Spring til indhold

Indretning af gæstetoilet

Indretning af boligens gæstetoilet er også svær, for nøjagtig som med indretning af køkken, hvor går så grænsen for, hvornår det er indretning og hvornår det er renovering? Jeg forsøger at holde det til indretning. Men alle ser forskelligt på de forskellige arbejdsindsatser. Taler vi om udskiftning af fliser, installationer og lignende, så er det selvfølgelig en renovering.

Planlæg indretning af gæstetoilettet før start!

Modsat det større badeværelse, så er der knap så meget behov for den helt store planlægning. Men start alligevel med at klarlægge behovet og brugen af gæstetoilettet.

Er det faktisk kun til gæster, eller bruger et eller flere af familiemedlemmerne gæstetoilettet dagligt? Hvad fungerer på gæstetoilettet i dag, og hvad fungerer ikke? Hvordan bruger I gæstetoilettet og er der ting eller funktioner I savner? Alt dette er spørgsmål I kan og bør stille jer selv, inden I går i gang med ny indretning af boligens gæstetoilet. 

Tænk langsigtet. Vådrum er aldrig billige rum at gå i gang med. Hverken selvfølgelig ift. renovering men heller ikke helt billigt, selvom det “kun” er nyt møblement, belysning, armaturer mm. Næsten alt der skal kunne tåle fugt og varme, er ofte dyrere møbler og interiør.

Indretning af boligens gæstetoilet kræver knap så meget forberedelse, men det er dog stadig værd at give lidt tanker, da det også her er vigtigt, at det er et hyggeligt og indbydende rum til jer selv og til jeres gæster. Kontakt evt. en professionel indretningskonsulent, som kan give det sidste skub og måske andre løsninger og idéer I ikke selv havde tænkt på.

Indretning af gæstetoilet - Priser

Timepris indretning af gæstetoilet:

Ønsker du fysisk hjælp til indretning af dit gæstetoilet, så vi får skabt din helt egen personlige drømmeindretning i boligens gæstetoilet? 

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring, ved jeg hvad der skal til, for at få det  bedste frem i din bolig. Indretning af gæstetoilet og rådgivning af professionel indretningskonsulent afregnet pr. time.

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

gæstetoilet

Online indretning af gæstetoilet:

Pr. telefon og ud fra foto kan jeg, som professionel indretningskonsulent, hjælpe dig med optimering af din indretning af gæsteoiletttet.

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv udfører arbejdet, så er en online indretning din hurtige vej til en bedre indretning.

Pris kr. 1.200,- pr. rum

gæstetoilet

Alle priser på hjælp til indretning af gæstetoilet er inkl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak eller du kan sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Indretning af gæstetoilet - 8 tips til den hurtige makeover

Herunder finder du 8 tips og tricks til den hurtige makeover af gæstetoilettet. Ingen af de 8 tips og tricks behøver du være professionel indretningskonsulent for at igangsætte.

Mal en væg eller loftet (se længere nede på siden) med smuk vådrumsmaling. Hurtigt, nemt og kan males over, den dag, du får lyst til anden farve igen. 

Sørg for, at pladsen er udnyttet optimalt, da gæstetoiletter ofte er små og smalle. Og tænk i højden og brug højden, da vores gæstetoilet ofte ikke er de største. Højskabe til opbevaring er en god idé og fås i mange prisklasser.

Køb nyt spejl. Det behøver ikke være specielt badeværelsesspejl, med mindre der er lys i (=strøm). Et stort rundt spejl skaber ofte et smukt blikfang i et rum der typisk har en del fliser i langstrakte og rektangulære linjer.

Hæng et billede op på din badeværelsesvæg. Ikke et dyrt maleri, men et du elsker og smiler til, hver gang du kigger på det. Kunst er ikke kun til stuen. De fleste gallerier har mange smukke kunstplakater til salg.

