Spring til indhold

Salgsstyling sommerhus

Salgsstyling af sommerhus betaler sig...

Når du søger hjælp til salgsstylingen af dit sommerhus, kan jeg som erfaren boligstylist og indretningskonsulent hjælpe dig med at gøre dit sommerhus salgsklart. Jeg har fokus på at opnå det mest optimale sommerhussalg for dig som kunde. Jeg hjælper dig med at sikre det bedst mulige resultat, samtidig med, at vi undgår, at dit sommerhus kommer til at stå unødvendigt længe til salg.

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Oprydning, rengøring og salgsstyling

Sørg generelt altid for, at sommerhuset er rent og ryddeligt, både indvendigt og udvendigt, inden der bliver lavet boligfoto og vist frem til potentielle købere. Men med mange sommerhuse til salg, skal der nogle gange lidt mere til. Her kan vi hjælpe dig med professionel styling, så vi sikrer, at de potentielle købere får det bedste indtryk af netop dit sommerhus. Så er du allerede lidt tættere på et salg.

Boligstyling i forbindelse med salg

I forbindelse med salg af sommerhus bør du tænke i salgsstyling. Sommerhussalget går stærkt, men derfor er det stadig vigtigt, at det er dit sommerhus og ikke naboens, som de potentielle købere booker fremvisning på.

Og her er de foto der præsenterer huset, så utrolig vigtige.

Indretning af sommerhuset så det fremstår indbydende og lækkert kan være dét der gør, at de potentielle købere vælger dit sommerhus fremfor naboens.

Professionel hjælp fra en indretningskonsulent sikrer en mere optimal udnyttelse af rummene. Og ofte er det hver en kvadratmeter i et sommerhus der tæller.

Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter dit sommerhus´s potentiale. Salgsstyling og rådgivning i forbindelse med salg, kan ske både fysisk og online.

sommerhuskøkken

Salgsstyling sommerhus | Priser

Salgsstyling af sommerhus pr. time:

Ønsker du råd, vejledning eller fysisk hjælp til salgsstylingen? 

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring i styling før salg, ved jeg hvad der skal til, for at få det største potentiale frem i netop dit sommerhus.

Du har også mulighed for at leje af møbler og interiør, så dit sommerhus står knivskarpt. Priserne på leje af møbler og interiør, finder du længere nede på siden.

Pris kr. 820,- (min. 2 timer)

pris-sommerhusindretning

Online salgsstyling af sommerhus:

Pr. telefon og ud fra foto, kan jeg hjælpe dig med optimering af din nuværende indretning af sommerhuset, så det fremstår smukkest til foto og til fremvisningerne.

Ønsker du råd og vejledning, så du derefter selv udfører arbejdet, så er en online salgsstyling din hurtige vej til resultatet.

Som professionel indretningskonsulent med stor erfaring, ved jeg hvad der skal til, for at få det største potentiale frem i netop dit sommerhus.

Pris kr. 900,- pr. rum / kr. 2.400,- pr. sommerhus

online-rådgivning-sommerhusindretning

Alle priser på salgsstyling af sommerhus er inkl. moms.
Kørsel afregnes med kr. 2,50 pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Du kan uforpligtende udfylde og sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt, hvis vi skal tage en snak. Hvis du ønsker at læse udtalelser fra vores tidligere kunder, kan du finde dem her.

Salgsstyling af sommerhuset

Salgsstyling af sommerhus betyder ikke, at der skal bruges formuer på at investere i dyre møbler og fuldstændig istandsættelse. Det handler om at vise dit sommerhus frem fra sin bedste side. 

Fra min tid i flere ejendomsmægler-relaterede brancher ved jeg nøjagtig, hvad der skal til for at skabe det blikfang, der er så vigtigt for at fange interessen fra de potentielle sommerhuskøbere.

60 gratis tips og tricks til et bedre sommerhussalg

Ønsker du selv at klargøre dit sommerhus til salg?

Så finder du vores 60 gratis indretningstips og tricks til at gøre dit sommerhussalg til en succes.

Vi forstår vigtigheden af at skabe den perfekte præsentation af dit sommerhus, både indendørs og udendørs. Derfor har vi lavet en guide, der spænder over alt fra generelle forberedelser til detaljerede indretningsråd og havefornyelsestips. Dem finder du ved at trykke her.

