Spring til indhold

Hjemmekontor

Vil du læse mere om indretning for små og mindre virksomheder? Så tryk her for kontorindretning. Det kan være hjælp til indretning af loungeområde, reception, kontorfællesskab, venteværelse, kantine eller kontor.

Er det om indretning af hjemmekontoret, så læs videre herunder.

Hjemmekontor eller hjemmearbejdsplads lige midt i stuen?

Det er nok de færreste der synes, at det lyder som den bedste idè. Ikke desto mindre, var det den virkelighed der ramte os sammen med Corona. Og her bagefter er flere blevet glade for stadig at have en eller flere ugentlige hjemmearbejdsdage. Men ikke alle har et ekstra værelse stående som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt, at få hjemmearbejdspladsen og skrivebordet integreret pænt og ordentligt i stuen, køkkenet eller soveværelset.

Lad en professionel indretningskonsulent hjælpe dig med denne opgave. For det drejer sig også om din placering, bordhøjde, indstilling af stol og meget mere. Vidste du f.eks., at en sammenhutlet stilling foran skærmen øger udskillelsen af stresshormoner? Læs mere nederst på siden. Og husk også på at få lavet en APV på dit hjemmekontor. For ja, virksomhedens APV gælder også på hjemmearbejdspladsen.

hjemmearbejdsplads

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Der er mange fordele ved at arbejde hjemme. Du bruger ikke unødigt meget tid på transport, sidder aldrig fast i trafikken en fredag samtidig med, at du sparer penge på brændstof, offentlig transport eller parkering. Og så har du en enestående mulighed for at indrette dig rart og hjemligt. Uanset om det er på et hjemmekontor eller blot en fin hjemmearbejdsplads i et hjørne i din stue. Du omgiver dig jo i forvejen med alle de møbler og det interiør du har valgt til hjemmet, og som forhåbentlig gør dig glad og inspirerer dig. 

Derudover er en hjemmearbejdsplads fleksibel. En hjemmearbejdsplads giver dig mulighed for at arbejde i eget tempo og på dine egne vilkår. Og det resulterer oftest i en bedre work-life balance. En hjemmearbejdsplads giver dig mere tid og fleksibilitet til at balancere dit arbejdsliv og dit personlige liv. Det kan være lettere at passe de vigtige pligter, når du arbejder fra hjemmearbejdsplads. Og har du tilmed et roligt og behageligt arbejdsområde derhjemme, kan det øge din produktivitet. Du undgår afbrydelser, uro fra kolleger eller uventede møder, og du kan derfor fokusere mere på selve arbejdsopgaverne. Kort sagt, kan en hjemmearbejdsplads reducere stressniveauet, hvilket vil have en positiv effekt på dit generelle velbefindende.

Book indretningskonsulent til indretning af hjemmekontoret

Professionel hjælp til indretning af det rum eller den placering der nu er plads til i hjemmet, kan gøre en stor forskel.

Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende rum eller hjørne i din nuværende indretning. 

Hjælp til indretning kan være inspiration til farvevalg, tydelig markere af “her arbejdes der” møbelvalg, omrokering, generel indretning og meget mere.

Indretning af hjemmearbejdsplads og rådgivning med professionel indretningskonsulent kan ske både fysisk og online.

hjemmearbejdsplads

Indretning af hjemmekontor - Priser

Timepris indretning af hjemmekontor:

Der er flere fordele ved at købe professionel hjælp til indretning af hjemmekontoret, for et velindrettet hjemmekontor vil ofte forbedre din arbejdseffektivitet og produktivitet. 

Samtidig gør et smukt og behageligt hjemmekontor arbejdsdagen mere behagelig og inspirerende. Jeg kan som indretningskonsulent hjælpe med at vælge farver, møbler og interiør, der skaber et positiv og motiverende arbejdsmiljø.

Ved at købe professionel hjælp kan du spare tid og undgå frustration ved at skulle træffe alle beslutningerne selv. Vores indretnings- og rådgivningsservices med indretningskonsulent afregnes pr. time.

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

hjemmekontor

Online indretning af hjemmekontor:

Pr. telefon og ud fra foto kan jeg, som professionel indretningskonsulent, hjælpe dig med optimering af din indretning på hjemmekontoret. 

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv indretter dit hjemmekontor, så er en online indretning din hurtige vej til en bedre indretning.

Herunder indretning af hjemmekontoret.

Pris kr. 1.200,- pr. rum

hjemmekontor

Alle priser er inkl. moms. Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din boligindretning. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Lad en indretningskonsulent hjælpe med dit hjemmekontor

Stuen er i de seneste år begyndt at skulle opfylde flere funktioner. Hjemmekontor eller generelt bare flere hjemmearbejdsdage, kræver løsninger som fungerer godt i rummet og i hverdagen.

Ikke alle har et ekstra værelse stående, som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt at få hjemmearbejdspladsen integreret pænt og ordentligt i stuen, køkkenet eller soveværelset.

Men har du et hjørne eller lidt vægplads til overs, så er det muligt at lave et afgrænset kontorhjørne, der samtidig ser pænt ud.

Afgrænsningen kan skabes på flere måder.

# Med maling i skrivebordets bredde
# Med et par baner flot tapet
# Med et maleri eller plakat der flugter med skrivebordet.

Og er du i tvivl om, hvordan det bedst kan indrettes i dit hjem, så hjælper jeg dig gerne. Det bliver til stor glæde for resten af familien.

hjemmearbejdsplads

Et hjemmekontor kræver selvdisciplin

Det er dog vigtigt at huske på, at en hjemmearbejdsplads ikke passer alle mennesker. Det kræver disciplin og selvstyring, at lade være med lige at støvsuge, klare opvasken, vasketøjet og en kop kaffe med genboen. Men for rigtig mange mennesker er en hjemmearbejdsplads en god måde at opnå en bedre work-life balance og øget fleksibilitet.

