver en kvadratmeter i et sommerhus der tæller.

Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter dit sommerhus´s potentiale. 

Salgsstyling og rådgivning i forbindelse med salg, kan ske både fysisk og online.

sommerhuskøkken

Er du mere interesseret i at se tips og tricks rettet mod hus eller lejlighed, så se tilsvarende 100 GRATIS tips & tricks til et bedre boligsalg her.