Salgsstyling med professionel indretningskonsulent

Man kan gøre rigtig meget selv, men det kan være svært at vurdere sit eget sommerhus og se det med en potentiel købers øjne. Derfor skal der af og til et sæt fremmede øjne til at se mulighederne.

Jeg kan hjælpe med det sidste og afgørende touch. Jeg fremhæver sommerhusets bedste sider, og hjælper med at nedtone de værste.

Mit mål er altid at få det bedste ud af det, der allerede er der og med så få midler som muligt, gøre dit sommerhus endnu mere attraktivt, når det skal på markedet. Det holder både omkostningerne for dig på et minimum, og hjælper dig til at undgå liggepest.

salgsstyling-sommerhus

Lej møbler og interiør som i en projektbolig

Modsat et permanent hjem, så sælges et sommerhus normalt med alle møbler og alt interiør (dog undtaget personlige ejendele). Men står du med et sommerhus, hvor du ved, at du tager alt med dig eller måske et dødsbo, hvor indretningen er tung og mørk, så har du mulighed for at indrette med lejede møbler og interiør. Det vil være i samarbejde med din ejendomsmægler, da det selvfølgelig skal fremgå, at de lejede møbler og interiør ikke medfølger ved et salg.

At fremvise et sommerhus til salg med flotte møbler i stedet for et helt tomt eller mørkt og trængt sommerhus kan have flere fordele, der ligner fordelene ved at fremvise ny projektbolig og et permanent hjem.

Flotte møbler gør sommerhuset mere visuelt tiltalende. De tilføjer farver, teksturer og designelementer, der gør rummene mere indbydende og attraktive for de potentielle købere, og møblerne viser potentielle købere, hvordan de kan indrette sommerhuset. Dette er især vigtigt i et sommerhus, hvor folk ofte ønsker at opnå en afslappet og behagelig atmosfære. Indretningen hjælper med at fremhæve rummets potentielle funktioner og muligheder.

Sommerhuse varierer i størrelse og rumstørrelse, og møbler kan hjælpe med at vise skalaen og dimensionerne af rummene. Det vil hjælpe køberne med at forstå, hvor meget plads de har at arbejde med og hvordan de kan udnytte det. Og så skaber møbler en hjemlig og hyggelig atmosfære, der appellerer til følelser. Alt dette kan gøre det lettere for potentielle købere at forestille sig at tilbringe tid i sommerhuset.

Som med ethvert hjem til salg er det vigtigt at finde den rigtige balance mellem møbler og rum. Sommerhuse er ofte mindre end permanente boliger, så det er afgørende at vælge passende møbler, der passer til sommerhusets stil og størrelse, og som fremhæver de bedste træk ved huset og er tilpasset gruppen af potentielle købere.

Priser på leje af møbler og interiør til sommerhuset før salg

1 rum:

Indretning af sommerhus med møbler, interiør og styling-effekter til det aftalte rum.

Opstartspris 1 rum kr. 15.000,-

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

1 rum vil typisk være stue/alrum.

indretning-køkken-alrum-sommerhus

2 rum:

Indretning af sommerhus med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris 2 rum kr. 17.500,-

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

2 rum vil typisk være stue/alrum og soveværelset.

soveværelse-indretning-sommerhus

3 rum:

Indretning af sommerhus med møbler, interiør og styling-effekter til de aftalte rum.

Opstartspris 3 rum kr. 20.000,-

Prisen er inkl. 6 ugers leje af møbler og interiør.

Efterfølgende ugentlig leje af møbler og interiør er 5% af opstartsprisen pr. uge.

3 rum vil typisk være stue/alrum, soveværelse og børneværelse eller gæsteværelse.

gæsteværelse-sommerhus

Alle priser på leje af møbler og interiør til sommerhuset er inkl. moms. Det er ligeledes inklusiv interiør og detaljer i køkken og bad.
Kørsel afregnes med kr. 3,75 pr/km. inkl. moms beregnet fra nærmeste adresse (Odense eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Men denne leje er det vigtigt at informere din ejendomsmægler om, at det lejede møblement og interiør IKKE følger med sommerhuset ved et salg.

Se flere sommerhusindretninger på Instagram

klar-til-boligsalg

Søger du tilsvarende tips og tricks rettet mod almindelig bolig, så finder du 100 gratis tips og tricks til selv at gøre klar til boligsalg lige her.

Her finder du en rum-for-rum guide, der hjælper dig med at komme igennem processen så effektivt som muligt.

Og uden hjælp fra professionel indretningskonsulent.