Inspiration til hjemmekontoret

Tip til hjemmekontoret

Står du helt af på idéen om et skrivebord i stuen, måske fordi du frygter rod eller ikke ønsker at blive mindet om arbejde hele tiden (når arbejdsdagen er forbi eller det er weekend), så overvej om et chatol er løsningen. 

Kan du ikke finde et du kan lide eller som passer i din nuværende indretning, så find et gammelt du kan male i en smuk passende farve. Det kan ende med at blive dit yndlingsspot og et stort blikfang i din stue. Og så kan det netop lukkes, når din arbejdsdag er omme. Væk er dermed computer, mapper og blokke.

Hvilke regler gælder så ved hjemmearbejde?

Som udgangspunkt gælder hele arbejdsmiljølovgivningen ved hjemmearbejde. Og med hjemmearbejde menes det arbejde, som ansatte udfører for deres arbejdsgivere hjemmefra. Du kan læse meget mere om APV og lovgivning for din hjemmearbejdsplads og dit hjemmekontor på Arbejdstilsynets hjemmeside her

Kontorindretning for små og mindre virksomheder

Er der brug for nye øjne på din kontorindretning? 

På kontor, i kantinen, loungeområdet, receptionen, i det store kontorfællesskab eller på venteværelset? Så kontakt professionel indretningskonsulent Charlotte Karlsson allerede i dag, for den bedste erhvervsindretning handler ikke kun om smukt design. Det handler om at skabe netop de miljøer, kontorer og områder, der gør dine medarbejdere gladere og dermed også mest effektive.

Opgradering af eksisterende indretning

Har I overset eller ignoreret indretningen i virksomheden længe? Måske fordi hverdagen bare kører og det faktisk går rigtig godt? Det er jo dejligt, men medarbejderne ser det, og det gør virksomhedens gæster også. 

Det er sjældent nødvendigt at skifte alle møbler og interiør. Typisk kan jeg genbruge en hel del, og dermed blot tilføje enkelte nye elementer, plakater, malerier, grønne planter, loungestole og lign. Jeg sørger for at skabe den røde tråd gennem hele virksomheden. 

Jeg rådgiver og indretter ud fra virksomhedens koncept, image og logofarver. Jeg har fokus på det smukke og imødekommende udtryk, men samtidig lægger jeg stor vægt på det funktionelle. Jeg sætter mig ind i historien om din virksomhed så jeg er sikker på, at indretningen bliver personlig.

Kontorindretning - Priser

Timepris kontorindretning:

Har du brug for rådgivning eller praktisk assistance til at optimere kontorets, venteværelsets, loungens, kantinens eller receptionens indretning? 

Vores ydelser omfatter kontorindretning og konsulentrådgivning fra landsdækkende indretningskonsulent, og vi fakturerer pr. time for vores tjenester.

Lad os hjælpe dig med at skabe et mere funktionelt og indbydende arbejdsmiljø, der passer til dine og/eller dine medarbejderes unikke behov og ønsker.

Pris kr. 656,- ekskl. moms (min. 3 timer)

kontorindretning

Bedre arbejdspladsindretning med hjælp fra en indretningskonsulent

Jeg har i tidligere job, beskæftiget mig med arbejdspladsindretning, og det fylder stadig en del hos mig, da jeg oplever, at mange virksomheder husker at opdatere systemer og udstyr, men glemmer at opdatere indretningen og udsmykningen, så den afspejler nutiden.

Kontakt os fordi du får:

  • Flottere omgivelser i virksomheden og i kontorerne.
  • Inspiration til brug af farver og interiør.
  • Hjælp til optimering af rum og kontorindretning.
  • Gladere medarbejdere.
  • Bedre arbejdsmiljø.

Matterport 3D visualisering af kontor, showroom, venteværelse, restaurant mm.

Ønsker du udover indretning af mindre erhvervslokaler at få lavet 3D visualisering af et eller flere lokaler, har vi samarbejde med professionelle fotografer der kan hjælpe med dette med software fra Matterport. Du kan læse og se mere om dette unikke software på Matterport´s egen hjemmeside. 

Skræmmende viden om dårlige stillinger ved arbejde på hjemmekontor

I neutral position vejer et gennemsnitligt menneskes hoved omkring 5 kg. Men bøjer vi nakken blot 15 grader, betyder vægtforskydningen, at hovedet i stedet belaster nakkens rygsøjle, muskler og sener med en kraft, som svarer til 12 kg. Og når vi nærlæser små skærme med nakkerne bøjet i en vinkel på 60 grader, hiver hovedet med lidt over 27 kg. Det svarer til, at have fire bowlingkugler i fuld størrelse liggende på nakken.

I kort tid kan nakken godt tåle en sådan belastning, men med den øgede tid foran den mindre skærm, øges også risikoen for slid og komplikationer, som i værste fald kan føre til en operation. Dertil kommer, at en sammenhutlet stilling foran skærmen øger udskillelsen af stresshormoner. Ifølge et studie af ryg- og ortopædkirurg Kenneth Hansraj, bruger vi i gennemsnit to til fem timer dagligt med hovedet bøjet forover. På et år bliver det til mellem 700 og 1.400 timers ekstra pres på den øverste del af rygraden, og en almindelig gymnasieelev kan i nogle tilfælde nå op til 5.000 timers dårlig positur om året.

Indretning af tom projektbolig

Er du bygherre eller ejendomsadministrator, og ønsker at læse mere om og se priser på indretning af din tomme projektbolig, så tryk her for at gå til siden Projektbolig, hvor du finder mere info og priser.