Skift et træt armatur til nyt i sort eller messing. Og skift samtidig greb eller knopper på badeværelsesmøblerne til samme sorte eller messing. 

Er det til gengæld dit badeværelsesmøblement der er blevet lidt træt efter mange år, så mal det i en ny lækker farve som enten matcher fliser og vægfarve eller vælg en modig kontrastfarve.

Hæng en hylde eller kopreol op, og udstil dine smukke parfumer.

Ind med grønne planter i badeværelset. Er der ikke meget sollys, så køb kunstige planter. De er faktisk efterhånden ret naturtro og smukke. 

gæstetoilet
gæstetoilet

Det bør du fokusere på når du skal indrette gæstetoilet

Fokusér mere på funktion og kvalitet end på nyeste trends og dyre mærker.

Trends kommer og gå hurtigt, men et tidløst design vil forblive stilfuldt og moderne i mange år. Ved at vælge enkle og klassiske elementer undgår man at skulle skifte indretningen ud ofte. 

Samlet set handler det om at skabe en indbydende og behagelig oplevelse for gæsterne og for jer selv, samtidig med at man tager både praktiske og økonomiske hensyn.

Indretning af boligens gæstetoilet

Et hyggeligt gæstetoilet har flere fordele, selvom det måske kan virke som en mindre detalje. Her er nogle grunde til, hvorfor det er vigtigt at skabe en hyggelig atmosfære. Også selvom det kun er et lille gæstetoilet:

  1. Gæstfrihed: Et velindrettet og hyggeligt gæstetoilet sender et signal om, at du sætter pris på dine gæsters besøg. Og et pænt og hyggeligt gæstetoilet vil uden tvivl bidrage til en positiv oplevelse for dine gæster.

  2. Personlig stil og omsorg: Indretningen af gæstetoilettet giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og smag. Det viser, at du har lagt omsorg i alle hjørner af dit hjem, inklusiv det lille gæstetoilet.

  3. Samtaleemne: En unik eller interessant indretning på gæstetoilettet kan fungere som samtaleemne. Tænk f.eks. hvis loftet er malet mat-sort. Mon ikke det vil blive bemærket, og gæsten vil spørge ind til mere

  4. Personligt rum: Gæstetoilettet er ofte et privat rum for dine gæster. At gøre det hyggeligt og behageligt kan give gæsterne en følelse af, at de har deres eget sted til det de nu skal.

Alt i alt bidrager et hyggeligt gæstetoilet altså til at skabe en positiv og indbydende atmosfære i dit hjem. Det viser opmærksomhed på detaljer og omsorg for gæsternes oplevelse i dit hjem.

Mine fliser er grimme og kedelige. Kan jeg bare male dem?

Svaret er Ja, det kan man godt. Det kræver dog grundigt forarbejde, men det kan gøres på en forlænget weekend i 5 ret simple trin.

  1. Vask fliserne grundigt med et eller flere produkter, så du er sikker på, at du får fjernet ALLE sæberester og kalkrester.
  2. Slib fliserne med sandpapir f.eks korn 120. Slib til fliserne er lidt ru og matte.
  3. Hvis du har gamle huller fra tidligere indretning eller bare ønsker nye knager i anden højde, så er det nu du har muligheden for at reparere disse før du maler. Bare husk at hullerne skal spartles med vådrumsspartel.
  4. Mal med nu med en vandfast grundmaling der kan fæstne på overfladerne.
  5. Mal 2 eller 3 gange med den nye ønskede vådrumsmaling.

Lad en indretningskonsulent hjælpe, hvis du er i tvivl...

Er du stadig i tvivl om, hvordan du kommer i gang eller hvilke ting du bør fokusere på, kan du søge inspiration på Instagram.

Gem de opslag du synes bedst om, og find derigennem det du ønsker dig til dit gæstetoilet.

Jeg kan som professionel indretningskonsulent også rådgive og hjælpe dig, uanset om du bor på Fyn, Sjælland eller Jylland.

indretningskonsulent