Boligstyling

Hjælp til bedre boligindretning

Måske kender du det? Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, men alligevel ser din boligindretning ikke helt rigtigt ud. Det er derfor en god idé at få besøg af en professionel boligstylist i din bolig, som kan udfordre og inspirere til nye måder at arrangere og style dit interiør.

Siden foråret 2020 har vi alle været ekstra meget hjemme, og det stiller store krav til vores hjem. Vi har brug for hjem, der er både hyggelige og funktionelle. 

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

  • Gode referencer
  • Mange års erfaring
  • Stort branchekendskab
  • Høj kundetilfredshed
  • Landsdækkende service/rådgivning

Du behøver ikke nødvendigvis købe nyt til hjemmet for, at der skal ‘ske noget’. Maling af en eller flere vægge, eller omrokering af møbler for at sikre en mere optimal udnyttelse af rummet, kan gøre rigtig meget. Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende møbler og interiør i din boligindretning. Vi kan eventuelt krydre med et par nye elementer. 

Kontakt KARLSSON Indretning & Design allerede i dag på telefon 30135005.

Vi hjælper med inspiration til farvevalg, møbelvalg, omrokering og meget mere. Boligstyling og rådgivning kan ske både fysisk og online.

Boligindretning

Boligindretning | Priser

PLAN - PRICE

text

text

text

text

text

text

text

Timepris

Boligindretning & rådgivning

afregnet pr. time


Kr. 625,-

Online boligindretning

Pr. telefon og ud fra foto, kan jeg
hjælpe med optimering af din indretning

Kr. 1.500,-
Pr. rum

Alle priser er inkl. moms og gældende i 2021.

Kørsel afregnes med kr. 3,- pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Nyborg eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine drømme eller udfordringer i din boligindretning. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Kundeudtalelse:

Boligindretning - Hjemmekontor

Det er nok de færreste, der synes, at det lyder som den bedste idè med hjemmearbejdspladsen lige midt i stuen. Ikke desto mindre er det den virkelighed, der har ramt os sammen med Corona.

Ikke alle har et ekstra værelse stående, som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt at få hjemmearbejdspladsen integreret pænt og ordentligt i stuen, køkkenet eller soveværelset. Og er du i tvivl om, hvordan det bedst kan indrettes hos dig, så hjælper jeg dig gerne. Det bliver til stor glæde for resten af familien.

Boligindretning - Sommerhus til eget brug eller udlejning

Sommerhuset er det fristed, hvor vi kommer for at lade op enten alene eller med venner og familie. Det er her, vi lever det simple og stille liv, vi ikke har mulighed for i vores hverdag. 

Derfor er det uhyre vigtigt, at indretningen afspejler netop det liv, I ønsker i jeres sommerhus. Med hjælp fra KARLSSON Indretning & Design får I nøjagtig den stil, hygge og lækre indretning, der passer til dig, huset og familien.

Ønsker du at få indrettet dit sommerhus med henblik på udlejning, giver det rigtig god mening at få huset indrettet derefter. Den korrekte boligindretning i forhold til rum, indhold og lejere kan have meget stor indflydelse på din indtjening.

Før/efter foto: