Hjemmekontor
Hjemmekontor eller hjemmearbejdsplads lige midt i stuen?
Det er nok de færreste der synes, at det lyder som den bedste idè. Ikke desto mindre, var det den virkelighed der ramte os sammen med Corona. Og her bagefter er flere blevet glade for stadig at have en eller flere ugentlige hjemmearbejdsdage. Men ikke alle har et ekstra værelse stående som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt, at få skrivebord integreret pænt og ordentligt i stuen, køkkenet eller soveværelset.
Lad en professionel indretningskonsulent hjælpe dig med denne opgave. For det drejer sig også om din placering, bordhøjde, indstilling af stol og meget mere. Vidste du f.eks., at en sammenhutlet stilling foran skærmen øger udskillelsen af stresshormoner? Læs mere nederst på siden…
Hos KARLSSON Indretning & Design får du:
- Indretningskonsulent med gode referencer
- Mange års erfaring med boligstyling
- Stort branchekendskab
- Høj kundetilfredshed
- Landsdækkende indretningskonsulent
Der er mange fordele ved at arbejde hjemme. Du bruger ikke unødigt meget tid på transport, sidder aldrig fast i trafikken en fredag, og så har du en enestående mulighed for at indrette dig rart og hjemligt. Uanset om det på et hjemmekontor eller blot en fin hjemmearbejdsplads i et hjørne i din stue.
Du omgiver dig jo i forvejen med alle de møbler og det interiør du har valgt til hjemmet, og som forhåbentlig gør dig glad og inspirerer dig.
Book indretningskonsulent til hjemmekontoret
Professionel hjælp til indretning af det rum eller den placering der nu er plads til i hjemmet, kan gøre en stor forskel.
Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende rum eller hjørne i din nuværende indretning.
Hjælp til indretning kan være inspiration til farvevalg, tydelig markere af “her arbejdes der” møbelvalg, omrokering, generel indretning og meget mere.
Hjemmekontorindretning og rådgivning med professionel indretningskonsulent kan ske både fysisk og online.
Lad en indretningskonsulent hjælpe med dit hjemmekontor
Stuen er i de seneste år begyndt at skulle opfylde flere funktioner. Hjemmekontor eller generelt bare flere hjemmearbejdsdage, kræver løsninger som fungerer godt i rummet og i hverdagen.
Ikke alle har et ekstra værelse stående, som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt at få hjemmearbejdspladsen integreret pænt og ordentligt i stuen, køkkenet eller soveværelset.
Men har du et hjørne eller lidt vægplads til overs, så er det muligt at lave et afgrænset kontorhjørne, der samtidig ser pænt ud.
Afgrænsningen kan skabes på flere måder.
# Med maling i skrivebordets bredde
# Med et par baner flot tapet
# Med et maleri eller plakat der flugter med skrivebordet.
Og er du i tvivl om, hvordan det bedst kan indrettes i dit hjem, så hjælper jeg dig gerne. Det bliver til stor glæde for resten af familien.
Inspiration til hjemmekontoret
Tip til hjemmekontoret
Står du helt af på idéen om et skrivebord i stuen, måske fordi du frygter rod eller ikke ønsker at blive mindet om arbejde hele tiden (når arbejdsdagen er forbi eller det er weekend), så overvej om et chatol er løsningen.
Kan du ikke finde et du kan lide eller som passer i din nuværende indretning, så find et gammelt du kan male i en smuk passende farve. Det kan ende med at blive dit yndlingsspot og et stort blikfang i din stue. Og så kan det netop lukkes, når din arbejdsdag er omme. Væk er dermed computer, mapper og blokke.
Skræmmende viden om dårlige stillinger ved arbejde på hjemmekontor
I neutral position vejer et gennemsnitligt menneskes hoved omkring 5 kg. Men bøjer vi nakken blot 15 grader, betyder vægtforskydningen, at hovedet i stedet belaster nakkens rygsøjle, muskler og sener med en kraft, som svarer til 12 kg. Og når vi nærlæser små skærme med nakkerne bøjet i en vinkel på 60 grader, hiver hovedet med lidt over 27 kg. Det svarer til, at have fire bowlingkugler i fuld størrelse liggende på nakken.
I kort tid kan nakken godt tåle en sådan belastning, men med den øgede tid foran den mindre skærm, øges også risikoen for slid og komplikationer, som i værste fald kan føre til en operation. Dertil kommer, at en sammenhutlet stilling foran skærmen øger udskillelsen af stresshormoner. Ifølge et studie af ryg- og ortopædkirurg Kenneth Hansraj, bruger vi i gennemsnit to til fem timer dagligt med hovedet bøjet forover. På et år bliver det til mellem 700 og 1.400 timers ekstra pres på den øverste del af rygraden, og en almindelig gymnasieelev kan i nogle tilfælde nå op til 5.000 timers dårlig positur om året.