Spring til indhold

Hjemmekontor

Hjemmekontor eller hjemmearbejdsplads lige midt i stuen?

Det er nok de færreste der synes, at det lyder som den bedste idè. Ikke desto mindre, var det den virkelighed der ramte os sammen med Corona. Og her bagefter er flere blevet glade for stadig at have en eller flere ugentlige hjemmearbejdsdage. Men ikke alle har et ekstra værelse stående som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt, at få hjemmearbejdspladsen og skrivebordet integreret pænt og ordentligt i stuen, soveværelset eller i dit køkkenalrum.

Lad en professionel indretningskonsulent hjælpe dig med denne opgave. For det drejer sig også om din placering, bordhøjde, indstilling af stol og meget mere. Vidste du f.eks., at en sammenhutlet stilling foran skærmen øger udskillelsen af stresshormoner? Og husk også på at få lavet en APV på dit hjemmekontor. For ja, virksomhedens APV gælder også på hjemmearbejdspladsen.

hjemmearbejdsplads

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Der er mange fordele ved at arbejde hjemme. Du bruger ikke unødigt meget tid på transport, sidder aldrig fast i trafikken en fredag samtidig med, at du sparer penge på brændstof, offentlig transport eller parkering. Og så har du en enestående mulighed for at indrette dig rart og hjemligt. Uanset om det er på et hjemmekontor eller blot en fin hjemmearbejdsplads i et hjørne i din stue. Du omgiver dig jo i forvejen med alle de møbler og det interiør du har valgt til hjemmet, og som forhåbentlig gør dig glad og inspirerer dig. 

Derudover er en hjemmearbejdsplads fleksibel. En hjemmearbejdsplads giver dig mulighed for at arbejde i eget tempo og på dine egne vilkår. Og det resulterer oftest i en bedre work-life balance, da den giver dig fleksibilitet til at balancere arbejdslivet og dit personlige liv. Det kan være lettere at passe de vigtige pligter, når du arbejder fra hjemmearbejdsplads. Og har du tilmed et roligt og behageligt arbejdsområde derhjemme, kan det øge din produktivitet. Du undgår afbrydelser, uro fra kolleger eller uventede møder, og du kan derfor fokusere mere på selve arbejdsopgaverne. Kort sagt, kan en hjemmearbejdsplads reducere stressniveauet, hvilket vil have en positiv effekt på dit generelle velbefindende.

Book indretningskonsulent til indretning af dit hjemmekontor

Professionel hjælp til indretning af det rum eller den placering der nu er plads til i hjemmet, kan gøre en stor forskel.

Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende rum eller hjørne i din nuværende indretning. 

Hjælp til indretning kan være inspiration til farvevalg, tydelig markere af “her arbejdes der” møbelvalg, omrokering, generel indretning og meget mere.

Indretning af hjemmearbejdsplads og rådgivning med professionel indretningskonsulent kan ske både fysisk og online.

hjemmearbejdsplads

Indretning af hjemmekontor - Priser

Timepris indretning af hjemmekontor:

Der er flere fordele ved at købe professionel hjælp til indretning af hjemmekontoret, for et velindrettet hjemmekontor vil ofte forbedre din arbejdseffektivitet og produktivitet. 

Samtidig gør et smukt og behageligt hjemmekontor arbejdsdagen mere behagelig og inspirerende. Jeg kan som indretningskonsulent hjælpe med at vælge farver, møbler og interiør, der skaber et positiv og motiverende arbejdsmiljø.

Ved at købe professionel hjælp kan du spare tid og undgå frustration ved at skulle træffe alle beslutningerne selv. Vores indretnings- og rådgivningsservices med indretningskonsulent afregnes pr. time.

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

hjemmekontor

Online indretning af hjemmekontor:

Pr. telefon og ud fra foto kan jeg, som professionel indretningskonsulent, hjælpe dig med optimering af din indretning på hjemmekontoret. 

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv indretter dit hjemmekontor, så er en online indretning din hurtige vej til en bedre indretning af din vigtige hjemmearbejdsplads.

Vi kommer igennem selve indretningen, farvevalg, materialevalg, interiør mm.

Pris kr. 1.200,- pr. rum

hjemmekontor

Alle priser på hjælp til indretning af hjemmekontor er inkl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din indretning af hjemmekontoret. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Lad en indretningskonsulent hjælpe med dit hjemmekontor

Stuen er i årene efter Covid-19 begyndt at skulle opfylde flere funktioner. Hjemmekontor eller generelt bare flere hjemmearbejdsdage, kræver løsninger som fungerer godt i rummet og i hverdagen.

Ikke alle har et ekstra værelse stående, som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt at få hjemmearbejdspladsen integreret pænt og ordentligt i stuen, køkkenet eller soveværelset.

Men har du et hjørne eller lidt vægplads til overs, så er det muligt at lave et afgrænset kontorhjørne, der samtidig ser pænt ud.

Afgrænsningen kan skabes på flere måder.

# Med maling i skrivebordets bredde
# Med et par baner flot tapet
# Med et maleri eller plakat der flugter med skrivebordet.

Og er du i tvivl om, hvordan det bedst kan indrettes i dit hjem, så hjælper jeg dig gerne. Det bliver til stor glæde for resten af familien.

hjemmearbejdsplads

Et hjemmekontor kræver selvdisciplin

Det er dog vigtigt at huske på, at en hjemmearbejdsplads ikke passer alle mennesker. Det kræver disciplin og selvstyring, at lade være med lige at støvsuge, klare opvasken, vasketøjet og en kop kaffe med genboen. Men for rigtig mange mennesker er en hjemmearbejdsplads en god måde at opnå en bedre work-life balance og øget fleksibilitet.

Inspiration til hjemmekontoret

Hvilke regler gælder så ved hjemmearbejde?

Som udgangspunkt gælder hele arbejdsmiljølovgivningen ved hjemmearbejde. Og med hjemmearbejde menes det arbejde, som ansatte udfører for deres arbejdsgivere hjemmefra. Du kan læse meget mere om APV og lovgivning for din hjemmearbejdsplads og dit hjemmekontor på Arbejdstilsynets hjemmeside her

Er der brug for nye øjne på din kontorindretning? På kontoret, i kantinen, loungeområdet, receptionen, i det store kontorfællesskab eller på venteværelset? Så gå til siden der omhandler kontorindretning her.